10

7

преди 12 години

Любимото ви занимание, да коментирате без да знаете :)))) Човекът се е разделил с майка му още когато се е родил, кога е гледал и хранил, и възпитавал. Четете и осмисляйте прочетеното.

9

независим

преди 12 години

"Крушата не пада по-далече от дървото"бащата да не се оправдава,той го е възпитавал,той го е хранил !И накрая се видя каква змия е носил в пазвата си !

8

Баща

преди 12 години

Прав е баща му !

7

Анонимен

преди 12 години

Мир на праха на жертвите. Какви училища работят в Норвегия през Юли ?

6

Анонимен

преди 12 години

ТОЗИ БАЩА ДАЛИ ЧУВСТВА КЪДЕ Е НЕГОВАТА СОБСТВЕНА ВИНА СЛЕД КАТО КАЗВА, ЧЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ НЕ СЕ Е ВИЖДАЛ СЪС СИНА СИ? МОЖЕ БИ ГО Е ИЗОСТАВИЛ, ЗА ДА СИ ГРАДИ ЛИЧНОТО ЩАСТИЕ ДРУГАДЕ, А НЕ ПРИ СЕМЕЙСТВОТО СИ! НЕ ОПРАВДАВАМ УБИЕЦА И ДАНО СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО! ЖАЛКО ЗА УБИТИТЕ И БОГ ДА ГИ ПРОСТИ!

5

bg

преди 12 години

а ти бе приятел,,,,,,,ЗАЩО си избягал в франция а не си го предал на полициятамммАААА,,,да беще го оби,,а сега ти как ще йивееш?????ще му изкопуваш вината докато си жив??????????????????

4

Анонимен

преди 12 години

EI NOVINITE BG IZOSTAVATE W HASKOWO SE USETI ZAMETRESENIE ZA MALKO DA PADNA OT DIVANA

3

Скандално!

преди 12 години

Защо и от кого крият Андерс Брейвик??Даже Гьоринг по време на Нюрнбергския процес е бил редовно посещаван от семейството си,пушел е скъпи пури и е четял пресата!!!!Защо Брейвик е изолиран сега??От кого го крият и защо?Какъв е проблема родната му майка да го посети??Нали така може да се развълнува и да издаде съучастниците си,защо тогава го изолират??Мислете,мислете...!!!

2

Анонимен

преди 12 години

Един баща пожелава смъртта на сина си ...вместо смърт на другите...За да си го помисли, значи за него той е отдавна мъртъв...

1

Ш.М

преди 12 години

Мръсен психопат !!!Дори скинарите са отказали да го приемат в редовете си !!! *** ,долна твар ,която струва десетки млади животи ! Линч за него !Мир на душите на загиналите !!!Моите съболезнования към семействата за трагичната загуба !