96

Pfff

преди 13 години

Как къде е Костов - прави това, което мишките правят най-добре ... КРИЕ СЕ ! :)

95

Анонимен

преди 13 години

Заради тези "сини" *** стана възможно Моню мадритски да стане премиер, тези същите и синята *** около тях направиха и мутрата премиер. Заради тях вече 20 г. България няма нормална десница. Всяко участие на т.нар. десница в управлението на България води до катастрофа. Ако някои са забравили шоковите "риформи" на Костов и Луджев , безчинствата на подкрепа, кражбите на Бъки, Костов, Мафиянски и Моню мадритски да види докъде докара България дясното управление на мутрата Борисов.

94

Дясна мисъл

преди 13 години

Вехти, но съумяват да съберат сили и да обединят всички сили. Постепенно ще се окажат новата алтернатива на ГЕРБ !

93

СИНИТЕ , СА ЧЕРВЕНИ.

преди 13 години

...АМА ,ДОБРЕ ЗАМАСКИРАНИ -----ЗА "ТЪПИЯ И НАИВЕН"... БЪЛГАРСКИ НАРОД!КОСТОВ, Е .....НАЗНАЧЕНИЯ ОТ ПАРТИЯТА ..."АНТИКОМУНИСТ", ЗАВЪРШИЛ "ВУЗ" В РУСИЯ ПОД НЕЖНИТЕ ГРИЖИ НА КПСС И БКП И СЪС СЪПРУГА "ПАРТИЕН СЕКРЕТАР"!НЕЩО, ДА НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ.....??????!!!!!

92

Анонимен

преди 13 години

Позор. Снимката от 1990 г. на Цариградско шосе. Позор. Безсрамници.Излъгахте БЪЛГАРИЯ.Хората Ви вярваха .

91

Анонимен

преди 13 години

СИНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ. Излъгахте Българите бе преди 20 години.. Не ви ли е срам поне.Предатели.

90

опа

преди 13 години

гласоподавател - не си написал обаче от чий електорат си - от този на БСП ли? Ако е така уточнете се първо там Станишев гей ли е или не, и дали ще се дупи на Първанов догодина.

89

God

преди 13 години

Е те всички партии-партньори са с по 1 човек членска маса - техния ръководител. Откакто почина Стефан Савов, Праматарски обикаля като недарена снаха, само и само някой да го приюти под крилото си и му даде някое постче или поне една митница. Бакърджиев явно е закъсал с парите, а за СС ... всичко е ясно. Коалицията спокойно могат да я кръстят "Ако мине..."

88

гласоподавател

преди 13 години

непрестанните грешки и претенции на командира доведоха до очакван резултат, крайно време беше СДС да се откъсне от паяжината му и да мобилизира синият електорат

87

Мк

преди 13 години

Защо им е на СДС подкрепата на ОДС? Кой изобщо гласува за ОДС? Много глупаво решение. ДСБ изглежда са единствената останала принципна партия.

86

Вапцаров

преди 13 години

И тъй като е скъпо олиотои хлябът е от мъката по-чер, един е лозунгът - терора долу,съюз със БСП!

85

АТАКА

преди 13 години

ЩОМ И СИНИТЕ СТАНАХА ТУРЦИ - ЕГАТИ И ДЪРЖАВАТА!!!

84

до 75

преди 13 години

Не съм от ГЕРБ, а от СДС, но имам идея. Най-добрата инвестиция на държавата ни са емигрантите. Затова и ГЕРБ прави всичко възможно все повече и повече хора да емигрират и бягат от тук, като съответно извършват необходимите политически и икономически действия. Например - толериране на милиционерщина, простащина, чалгаджийство, контрабанда и пр. Безработицата се повишава задължително - по същата причина. Нали най-голямата ни инвестиция са емигрантите? Всеки месец пращат парички на мама и тате..

83

Анонимен

преди 13 години

;)

82

ХОХО

преди 13 години

СРАМ МЕ Е ОТ ВАС! СЪС ИЛИ БЕЗ ДСБ СИТУАЦИЯТА Е ЕДНАКВА 8 ПАРТИИ СЕБОРЯТ ЗА 3%!!!ПОЗОР!!!

81

Анонимен

преди 13 години

Тези движения и течения ми приличат на месечен цикъл. Неприятна история, но без тях не може.

80

Анонимен

преди 13 години

Ама много са ви зомбирали, бе форумци? Гласувайте за ГЕРБ, като ви е толкова мозъка - те шшш ва дооправят. И споко, при ГЕРБ може и с правописни грешки...хахаха. Много пари хвърлиха ***, за да си вярвате на това, което мислите и има ефект. Поздравявам всички зомбита с чалга парчето - Оф, оф, каквото и да значи това.

79

ХОРА ,КОИТО....

преди 13 години

...ГЛАСУВАТ ДРУЖНО С *** И КОПЕЛЕТАТА НА ДС.....НЕ БИВА ДА РАЗЧИТАТ НА БЪЛГАРИ, КАТО МЕН!НЕ ПОНАСЯМ ДА МЕ ЛЪЖАТ В ОЧИТЕ, И ДА МЕ ПРАВЯТ НА БАЛЪК!А , ТИ БЪЛГАРИНО ,КЕФ ЛИ ТИ Е.....ДА ТЕ ПРАВЯТ НА ***????????!!!

78

лили

преди 13 години

Изберете тогава ,гардероба-мутра за президент.Той ще е по -добрия.И като вземе да ръси бисерите си по целия свят, то не да блювате ами по-добре се гръмнете.

77

Кои са те ?

преди 13 години

Все отбор калпазани, които някога случайността направи известни а може би и богати. Те вече минаха на консарма и никой не се интересува от тях. Тези няколко "партии" ще съберат двойно повече гласове отколкото са им председателите, може да стигнат и числото 10.Битката ще се води между БСП - ДПС от една страна и другата част на БСП, така наречената ГЕРБ. Всичко друго е па-де-дьо.