23

Анонимен

преди 12 години

Бъдете добри.Помогнете на ибрика от фотото да се прибере в родната анадола.Затъжен ми се вижда!

22

дан

преди 12 години

браво ГЕРБ...на *** от дпс им секва кранчето и полудяват...това се отнася и за комунистите, и за *** от рзс...затова се дерат за компромати и постановки, но тяхната работа няма да стане

21

wiktor

преди 12 години

Ей нагли бе, нагли до безкрайност. Вие от ДПС сте тези, които трябва да сте на подсъдимата скамейка заедно с дружките ви от БКП. Дано ви дадът по една топла килия с кофти манджа и дни изпълнени с мъжки ласки.

20

:-)))))))

преди 12 години

GLAD,DRUGARI GLAD.

19

хуйян

преди 12 години

Тетка Цачева имала млад любовник - това е последната клюка. Кой е тоя дето ще си прежали оная работа за нея, не знам. Само някой ром:))

18

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

I HORATA NA DOGAN SA IZGLADNQLI.KAK NQMA DA SA GLADNI KATO VSI4KO OKRADOHA LIDERITE IM.

17

an

преди 12 години

ДНЕС ДРУГАРЯ ВДЯНКОВ И 10 НЕГОВИ АВЕРИ ПРОМЕНИХА ЧАСТ ОТ КОНСТИТУЦИЯТА. САМО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ТАЗИ КОНСТИТУЦИЯ НЕ БЕШЕЛИ ОСНОВНИЯТ ЗАКОН НА ДЪРЖАВАТА; И ПРОМЕНИ В НЕЯ СЕ ПРАВЯТ САМО ОТ ВЕЛИКОТА СЪБРАНИЕ? ИЗГЛЕЖДА ЧЕ ТАЗИ КОНСТИТУЦИЯ Е КАТО СКЪСАНИ ***. И МОЖЕ ДА СЕ ПРЕКРОЯВА КАКТО ИМ Е УГОДНО ОТ ШИБАЧИТЕ. МУТРЕСТАНИЯ Е СТРАНАТА НА НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ. ХАМЕРИКАНЦИТЕ ПАСТИ ДА ЯДЪТ ПРЕД НАШИТЕ МУТРО-КОМУНИСТИ. А НАРОДА ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА ГИ КАЧВА НА ВЛАСТ. ЗА ДА МУ Е ПЪЛНА ДУПКАТА ОТЗАД.

16

Doko

преди 12 години

Добре наистина, че ДПС е в парламента-иначе тия комунисти и милицонери какви ли чудеса щяха да сътворят по пътя към светлото си бъдеще на комунизъма-идиотизъма

15

Бай Ганьо

преди 12 години

Който слушка той папка.Защо им завиждате на тези регенерати нали ние ги пратихме там да ни представляват а не да играят роли в разни сапунки.Сега им ръкопляскаите и ги викаите на бис .браво. Браво на Гочолу , Дочолу и Хаирисъзина чао мара си има вече мъж,които я........... .........л

14

DO 7

преди 12 години

Ami ako ti haresa i steb moje da se sluchi sahtoto

13

белязания

преди 12 години

Куче което много лаее не хапе . Кервана си върви и кучетата си лаят.На зпо куче зъл пърт и т.н.

12

Анонимен

преди 12 години

BRAVO NA DPS AKO TQH GI NQMA V PARLAMENTA KOY ZNAE KAKVI SHTUROTII SHTE IZMISLQT TIQ PROSTACI

11

Анонимен

преди 12 години

"От движението са на мнение, че е недопустимо и скандално ГЕРБ да присвоява държавна субсидия, дадена за вот за други партии."Значи народецът го ограбват и чрез "субсидии" при вот за определени партии?

10

Анонимен

преди 12 години

Kakuvto e naroda takuv im e i premiera

9

фантом

преди 12 години

Лютви, на морето човек се отпуска. не напразно е курорт. Който отиде на море и спира да мисли за дсруго, совен за ...плаж, купон, море. А, созопол е според древните легенди, рожденната люлка на Посейдон. Даже като е бил малък е срещнал Орфей и толкова се е възхитил от музиката му, че е обещал когато го чуе да пее и свири, вятърав морето да стихва. но тия приказки отдавна ги няма - сега Хари Потър е на линия.

8

Анонимен

преди 12 години

Здравейте помаци, комунисти и други писарушки. Бълвате ли спам? Браво, браво.

7

фантом за 1

преди 12 години

Да, грешка е, че създадоха етническа партия - това скарва хората. но и в случая напусналите депутати е редно да анапуснат и съобранието. Както и в случая с Атака! Нали напусналите всъщност са избрани от името на партията? Аз бих забранил партиите, но бих поканил всякакви специалисти да си кажат мненията по редица въпроси. Дори и срещу хонорувано време. нап рактика, за да се изковат едни универсални закони и правилници за прилагането им в едно общество-държава, са нужни не повече от година, от специалисти по всякакви направления и то не един, а редица за да има и различни гледни точки колкото повече неща се огледат и обхванат, толкова по-съвършен е един закон и няма вратички. Каквото и да става, определено аз лично считам, че създаването на партия на етнически принцип води до вреди на държавата. защото разделя хората по етноси, а не по убеждения за икономическото и социалното развитие нас траната. И понеже ДПС е създадена по идеята на Луканов, то можем да считаме, че другаря Луканов (мир на праха му!) ее пуснал таралеж в гащите на България и то просто няма смисъл! Икономиката не ще лозунги и етнически караници, а иска справедливи закони, в интерес на държавата и хората в нея и останалото е мислене от специалисти, предложения, поръчки и работа! Независимо дали е частен модел или държавен на планиране, нещата са по един и същи път труда няма партийна принадлежност. Такеа, че ДПс ни е таралеж в гащите, защото събира онези, които се турчеят в България. А това го използуват не само за икономически искания, а както видяхме дори по много коментарии с искане за дестабилизация на страната и дори открита окупация я от Турция, я от маките, Сърбия, Румъния? Е, такива партии са си зло за нас. Но в случая е прав, защото когато един депутат напусне партийната листа и се отцепи, трябва да остави и поста, който заемав депутатското място! Иначе излиза, че е бил само за поста, на е за партията? И Волен и този човек са видели нагледно, какво ли не правят хората заради келепира? Така, че депутатите са си вече свободни атоми, на държавна издръжка, под партиен екскорт, до . Докато вземат париците и поста.

6

Анонимен

преди 12 години

Журналисти задават въпрос на рязана карабина, активист на ДПС:-Браточка, кажи ся ти *** ли жената и в другата дупка???Ти луд ли си бря, да вземе да забременей тая парясница, да се чудя кво да я правя :)

5

Волен Облак

преди 12 години

Безформената планина от плът- Цачева се самозабравя. И тя като Боко Кучкаря не иска да се приземи, а лети високо в облаците и си говори само със звездите.

4

БЪЛГАРИН

преди 12 години

АЗ СЪЩО ГИ МРАЗЯ, НО ЗА ТОВА СА ПРАВИ!!!!!