54

Анонимен

преди 12 години

децата ми заминаха на запад сега и племенниците ми се изнасят тази годинаучи на запад взимайте тамошни дипломи и това е спасението *** започва от парламента

53

бибиткото

преди 12 години

След като положиха всички старания в първите 3 месеца да убият малкия и среден бизнес, сега се чудят как да върнат старото положение. Гласуваш за тикви, получаваш.... тикви!

52

с.

преди 12 години

Проблема изобщо не е в ***!На тях не им пука,ако ще и в кофа за *** да живеят и да имат и 20 деца!Те са *** и съответно следват най-лесния път!Те са ясни!Но всъщност истината е,че причината да се топим като нация е ниската раждаемост и емиграцията!Факт!Аз съм на 35 и все още нямам дете!Прителката ми е на 25 и я осигуряват на минимална заплата!Да мизерстваме за да роди няма да стане!Всъщност заминаваме за чужбина наесен!Та така...

51

Луцифер

преди 12 години

Изгониха децата ни по света,а нас старчоците,сервитьори ли ще ни предложат да ставаме.

50

ppp

преди 12 години

Проблема не е в застаряващото население а в *** господа управляващи!!!!!Но за вас *** са не проблем а бонус. Никое правителство няма да им посегне гаранция. Трябва да се направи референдум имат ли рпавото *** на глас. Айде не *** а хора без средно образование айде по-мило да го кажем. Резултата ще е 100% избирателна активност и огромно мнозинство.

49

с.

преди 12 години

За да се оправят нещата първо трябва да се натиснат гадните *** титулуващи се бизнесмени и работодатели!Масово не осигуряват на реалните пари и съответно крадат от майчинските и пенсиите на служителките си!Един от първите въпроси на интервютата е дали момичето има дете!Защото ако имала често щяла да взима болнични за да го гледа и не знам какво си!След това да се нормализират детските надбавки и изобщо да има нормална и адекватна социална политика!За 20 години ще се нормализират нещата!Факт!

48

trunk

преди 12 години

Поредната не работеща глупост на хартия....просто да замажат очите от статистиката.

47

Истината

преди 12 години

Целта съвсем очевидно трябва да бъде да се стимулират да имат деца тези, дето сега нямат и не искат да имат или имат най-много едно дете. За тези дето имат много деца, целта трябва да е обратната - да ограничат броя им. ГЕРБ правят точно обратното, както и предишните - насърчават многодетните майки да имат още повече деца и спират голямото мнозинство от млади жени да имат деца.

46

сб

преди 12 години

Държавата не чува, тя не вижда по-далече от носа си! Преди хиляда години нашите прадеди щяха да я изхвърлят на бунището. Не сме достойни за тях!

45

Ани

преди 12 години

Според проблема не е демографски, а етнически, и много скоро ще се задълбочи още повече...

44

Х

преди 12 години

Да, ама като имаш малко дете, всяка майка знае как е , децата често боледуват. Но откакто това "умно" правителство реши първите 3 дни от болничните да се плащат от работодателя, как да си останеш в къщи да гледаш болното си дете - след втория болничен и си на улицата!

43

сб

преди 12 години

Къде са тези работещи родители? Такива в България са най-много половината.Държавоооооооооооооооооооооо!

42

leman

преди 12 години

Dobre,no neka tova da ne e vremenna pozicia.STe spe4eli tova pravitelstvo, koeto protegne race na mladite.

41

томи

преди 12 години

мангалия из4езва ураааааааааааааааааа аз ше се оженя за бразилка с големи цици и секси тяло

40

ФАШИСТ

преди 12 години

най-правилният път е, спиране помощите за *** !*** , като номадско племе да се забрани гласуването им - както е в ИТАЛИЯ !

39

ГЕНОЦИД!!!

преди 12 години

А кой ще ни върне починалите деца през тези 21 години ГЕНОЦИД- ***!!!Сетили се те, когато трябва изчадията на номенклатурно- комунистическата мафиотска *** да си раждат новите изчадия!!! Змии да раждате- ***!!!

38

ined

преди 12 години

Направо да спират пенсиите, то се е видяло че ще работим като волове докато умрем за да изхранваме тумбите ***, чиновници, депутати и каква ли не още ***.

37

анонимен

преди 12 години

Сетиха се!Работещите не получават детски надбавки, а неработещите т.е.***, освен детски вземат и помощи.И се размножават като зайци!Ето това е нашата мила родина!

36

водно конче

преди 12 години

***: "Аз деца раждам НА тая държава, трябва да ми се плаща за това, откъде накъде пък искате и да ви работя. Вие трябва да работите за мен от благодарност".Българката: "Не смея да родя деца В тази държава. Заплатата ми няма да стигне, за да им осигуря подходящия начин на живот. Изпълнена съм с песимизъм за бъдещето. А и ще ми удържат данъци, за да може *** да изгледа своите 5 деца." Е как да се ражда качествен материал?!

35

Анонимен

преди 12 години

Как , като в съседната статия където са започнали да извозват безплатно *** ли?