980

Анонимен

преди 12 години

Маргарита Попова: Ще е изненада, ако има балотаж

979

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ!

978

Анонимен

преди 12 години

Не виждам смисъл да се регистрират други кандидати.Плевнелиев ще е !

977

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Всички хомосексуалисти сме за ГЕРБ.На партийните събрания в ГЕРБ ние гейовете се чувстваме като у дома си,а Росен ни е толкова толкова близък.

976

DGD

преди 12 години

Рапонът е ухилен днес, много скоро може да си има отново нова кукла на конци, но защо трябва да платим всички за това ?

975

88

преди 12 години

Голямо чудо направили -регистрирали се! И какво от това и без това няма да гласувам за тях.Толкова манипулации и лъжи,като прави първи копки защо не дава пари да се работи.Пари нямало фирмите да работели а парите после- и пътищата си стоят с първите си копки.А и не става за президент,няма визия,послушко е!

974

leonsio

преди 12 години

Премиерът им казвал истината! Истината е, че баща ви ви казва какво да правите! Иначе ще ви дърпа ушите! Как иначе да тълкувам факта, че човек, който няма амбиции да става президент изведнъж обявява, че е подготвен за това и едва ли не- цял живот си е мечтал да бъде такъв!

973

хахаха

преди 12 години

Мафиот ,лейтенант но боса Боко и корупирана прокурорка са кандидати за лице на България-трагично и комично!!!!!

972

Анонимен

преди 12 години

Двойката на ГЕРБ ще продължи да източва еврофондове под формата на комисионни за "консултантски" услуги.

971

немци в Неврокопско

преди 12 години

Бил "немски" възпитаник, други пък били "руски", "френски", "американски", "еврейски" и т.н. Аз пък съм учил в Етиопия (истина е!)...На нас ни е НУЖЕН ПРЕЗИДЕНТ БЪЛГАРСКИ ВЪЗПИТАНИК, който да защитава БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ, а НЕ НЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ "ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ" ЦЕННОСТИ..(СКЪПОЦЕННОСТИ).

970

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев и Попова са едни от най-корумпираните министри на ГЕРБ. Плевнелиев е забогатял с източване на ДДС, строителство на спекулативни цени и спекула с недвижими имоти, а Попова с рекет на затворници и тлъсти рушвети от закъсали фирми и бизнесмени.

969

Дражко

преди 12 години

Треперете червеносини крадци!И извън България да офейкате-и там ще ви намерят,за да отидете на мястото което заслужавате!Не трябва да има милост за вас,които се подиграхте с българския народ,като го прогонихте от страната!Какви дебати,какви коалиции..?Решението е едно!Долу БСП,ДПС и Сините комунисти!Ако не може по друг начин, ги дайте на хората на площада!Така ще започне истинския преход!

968

Скрийте се

преди 12 години

"...ГЕРБ регистрираха президентската си двойка..." - ГОЛЕМИ ЯЙЦА!"...Росен Плевнелиев няма да става член на партията..." - ПРЕЗ ХОБОТА МУ Е НА СЛОНА...

967

traycho

преди 12 години

Самият Плевналиев доста скоро по една телевизия / май Нова/ разказваше , че след края на министерстването му , мечтаел да стане преподавател на студенти?!Нямал мераци за власт, имал много знания , което искал да сподели с младите хора?!Е, сега как така реши да става баща на нацията?Или каквото каже шефа, това ще трябва да стане?Жалко за този човек, имаше поне интелигентно излъчване на фона на другите *** !Аз обаче няма да гласувам за него, защото няма собствена воля.Жалко за човека!

966

Интересна държава

преди 12 години

Ако изберат тези "сгодни" хорица - става интересно. България ще бъде единствената държава, в която човекът, който я олицетворява си има шеф-мутра.

965

Анонимен

преди 12 години

днеска няма ли да го местим в другия крачол.....

964

ГЕРБер

преди 12 години

Добро утро и честит празник на всички Българи! ;)

963

Анонимен

преди 12 години

GERB!

962

гласоподавател

преди 12 години

Герб,Сдс,Ндсв,Бзнс,Бсп.......абе така ли не намерихте един крупен крадец в тази държава, присвоил милиони и член на някоя от посочените, или пропуснати партии да го вкарате в затвора за дълго.Гарван, гарвану око не вади, нали уважаеми?Всичко явно е алабалистика и така до края на света...

961

otneseni

преди 12 години

Росене, Росене, много тъпо от твоя страна, но тепърва имо шанс да вдяваш