216

Анонимен

преди 12 години

***.Продукт на американската простотия..Занимавали се били с изкуство.Боже прибери си грешниците

215

До 211

преди 12 години

Те германците останаха без армия дето се вика след втората световна и много я окъсаха...Иланкоолу, ЕС-тоест Велика Германия фалира, не разбра ли това? Китай ще ги кредитира сега, демек, ***...Приказките за Великата Европа и Хамерика вървяха преди 10 ноември...Искам да съм *** в щата Алабала...Помниш ли приятелю? Ама аз вече не искам, препоръчвам ти да излезеш от службите на ДС и да изкарваш прехраната си с труд. Облагородява!

214

Анонимен

преди 12 години

Съветската армия ви освободи, нахрани, образова, индустрия ви построи, тоалетни иначе клякахте по дворовете преди 9-ти септември и накрая за 20 години пак се навряхте в тинята! Забогатей, купи си хубава кола...яж пуканки и гледай Стъклен дом .Това е върха на щастието за платените писачи във форума.Тежко бъдеще за България, ако не се отърве от лумпенвърхушката. Разбирай ГЕРБ, БСП, ДПС и останалата *** те насаждат покварата навсякъде! Като тези художници агенти на чужди посолства.

213

Анонимен

преди 12 години

puka mi za BG, pisnaha mi syiuzite s veliki sili koito ni klatiat. No s Rusia biahme po silni, fakt. sega ni klatiat i ot iztok i zapad drujno, a nie samo vikame che boli i tyrpim. mai ni e hubavo, a?

212

хей

преди 12 години

тези млади ,здрави момчета защо не са си построили един паметник на комиксите и да си го изрисуват така както си искат,иначе за мен са вандали и такива в америка нямаше да им простят и щяха да го обявят за терористи,но тук много се гледа Стъклен дом ,а там възпитанието и дисциплината куцат хахахах и в семейството и в обществото хахахаха

211

ДС-бар

преди 12 години

Ндаа,пронатовци и просъветчици,колкото щеш,ще се изтрепят по сайтовете!А виж,пробългари нещо не се намират!..

210

Червената помия

преди 12 години

С една дума- Д..едавци сме, и това си е.Има един сайт-"Изгубената България".Само снимки , без политика.Същите, които са посрещали Германците, после са посрещали по същия начин и Червената армия, същите реваха и с крокодилсдки сълзи, когато ни приемаха в НАТО.Предлагам да сменим герба.Проскубан лъв в пенсионна възраст, с подвита опашка, чакащ подаяния, тоя път пред ЕС парламента.

209

Анонимен

преди 12 години

Всички руски паметници трябва да се обърнат на трошляк за пътища и всички улици, кръстени на руски шовинисти да се преименуват на българи. Русия е била винаги най-големият враг на българската независимост.

208

до 209

преди 12 години

Те германците останаха без армия дето се вика след втората световна и много я окъсаха.Не можеха да ни стъпят на армията :-)муааааааааа хаха хахаха хаааааааааааааКосмонавти сме пращали :-)И АЕЦ и кво ли не....Беги скрий се бе космонавт :-)

207

до 209

преди 12 години

Що си беден бе 209?Забогатей, купи си хубава кола... :-) Някой да ти е забранил?Аз как мога?!Хахахахаха...

206

Анонимен

преди 12 години

След 9.09. ние бяхме сателит на СССР без право на собствена външна политика. Ние бяхме братски страни и взаимно изгодно сътрудничество.Изградихме АЕЦ, изпратихме двама космонавти, имахме най-мощната армия на Балканите. Преди 9-ти септември бяхме лакеи на Германия с две национални катастрофи и трета на прага, след 10 ноември сме лакеи на САЩ и ЕС с два милиона жертви на демокрацията. Всеки ден десетки българи се самоубиват от 8 годишни деца до 97 годишни старци. Преди два дни -Заради безпаричие баща уби болната си дъщеря, рани жена си и се гръмна. Знайте фашаги, часът ви наближава!

205

до 206

преди 12 години

Понеже не е разрешено да постваш линкове и ще го изтрият ще копна само няколко изречения."Накратко, Съветската армия не само е с агресивни намерения спрямо България тя е и гарант на извършен у нас преврат срещу законно избрано правителство."" Резултатът е налице през последващите 45 години България реално е колония на СССР. ""Паметникът на Съветската армия не е мемориал на загинали съветски войници. Той е символ на колониалната подчиненост на България пред СССР."

204

Дам

преди 12 години

Хайде да не бъркаме нещата. Направеното с колкото и добри помисли да е ,си е вандалщина. Хората са дълбоко заспали и забравили историята си и достойнсвото си. Развихрилите се дебати няма да махнат паметника ,както и развалината пред НДК... Аз лично не мисля ,че има за какво да има паметник на съветската армия насред София. Специално армията на СССР какво е направила за България? Нито е национална гордост , нито привлича туристи , даже няма разрешение за поставянето му там...

203

Kzint

преди 12 години

gatchev.info/blog/?p=1269С това темата е изчерпана. :)

202

Пак до Тулски...

преди 12 години

Тоест този паметник представлява белег за подменянето на историята ни, на ценностите ни. Затова и предизвиква такива противоречиви чуства - повечето хора мислят, че не трябва да е там, но е по-лесно, както беше през петдесетте години комунизъм, да не се намесваш и да оставиш нещата по течението... Браво, момчета, много ми хареса как го бяхте изрисували. )

201

Анонимен

преди 12 години

"Четирима души рисуваха, а трима наблюдаваха за минувачи и хора, които можеха да ни провалят акцията. Всичко продължи около 30 минути", обяснява един от тях за среднощното им начинание...Преди време бе заклан един талантлив художник на графити срещу капитализма, вероятно от полицейски агенти. Преди години полицията преби двама младежи, само защото лепяха плакати сруещу НАТО.Евалата, хамерикански лакеи!

200

Анонимен

преди 12 години

Е, вече има отговор на въпроса кои са авторите на инициативата това са Destructive Creation колектив от 9 души на възраст между 17 и 21 години, студенти и ученици, които се занимават с изкуство...Иначе в свободното си време са пълни простаци, както повечето демократи.

199

До Тулски

преди 12 години

Тулски, това е паметник на Втората Световна война така, както се е случила тя в България. Счита се, че паметниците се издигат от една нация, за да обозначат важни за нея събития... Важни за нас, българите, не за руснаците, за американците или за танганайците... Тоест това съвсем не е паметник на "първата по сила победна армия във войната" или каквото беше там в поста ти, а паметник на руснаците такива, каквито са влезли те в България...Всичко останало е демагогия...

198

UFO

преди 12 години

Да ги хванат и да ги накажат с пробация - да оцветят летящата чиния на Бузлуджа в стил StarWars

197

Анонимен

преди 12 години

Русия им дала култура, те хванали Америка за к.ра