28

Анонимен

преди 13 години

Пълни глупости.........една торта с една свещичка и всички с това се занимават......кога говедата ще поемат отговорността за 45 гони клатена на един народ с ЧЛЕН ПЪРВИ

27

Гърбер

преди 13 години

Кога ще ги изритаме тези *** от Парламента? Все е имало *** управници, но чак такава простотия - никога!

26

Анонимен

преди 13 години

Като гледам колко болни мозъци са му начаткали на човека написал 20- ти коментар, с основание мога да заявая че сме *** народ, който обичат да го тъпчат цял живот. Галсувайте пак за герб мааа ви да...

25

clearly

преди 13 години

ПАДЕНИЕТО Е ТОТАЛНО-ТАКАВА ГАДОСТ-НИЕ СМЕ ОТ ГЕРБ,С ТЕБ СМЕ ПО-СИЛНИ Е ТОТАЛНО ЗАСЕНЧЕНО ОТ ПОРЕДНАТА ИНИЦИАТИВА НЕ БЕЗ ПОМОЩА НА НЯКОЙ ОТ ГЕРБ.За какво иде реч?Конкурс за "най-гореща фенка на Бойко Борисов"Столичен фолк бар съвместно с пиар агенция организират конкурс "Най-гореща фенка на Бойко Борисов". Кастингът за набиране на желаещи стартира от 20 април в социалната мрежа Facebook. Организаторите уточняват, че няма никакви ограничения за възраст, височина и килограми.От кандидат-фенките на премиера се очаква да демонстрират творчески умения, като подготвят изпълнение на песен, танц или стихче в негова чест.Финалът на конкурса ще е на 12 май. Тогава кандидатките ще трябва да покажат и познания, тъй като журито ще ги препитва за факти от личния и политическия живот на Борисов.Победителката, която ще бъде първата официално титулувана "най-гореща фенка на Бойко Борисов" ще получи награда в размер на 500 лв. и лична среща с премиера.От плаката става ясно, че конкурсът е обявен от фолк бар Capital и агенция ПР корпорация.

24

"ГЕРБОМЕТЪР&quo

преди 13 години

Нас мутренското знаме роди ни,нас не ще ни уплаши глупоста -ние сме на всеки километър магистралаи така от София до Бургас морето . Пада тиквата в смъртен бой,пада за теб, Борисов,за да изгрее и стане тоймалка кафява герберска тиква. Нас далечни далавери ни викат,нас ни чака в зори радостта -ние сме на всеки километър магистралаи така от София до Бургас морето.

23

Nasko

преди 13 години

Тази Ацинова, е от БКП фамилия, Варсанов също, бившия кмен на Пещера Петърнейчев, го остави за свой наследник и момчето е Усърдно:)))Разграбиха града, сега започнаха с децата заигравки, но Пещерци, не са страхливи хора ще ги отсвирят на изборите, но там в общината са една ***, дето, трудно се чисти!!Винпром Пещера, е Хранилката, всеки, Прокурора, Началника на Полицията Кмета, Шефа на съда имат цистерни, превозват суровини за Винпрома и така си имат Частен град!!Боко Чипса ги Подкрепя ...

22

до МОДЕРАТОРА

преди 13 години

ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАШ МАНИПУЛИРАНЕТО НА РЕЗУЛТАТИТЕ + , и -

21

до 21

преди 13 години

А аз съвсем скоро смятам да се спася от тази шуробаджанашко-мутренска държава, прилагаща геноцид над интелигентните хора.ТОВА, ДОСТАТЪЧНО ЛИ ТИ Е КАТО ОТГОВОР !

20

Анонимен

преди 13 години

До 16 ти:В моят град ако не си ДПС не те вземат на работа!Ще коментираш ли ако обичаш?

19

от 16

преди 13 години

*** гербери. 1 000 000 минуса да ми дадете, когато фактите говорят - трябва да мълчите. 1 000 000 минуса да ми дадете, лудоста и тъпотията един ден ще се върне като бумеранг и за вашите деца. МНОГО *** ПАСМИНА СТЕ !!! А аз съвсем скоро смятам да се спася от тази шуробаджанашко-мутренска държава, прилагаща геноцид над интелигентните хора. Отивам в нормална държава - а Вие се радвайте на ГРОБ.

18

На кого му пука...

преди 13 години

Преди години Екатерина Михайлова се изцепи ,че за младите няма бъдеще извън СДС . Да не говорим за бузлуджанският рокер , с неговите видения .

17

Пияница

преди 13 години

Децата пряко или косвено се използват във всяка пропаганда. Повръща ми се.

16

Анонимен

преди 13 години

ГРОБарите са новите болшевики!Те са чума за България.

15

Анонимен

преди 13 години

АКо не си от ГЕРБ, държавна работа НЯМА. АКо си *** и луд - но от ГРОБ, може и началник да станеш. Имам една позната, която си е напълно за жълта книжка, без един ден трудов стаж, *** като войнишка манерка. Стана от ГЕРБ и в момента е изп.директор на една агенция. Като разбрах веднага си отоговорих на въпроса -кога ще се оправиме. Отговора - Никога !!!

14

Анонимен

преди 13 години

Преди 2 години:беспари: Втълпяват на студентите по институтите, че без бсп няма израстване в кражбите и съсипването на България!

13

Анонимен

преди 13 години

Нагли комунисти 65 г.ни облъчват и ни втълпяват колко е социална БСП а лично те станаха милионерите на България ,а сега се чудят как да се върнат на власт и най-моралният за най-моралната партия е да оплюват ежедневно опонента си!

12

:)

преди 13 години

То това си е самата истина....комунизма винаги е дърпал на заде. Ние до 90 година не знаехме, че има и други държави в които може СВОБОДНО да се иде. 20 години дърпане наза после защо другите са пред нас и искаме заплати от 1000 евро еее нямаааа . Като спрат да се развиват а ние работим 20 години както трябва може и да има заплати от 1000 евро. Всичко но не и комунисти на власт

11

До

преди 13 години

А ми пртеди 2 години ни събра ректора на института и един бесепар ни говореше колко е хубаво бсп да краде и да е на власт. Тогава можеше, а сега не!

10

до 6

преди 13 години

Грешиш!Лошото много лесно се втълпява в главиците детски. Както е клишето - лошият пример е заразителен.А какво по-лошо от мутренската, милиционерска, лъжлива и корумпирана гербава ***?

9

До 7

преди 13 години

"Каква по-хубава реклама и то безплатна за ГЕРБ!"От тази да агитират децата ли?Ми не знам :)))