55

терапевт

преди 12 години

От клиниката преди дни посъветвахме населението да не посещава руско езични форуми и сайтове, крайно вредно е за психичното ви здраве! Възможни са нервни разтройства, страхови неврози и като резултат шизофренни изблици, щадете душевното си здраве!

54

Подстрекател

преди 12 години

Носят се слухове , че Кадафи е отровил петролните кладенци с радиоактивни отпадъци и всеки който му ползва петрола ще бъде облъчен, а водата са я отровили Американците, защото възнамеряват да строят завод за Кока Кола в Триполи.

53

Калин

преди 12 години

Нормално, нали е комун .. ислямиста долен .. аа може ли да попитам.. верно ли сайта бил депесарски :)

52

терапевт

преди 12 години

Кадафи е при нас, много се боцка тоя бе, а иглите ги дава след това на болниците..в детските отделения...

51

'

преди 12 години

Нека и на Либия! Аз още помня как мъчиха българските мед. сестри. ;) Има Господ!

50

Лъжци

преди 12 години

Кадры "народного ликования" в центре Триполи оказались фальшивкой Как вскоре оказалось, есть действительно большой резон сомневаться в том, что показывают по ТВ об "окончательной победе" повстанцев в Триполи и "ликовании" жителей на улицах столицы. Благодаря внимательным и дотошным зрителям выяснилось, что кадры, якобы снятые на главной площади города, оказались фальшивкой, пишет "Комсомольская правда". Еще в воскресенье они были запущены в широкий оборот двумя арабскими телеканалами - Al Arabiya и Al Jazeera, а затем обошли все экраны мира, включая российские. Но уже в понедельник практически все телеканалы РФ сняли эти материалы с эфира, хотя само сообщение о "ликующих жителях Триполи" повторялось снова и снова. Обман раскрылся после того, как зрители сделали стоп-кадры "ночного праздника на Зеленой площади" и обнаружили там массу несоответствий с настоящими фотографиями, и даже с видеокадрами, отснятыми там же совсем недавно. Так, в одном месте "успела вырасти" 15-метровая пальма, которой там не было неделю назад, в другом - на месте 200-летнего кедра неожиданно "выросла" вторая пальма, на стенах исчезла лепнина и некоторые окна, и так далее. Несоответствий оказалось много. Газета подчеркивает при этом, что еще за несколько дней до начала наступления повстанцев на Триполи сторонники Каддафи сообщили о подготовке этой "телеутки" - информация об этом была в том числе в интернете. В частности, сообщалось, что под городом Доха в Катаре в пустыне возведены фанерные декорации Зеленой площади, резиденции Каддафи и правительственного квартала Триполи, и там планируется снять фальшивые кадры полного поражения властей, вне зависимости от реального положения дел. Но телевизионщики проигнорировали предупреждение, и это в некоторых случаях привело к еще большему конфузу. Так, на одном из российских новостных каналов новость о "народном ликовании" по поводу "победы повстанцев", после того, как пришлось снять с эфира обманные кадры, сопровождалась картинкой митинга в Триполи под зелеными флагами Каддафи.

49

мен

преди 12 години

водата ше я отровят братята американци, англичани и французи а не кадафи. кадафи е баща на либийския народ а не един чичко с един сладолед и 5 кинта който отива и вика деокрация искате ли демокрация искате ли

48

обективен

преди 12 години

В триполи се говори, че от утре левите другарки ще станат общи за всички и ще има яко кекс по улици, мегдани и сокаци, това щяло да е по случай издаването на мъченическа партийна книжка, на Кадафа. У нас честването (кекса) ще е на Бузлуджа, айййдееее на партийнийо форум

47

До 40

преди 12 години

Доста смешен лишен от всякаква мисъл и факти изказване. А не мислиш ли, че кризата е в резултат именно на лявата политика или иначе казано прекалено много пари буквално раздадени на хората /социална политика/ срещу нищо?

