4

Andreshko

преди 12 години

Статията е много показателна и интересна ако е вярно че някой е искал този престъпник отново да бъде върнат в затвора в Великобритания.Е както се вижда и там с успех манипулират обикновените хора които се избиват един друг за интересите на шепа хора. Та за статията ... всичко е ясно ... както винаги става дума за пари ... разбирай петрол. .... замислете са малко и ще видите че съм прав ... Успешен ден !

3

Предполагах, че...

преди 12 години

Предполагах, че не може измежду всички бунтовници в Либия да няма поне двама-трима с акъл.Оказа се, че министърът на правосъдието в бунтовническото правителство Мохамед ал Алаги е един от тях. Англичаните са безпардонни, искат петрола, водата и на всичкото отгоре и Абдел Басет ал Меграхи, който беше върнат в страната си по правилата на играта.

2

aaa

преди 12 години

Типично. Искат помощ от същия този запад на който нямало да предадат нито един либийски гражданин. Независимо дали е виновен или не... Типично. Друг е въпросът, че не виждам причина да го предават тъй като той е предаден на Либия официално и доброволно.

1

брадваро

преди 12 години

и к'во?