15

До ракетчик Руски

преди 13 години

Я кажи къде хакна и видя проектите на новите ракети на НАСА,че и ние да ги огледаме.Ако не можеш,измисли нещо по-умно.

14

jo1

преди 13 години

Някъде бях чел за руските космонавти, че на полет получават толкова пари колкото да си купят средно статистическо жилище в нормален квартал в Москва, а през другото време си получават някакви мижави заплатки. Има обучени космонавти, които постоянно са резервни и може до пенсия да не направят и един полет и цял живот ще са си само на заплатата.

13

Гантшо

преди 13 години

Стюпид американци,ние вагоните в БДЖ и рейсите от афтотранспорта си ги дръндориме поне 5 пъти над "изчерпването на ресурса".ПП: Е, и за това нямаме нито БДЖ, нито афтотранспорт.

12

ракетчик Браун

преди 13 години

Май все пак ще се окаже, че Русия е най-стабилната космическа държава. Видях проектите на новите ракети на НАСА - приличат на упдейтвани Съюзи. Точно сега бе времето да се направи новия вариант на космически апарати за многократно изпозвани, тъй като има много нови материали, технологии и т.н., но американците опарени от совалките, решиха да използват стара руска технология. Интересно дали руснаците ще изкарат нов тип апарати, вкл. за многократно използване.

11

Анонимен

преди 13 години

И кво сега - на кой *** е по-дълга.На руснаците или американците.Има няма за 50-тина години си поиграха на астронавти и приключиха.Оставиха само космически *** и няколко милиарда кубически метра изгорял кислород.Поне дядо Пенчо от село Нагорно Нанадолнище да е имал хаир от космическите изследвания на ,,водещите ,, космически нации.Ние също май сме такава ?.....?..?

10

БТК до 10

преди 13 години

Човека има опит и с право се "притеснява" за дъвката :))) Явно подписват заплати за свършена работа ,а не за времето,което прекарват там!?!?!

9

някой

преди 13 години

До: БТКP.S.: Та за този Майк Масимино ми беше мисълта - голям зевзек! Вика сега тъкмо трябва да се прибираме и да приземявам совалката, ако някой отвън вземе че ми залепи дъвка на прозореца няма да мога да виждам къде да карам!

8

хахаха

преди 13 години

що питаш? Персонал ли набираш? Алооо БТК-то чуваме ли сеее е

7

хахаха

преди 13 години

координирано с техниката на HAARP разбира се. Инъче щеше да има леки "смущения" :D :D :D

6

някой

преди 13 години

До: БТКАбе не знам какви са им заплатите, обаче има един астронавт - Майк Масимино се казва, който беше на совалката с която оправяха телескопа Хъбъл.Та понеже нещата много се проточиха там, имаше доста проблеми и работиха извънредно, Майк Масимино коментира нещо от сорта: "Ние сега трябва да се върнем живи и здрави там долу, ама дали ще ни платят за извънредния труд не знам, никой нищо не ни казва!"

5

Анонимен

преди 13 години

За 1 месец престой в МКС астронавтите получават радиационно облъчване колкото за 1 година биха получили на Земята. Сигурно са им високи заплатите :D

4

Yes

преди 13 години

Снимката е супер!!!

3

БТК

преди 13 години

Има ли представа някой какви са им заплатите на астронавтите???Било то пилот или техник?!?!

2

БТК

преди 13 години

Има ли представа какви са им заплатите на астронавтите???Било то пилот или техник?!?!

1

Анонимен

преди 13 години

Стига дупчихте озона бе!