46

Анонимен

преди 12 години

Аз пък чух, че Кадафи бил толкова зъл и лош, че сутрин и вечер похапвал девици, а на обед пие прясно изцедена човешка кръв! Абе въобще Кадафи е по-по-най - лошия човек на планетата.

45

111111111111111111

преди 12 години

Докато не разберете че всички световни политици излизат от едно училище,че партиите както религиите на времето са създадени за да разделят народа и при нужда да го намаляват чрез конфликти и войни няма да се управим.Това дали държавата е добре зависи от народа а не от президента.Ако народа мълчи и най кадърния президент да изберете пак ще сте най мизерните в света.Народа избира,народа търси сметка на политиците които е избрал и плаща.Научете се да излизате на улицата като западните народи а не да се делите от което само политиците печелят.На тоя *** народ,сигурно всички политици завиждат на гоце и боко.Какво ще му се случи на сарко ако им пусне турски новини..? Размислете малко и престанете с леви и десни.Всичките са едни,боко е бодигарда на тато,младенов е племенник на младенов при тато...властта е в ръцете на едни и същи,как искате да се управите...!!!!!

44

до 40

преди 12 години

Сега политиката е да се свива икономиката с поредица от мерки-грешки. Щом бележитият икономист Георги Ангелов ни дава за пример Естония където рязали рязали, рязали... Поразрових се и установих, че там след рязането има яка безработица и най-много самоубийства на глава от населението. Да са му честити.

43

ура другаре

преди 12 години

Създай проблем.Реши проблема.Контролирай положението.Създадоха проблемаРешение нямаЕби му мамата и давай нататък!

42

AYYYYYYYYY

преди 12 години

Кадафито е мюсюлманин и никога няма да се предаде а ще остане в историята като мъченик и жертва на западните колонизатори и либийските предатели.Абе има хора които мислят за историята,гоце,боко,желев,сарко,bush ще остават в историята като неудачници

41

39

преди 12 години

Мисля че е НЛО защото по описание миналият месец в южна Франция наблюдаваха подобно нещо, а преди години майка ми видя огнено кълбо в градината ни .Тарcи видео в нета

40

Пропагандата

преди 12 години

САЩ - царете на пропагандата, царете на създаването на конфликти и царете на "разрешаването им". Плащаш на албанците в Косово да се вдигнат, после ги омиротворяваш! Плащаш и омайваш двама-трима малко по-умни племенни вождове в Либия, въоръжаваш "бунтовници" и останалата необразована *** почва да се "бори за свобода". Войните отдавна се водят по телевизията, а топ 50 на Форбс притежава всичко, вкл. и мозъка ви! Утре ще ви кажат, че Кадафи е бил на Марс, да, беше,казва го CNN, да живей стадото!

39

Анонимен

преди 12 години

Когато Европа се управляваше от социалистически партии - Франция, Испания, Англия, Италия,Германия, те насърчаваха социалната политика - заетост, покупателни възможности и Европа се развиваше, имаше капиталът къде да продава стоките си, а сега я управляват десни и Европа рухва че се налага да краде нефт от Либия. Т.Н. дясна политика вреди и на бедни и на богати, но богатите още не могат да го осъзнаят и сами се вътрят. И БСП също е дясна партия, жалко за България.

38

Един от Люлин

преди 12 години

Здравейте на всички тук.... Искам да се извиня че ще пиша по друга тема... Но крайно ми е интересно има ли тук хора от Люлин... по специално от района на 7 и 10 микрорайон... там около магазин АРОН който снощи около 23,30 са били на терасите си и са видяли нещо наистина крайно НЕобичайно в небето над Люлин със отчетливо сияние в формата на кълбо ?!?!.... Защото съм сигурен че го видяхме поне 5 души !!! Изгарящ Метеор може би? Или нещо военно секретно? НЛО ли беше ?!? Но беше адски странно...?!?!

37

дофтор оф боли

преди 12 години

Този Кадафито много ак пич бил.Даже и Спин му пускахме мамка му и не се предава.Ама ся,че му пуснем слонски грип и дано се гътне!

36

До 17

преди 12 години

Предлагам всичко много съм дащен!!!