33

БГ

преди 12 години

ТОЯ НА КАКЬВ СЕ НИСЛИ БЕ,,,ХОРАТА ТРЯБВА ДА СА СВОБОДНИ И ДА ИЗБИРАТ ЛИДЕР А НЕ МАИМУНА ИЛИ БЕЗМОЗЬЧНО КОМУНИСТИЧЕСКО ПОДОБИЕ ,,,ТИЯ *** ОТДАВНА ЦЯЛ СВЯР ТЕЯБВАШЕ ДА ГИ ОЧИСТИ ,,ТОВА Е ЧУМАТА НА 21 ВЕК

32

Анонимен

преди 12 години

Либия отдавна гори за съжаление. Знаем кой я подпали с бомбите си, използвайки удобния момент да убие Кадафи.Жалко за либийците, огънят ще гори още дълго!

31

до 27

преди 12 години

Странна представа за победители имаш. кадафи ще е победител само ако си наложи на ината той да избере с какъв вид въже да бъде обесен!

30

ДО 16

преди 12 години

Диагнозата димократчо,диагнозата.30000 убити в погранияните райони на Мексико със САЩ-реакция никаква.А защо-защото там е наркотрафика и милиардите.В Руанда 250000 убити-няма зона за полети,няма хуманитарни мисии.А бе болен евроатлантико,защо в братските щати още има резервати за индианци?

29

Анонимен

преди 12 години

Абе аз снощи го видях Кадафи в Син Sity - беше с 4 *** наемници - охранители и 1 цицореста руса чалга певица - казваше че комунизма в Българя му харесва - и че тука хората са под голяма манипулация от което печели системата на комунизма - тук хората нямат петрол но имам лукави управници които ги лъжат и налагат финансов геноцит

28

Анонимен

преди 12 години

Племената са верни на полковника защото им даваше петро долари . сега няма такива и верността им е съмнителна.

27

Храна за рибите

преди 12 години

е полковника....въпрос на дни е

26

Анонимен

преди 12 години

Кадафи е един достоен човек ние от *** на *** къде на Русия къде на САЩ докъде стигнахме. Даже и да го заловят Кадафи ще остане победител.

25

Мартин

преди 12 години

Ако Кадафи умре много други хора ще живеят и ще спре кравопролитието заради тоя смъртен недоносен предадел !

24

Анонимен

преди 12 години

Кадафи се опитваше да води голяма политика и му го загниетоха голям.

23

Въпрос на време

преди 12 години

Хитлер,Хрушчов,Саддам,Милошевич,Кадафи..Всичките са нагледен пример за това какво може да ти се случи ако излишно се правиш на мъж и се опитваш да надхитриш евреите! Следващия е Ахматинеджат....Въпрос на време!

22

марсоход

преди 12 години

истински му стискам палци, човек борещ се за кауза и не споменавайте медиците те си имат своята история която ние незнам знаме каквото ни дава телевизията а видяхме как лъже тя пример трябва да взимаме от този смел мъж а ние 20 години се учим как да лижем *** за трохи

21

Алжир

преди 12 години

Свърши се твоята кадафчо..подпалиха ти твоя ***! Май нещо молиш президента на Алжир за политическо убежище? Не му дават на камиларя да влезе в Алжир! Да не е луд алжирския президент и него може да го полази същото което полази кадафи! От всякъде натириха камиларя..къде са му приятелчета,къде е африканския съюз,нали беше цар на Африка този ***! Много глупшав излезе тоя да се репчи на евреите и какво е очаквал да спечели ли? Да би мирно стояло не би чудо видяло!

20

Някъв от България

преди 12 години

Възстановяването в Либия ще върви ръка за ръка с икономическите интереси на Запада

19

Анонимен

преди 12 години

тоя ако го гепат ще го убият по бързо отколкотоЧаушеско.

18

rotfront

преди 12 години

Няма да минат!!! Кадафи даде пример за борба срещу новия световен ред-геноцид.Всички нормално мислещи трябва да дадат отпор на световната мафия.

17

Патриот

преди 12 години

НАТО ФАШИСТИ,СВЕТОВНИ ТЕРОРИСТИ!

16

от 10 до 14

преди 12 години

Няма да коментирам, няма общо с новината. Ти явно имаш проблем със САЩ, с Мексико, с Либия и най-вече със самия себе си. Ти бил ли си в арабския свят някога! Знаеш ли какъв е живота там и за какво се бият тези хора там? Аз знам защото там живея!

15

Ястреб

преди 12 години

Кадафи'то трябваше да знае, че спирайки програмата за разработване на ядрено оръжие, ще създаде обстоятелства, които ще доведат страната отново да бъде нападната и ограбена от юдейо-християните. Глутницата вече е в кошарата Кадафи!

14

ДО 10 и 12

преди 12 години

Нищо лично и обидно!Та *** е медицинска диагноза.Та как ще коментирате пълното мълчание за истинската война на наркокартелите срещу мексиканският народ и държава-през последните 3г. над 30000 убити!На южната граница на демократичхитеСАЩ!Що не коментирате?