53

:-)))))))

преди 13 години

IVAN KOSTOV E 6EFA NA 4ERNOTO TOTO!!!6EF NA MAFIOTSKI KRAG OKOLO NEGO I NAI VE4E ISTORIQ KAKTO I TAPATA MU PARTIQ KOQTO PODKREPQ BSP.

52

Анонимен

преди 13 години

Какво е това ДЕСЕБЕ? Кой ги пита тия нули ДСБ за нещо? Кой иска мнението на несъществуващи пропаднали *** като СДС, БСП, ДСБ, които разсипаха и унищожиха държавата. Що за наглост!

51

Спонги

преди 13 години

Другари милиционери. Бъдете осторожни (от руски) да не би да има привърженици на ДСБ, като мен. И внимавайте да не се допуска положителен коментар под статия засягаща дясното политическо пространство. Както е известно, то за сега е заето само от ДСБ, СДС, ВМРО и ССД.

50

666

преди 13 години

НОРМАЛНО ЗА ЕДНА СИНЯ КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ !!! Време Ви е да вземете другарите си от СДС и да напуснете политическият живот на България !!!

49

ДСБ - черв. опозиция

преди 13 години

Сайтът Balkanleaks и свързаният с него bivol.bg са създадени от близки до партията на Иван Костов хора.Balkanleaks е медиен партньор на Wikileaks .В масивите от хиляди документи, касаещи България, засега сайта избира точно определени грами, информацията в които обслужва интересите на опозицията отляво и отдясно.Прави впечатление, че нито един публикуван документ по никакъв начин не засяга управлението на Иван Костов, все едно посланик Ричард Майлс изобщо не е писал доклади до шефовете си .

48

Анонимен

преди 13 години

Бойко е комунист и мутра!

47

арсенал

преди 13 години

тук много гербяпедерастчета има.не се ли облага герб в правителството а.крде пари като бсп сдс ндсв и дпс

46

нали?

преди 13 години

ДСБ означава "Давай да Сринем България"!

45

maverick

преди 13 години

Na nas ni trqbva partiq koqto e stabilna s doverie u horata i ka4estven lider koito da ni upravlqva GERB napodobqva tova s hilqdi minusi no neka da gi ostavim da vidim kvo 6te napravqv pak posle pluiite kolkoto si iskate ;)

44

Анонимен

преди 13 години

ДСБ хем са против (опозиция), хем са "ЗА" (против вота на недоверие). Много са "праволинейни", няма що.

43

666

преди 13 години

За мен воплите на Костов означават едно-ако ГЕРБ изгубят изборите за Парламент,то тутакси Сини и Червени ще вдигнат данъците!Не забравяйте че за вдигане на пенсиите на комунистите не им стигат 2-3 млрд.лв.!!!И по тая причина мисля пак да гласувам за Бойко.Цъкайте ми минуси колко щете,дреме ми на пацата!

42

az

преди 13 години

Много е прав Дянков за тази промяна за 2/3 от парламета да решават промени в данъците.По презумция 2/3 от парламета е 2/3 от народа, изключвам тези дето не гласуват и винаги всичко им е криво.Неможе *** и польо на всеки 4 години да променят данъци и квото им щукне важно за Държавата.Обикновеното мнозинство не е 35% от гласувалите. Извинете.Успех за тази промяна.

41

арсенал

преди 13 години

може комунистите да са против герб но всъщност се облагат от това всички.в правителството има театър който скоро няма да спре

40

Анонимен

преди 13 години

Герб мое и да са червени комунисти,но всички комуни са срещу Бойко........правете си изводи ,професори с вас ....

39

арсенал

преди 13 години

герб е много неадекватени трайков особено. тиквата пък е много смешен и много ***.остават му 2 години власт да се радва докаъто не дойдат изборите за премиер

38

Анонимен

преди 13 години

На тези и аз им повярвах и гласувах за сините 97г. и кво .....НИЩО

37

Анонимен

преди 13 години

Ако ДСБ са "сини комунчета" то ГЕРБ са си направо червени комунисти.

36

Анонимен

преди 13 години

Синята измама на 20 век...

35

jJj

преди 13 години

Как може так преодавателя по ленинизъм и комунизъм другаря Костов, да отхвърли тези предложения? Просто се чудя?

34

арсенал

преди 13 години

гербпедерастчета много има тук.смешния герб е посмешен от бсп сдс ндсв и дпс.