150

Svetlin Dimitrov

преди 12 години

Продуктите на 2те компании са насочени към различен кръг потребители. Ако желаете да имате пълна свобода на действие и да имате пълен контрол над мобилното си устройство, избора е един - Samsung(има разбира се и други качвествени продукти на пазара, но тук обсъждаме конкретно Apple vs Samsung. Ако желаете да имате телефон, който можете да ползвате out of the box и предлага стилен дизайн и максимално качествена изработка - Apple.Аз самия ползвам Galaxy S и ми доставя удоволствие да го базикам:)

149

до 151

преди 12 години

Евала на коментара ти

148

Svetlin Dimitrov

преди 12 години

Не мога да разбера тая фенщина. Продуктите и на 2те компании са на най-високо ниво! Трудно могат да бъдат сравнявани заради различната идея, която седи зад тези устройства! Apple предоставят на потребителя един завършен имиджов продукт, и няма никакво значение дали разбираш от операционни системи, руутване, кракване и т.н. техните продукти - ПРОСТО РАБОТЯТ. Разбира се това идва за сметка на персонализацията, която предлага Самсунг.

147

до 145

преди 12 години

Интересно ако Самсунг само копират как така са измислели АМОЛЕД дисплея? Между другото Самсунг го произвежда и за Ейпъл, който си го слага наготово в айфона. Всичко в Ейпъл е маркетинг, няма нищо технически иновативно в продуктите им.

146

Анонимен

преди 12 години

Епъл са мръсни алчни ***.

145

Анонимен

преди 12 години

...да влизат на пазара за кратък период от време", отбеляза Нейтън Маток адвокат от Marque Lawyers в Сидни. "Ако гигантът се окаже сгрешил, ще трябва да изплати на Samsung порядъчна сума за нанесените щети. По тази причина делото е доста рисковано", уточни още той. /Ройтерс /

144

Анонимен

преди 12 години

Решенията на Темида обаче са временни, тъй като Apple ще трябва да предостави допълнителни съществени доказателства в подкрепа на твърденията си, че дизайнът на Galaxy нарушава патентите му и копира дизайните му. Делото може да отнеме месеци, даже да се проточи години. В такъв случай, дори и Apple да загуби съдебната си битка, загубите на Samsung за периода ще бъдат значителни. "Apple има стратегия да прави патенти и да си осигурява подкрепата на закона, с което да пречи на останалите да влизат

143

Инкогнито

преди 12 години

До 145, 144: Това вашето (твоето?) си е чиста проба фенщина. Точно тракива заслепени "фенчета" дразнят хората. Нито Galaxy Tab е "недъгав", нито продуктите на Apple са най-доброто на пазара, но това на вас няма как да ви бъде обяснено. Дори и да почна да сравнявам конкуренти продукти на Епъл и друг производите, да ви показвам компонент по компонент къде отстъпват решенията на Ябълката, вие пак ще продължите да твърдите, че са "дъ бест".Тъжна картинка.

142

Анонимен

преди 12 години

Таба е едно смешно и недъгаво копие на айпад. Ако не бяха Епъл, Самсунг нкога нямаше да се сетят да пуснат подбно устройство, защото пазарната им стратегия е единствено и само да КОПИРАТ.

141

Анонимен

преди 12 години

Естествено печалбите на нахапаните ябълки е до небесата, щото "умните" им потребители плащат със страшна сила и по много.-------Че да не съм някъв *** да купувам имитации? Мога да си позволя да купувам най-доброто и го правя.Пък и трябва да се поощрява креативността, а не пиратството.

140

Анонимен

преди 12 години

от 3 седмици дъм със самсунг галакси таб 7. Мога да кажа, че това е перф устройство за тази цена и размер. И двете компании са добри,но самсунг галакси таб 10.1 е хиляди пъти по-добър от ipad.-------А колко седмици си бил с ipad?

139

Попов

преди 12 години

138, ще те разчекнат селянчетата, братле.. кой разбира, за да те разбере?Аз използвам продукти (телефони и компютри) на Епъл вече 4 години и не виждам как ще ги сменя. Първо са много удобни за ползване, второ са качествено направени, ориентирани към клиента, и ще продължават да доминират на пазара за мобилни устройства. Андроидите да качват антивирусна, че си е *** мамата..! :D

138

Анонимен

преди 12 години

В момента всички големи компании са се втурнали да копират бизнес модела на Apple - изведнъж всички отвориха апстор, всички започнаха да правят таблети и мултитъч телефони. А такива като Самсунг най-нагло изкопираха айпад и айфон. Много ясно, че ще искаш да защитиш продукта си, в който си вложил години от някакви си корейци. Който иска най-доброто си взема Епъл, за всички останали има acer, msi, lg, samsung и тем подобни дървета.

137

ф

преди 12 години

Епъл са мръсни алчни ***.

136

д

преди 12 години

Епъл са мръсни алчни ***.

135

Анонимен

преди 12 години

Apple са най-добрата компания в света за потребителска електроника и вече над 150те милиона потребители на iOS устройства го доказват. Продуктите им са най-надеждни, с най-добър дизайн и с най-лесен потребителски интерфейс. Не, те не са измислили нито таблета, нито мп3 плейъра, нито телефона, но са направили тези продукти почти перфектни за употреба от всеки нормален човек, който не е ИТ специалист. Всъщност не продукти, а решения, защото в себе си интегрират много повече.

134

d

преди 12 години

Епъл са мръсни ални ***.

133

mao_dze_dun

преди 12 години

До 131: Тактично прескочи 7мицата, която е добра :D. И btw - системните администратори и сега са си на линукс. Никой нормален сис *** няма да си направи мрежата на Уйндоус я.

132

Май Май...

преди 12 години

Ще взема да кача един Линукс и Аз,да си свиквам ;)Лошото е че където и да работиш - навсякъде се работи с Уиндоус и някакси ако си свикнал на Мак или на Линукс ще си малко назад в това отношение!

131

VESKO

преди 12 години

от 3 седмици дъм със самсунг галакси таб 7. Мога да кажа, че това е перф устройство за тази цена и размер. И двете компании са добри,но самсунг галакси таб 10.1 е хиляди пъти по-добър от ipad.