13

Анонимен

преди 12 години

11, е каква е тази свобода при която без доказателства и последствия за теб може да очерниш когото си поискаш! Това е свободия, анархия и т.н., но не и свобода!

12

Анонимен

преди 12 години

Подобни вестници ще започна да купувам ако цената им е около 2 стотинки. Ще ми е по-евтино от тоалетна хартия.

11

Анонимен

преди 12 години

В България ,точно ,,жълтата преса има много повече свобода на словото.На запад за много неща не може да се пише ,че ще те спукат от дела и глоби.пРОБЛЕМА Е ,ЧЕ СЪЩИТЕ УТРЕПАНИ ЗАПАДНЯЦИ ,ИДВАТ В БГ И ПЛЮЯТ ПО НАС ,ЧЕ СМЕ НЯМАЛИ СВОБОДА НА СЛОВОТО И Т.Н.

10

Анонимен

преди 12 години

Аз от поне 5 години съм обявил бойкот на всички вестници и се информирам главно от интернет, като редовно чета блогове на хора които уважавам!

9

..

преди 12 години

хм, че коя група държи Vesti.bg? Иначе dnes.bg нали е част от групата на Investor, която от своя страна държи сигурно поне десетина сайта.

8

Анонимен

преди 12 години

Трудно ми е да разбера за какво е тази яростна борба за вестниците, които вече ги чете само твърдия електорат! Реалните тиражи дори и на на-четените ежедневници не минават 100 000 на ден, а водещите интернет сайтове достигат до 0,5-1 милон души на ден...Много по рационално би било да инвестират в интернет...

7

Анонимен

преди 12 години

4, прав си за Днес.бг, но не забравяй, че и ти си част от публиката на сайта :-) Статията поставя криво огледало и пред публиката на подобни медии :-)Все пак ако погледнеш собственическата структура на новинарските сайтове в интернет ще видиш, че с изключение на Вести.бг нито един сайт не е собственост на някой голям играчв медийния бизнес и това предоставя доста по голяма независимост на интернет медиите да пишат свободно!

6

Nobody

преди 12 години

И това "возмущение" да го напише точно Раличка и точно за Днес.бг...

5

Анонимен

преди 12 години

Увеличаването на жълтата преса не е чак толкова лоша тенденция, защото това означава, че нещата се нормализират и обществото не е свръхполитизирано..Ако някой си мисли, че в така наречените утвърдени демокраци народа управлява много се лъже. Във всички демокрации икономическите лобита управляват, но конкуренцията между тези лобита създава една горе долу нормална среда...

4

не думай, ба!

преди 12 години

Ха, много интересна статия, най-вече защото се появява не къде да е, а в днес.бг - "новинарски" сайт, поднасящ дори сериозните новини като "клюкини" в статийки от по два параграфа, с единствената цел да скара хората, да предизвика много коментари и да печели от реклами.Т.е., като ще се възмущавате, защо не започнете от себе си?

3

Анонимен

преди 12 години

Аз от 10 години вестник чета само когато пътувам, но от както имам iPad вече и това не правя!

2

Анонимен

преди 12 години

Хубав материал... Жалко, че голяма част от прочелите го, няма да се припознаят като субекти от "публиката"...

1

ined

преди 12 години

Не мога да ги разбера такива дето си дават парите за подобни парцали наречени "вестници".