84

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Като монополисти изнудват фирми и собственици сами да си инвестират ел. съоръженията, които после стават собственост на ЕРД... - ако това са инвестиции...

83

Анонимен

преди 13 години

Това прилича на изнудване.Ще ти сменя кабелите, но ще ти увелича тока драстично.Т.е. ние (поптребителите) ще платим тези кабели.Една уважаваща себе си компания не би постъпила така.Друг е въпроса, че ЧЕЗ тези кабели трябваше да ги смени отдавна, и не трябва да обвързва смяната на кабелите със скачането цената на тока.Т.е. компанията няма дори умствен капацитет да измисли мотиви за да компенсира смяната на кабелите.А ако морално и умствено не те бива в една пазарна икономика - гориш.

82

kowte

преди 13 години

Всичко е един кошмар!!!! Каша, - сега първо защо бе направена "приватизация" на ПЕЧЕЛИВШо предприятие като ЕРП??? ЕВН ЧЕЗ и сие, никога няма да инвестират КАЧЕСТВЕНО, за да поддържат съораженията в изправност, защото те не са техни, а и не смятат да векуват тука. Просто ще правят необходимот, за да съществува компанията и да не се разпадне нацяло. Един ден,, когато си тръгнат ще е потоп след тях тогава мноого ще се дава да се оправят техните баки. А за цената - ако зависи от тях поне +50%

81

За информация

преди 13 години

Не се хабете, на инкасатора дето го направиха министър са му заповядали да продаде държавния дял в ЕРП-ата, ще има скоро 100% частен монопол! Хайде да ви е честито!На есен гласувайте пак за зеленчуковата партия, че съвсем дани загробят. Сега трнират в Странджа!

80

Анонимен

преди 13 години

Бе то хубаво ще има скок, *** да не стане така да скокнем и ние. Само че тоя път никой няма да вика "кой не скача е червен или пембен", ами направо ще играе гьостерицата.

79

ФАШИСТ

преди 13 години

за компенсация , ще им скъсам жиците ! - КАЗАХ !

78

Само PAY ли са тук..

преди 13 години

Абе хора,по тез кабели може да тече и ток ,и информация...И все пак физиката и законите и(с ударение)са отдавна измислени.Голяма тъга,че гледате на кабелите,като на жици...

77

Анонимен

преди 13 години

ДКЕВР е подкупвана редовно от ЧЕЗ, ЕОН, ЕВН.

76

Анонимен

преди 13 години

Национализация на електроразпределителните дружества в България! Колкото и да струва на държавата при последвалия съдебен процес!Но уви, жалко че Борисов няма топки да направи национализация!

75

Анонимен

преди 13 години

В тая ДКЕВР само *** ли работят. Няма ли компетентни хора и най сетне да спре това обиране от ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН, както и водата. Няма ли нито един кадърен да види, че всичко е измислица написана на лист, а реалността е доста по различна. Там явно са хора като парцаланата на Шушулов, Виктория Джерманова с дадени дипломи и назначени само за заплати без да могат да свършат никаква работа.

74

Анонимен

преди 13 години

Видяхме го кадъра на ЧЕЗ К.Първанов като шеф на НЕК какви ги прави. Нагласил сина си с вятърен парк, назначил любовницата си за административна, замъкнал цяла орда некадърници в НЕК и никой никаква отговорност не му търси, само го махнаха от поста, а за всичките простотии които е направил кой ще отговаря. Като са недоволни тези от ЧЕЗ да си грабват шапките и да си заминават, а не да перат пари чрез наемане на фирми на някакви супер скъпи цени.

73

Йорданов-Ямбол

преди 13 години

Инвестиций ли?!Че "ЕВН","ЧЕЗ" и "Е-ОН",правят ли инвестиций?Аз не съм забелязъл,че "ЕВН" правят инвестиций.Май инвстират на документи само без реални действия.До кога монополистите ще ни заблуждават и ще си мислят че им вярваме?

72

Nobody

преди 13 години

Не може да се свие нещо, което го няма.

71

..

преди 13 години

70:Миналата година сривът на електрозахранването на морето се дължеше на далекопровода на НЕК.По телевизии и вестници го смънкаха това, но на българина не му харесва,трябва по стара комунистическа традиция "частника" да му е виновен за всичко.А това че в НЕК нямало контрол и парите за поддръжка на далекопровода ги бяха дали за Белене и Цанков Камък,няма наказани.За това че изнасяха чрез частна фирма ток за Гърция,вместо да ползват съвместното си дружество с гърците, пак нищо. Милиони от НЕК...

70

Анонимен

преди 13 години

Някой да ме информира кой ги доведе в България ЧЕЗ и ЕВН, та да знам на кого да спукам тиквата ако ми се удаде възможност.Ако тези компании бяха държавни(Български), печалбата щеше да остава в България, а не да се изнася.И каква е тази ДКЕВР , какви са тия бе?Защо нито веднъж не обявиха че цените са необосновано високи и не обявиха НАМАЛЕНИЕ?Защо и за ВОДАТА плащаме толкова скъпо, тези които ни я продават, произвеждат ли я, или са търговци, и къде отива печалбата?

69

7

преди 13 години

Не трябва да им позволяват да свиват инвестиции. Пред тях трябва да има две опции - остават тук, с нормална печалба или се махат. но да плашат, че щяла да се скапе мрежата, де е регулатора? Де е министъра? Да им взимат лиценза като не могат да се справят!

68

морски

преди 13 години

не се туткайте иде летният сезон опъвайте кабели на към морето пак ще кажете нямахме време *** ***

67

Киро

преди 13 години

да си ходят бе,един лев не са инвестирали и без тована мене напрежението ми е 180-200 волта от две години,дори не получавам качествена услуга.Имам по три токови удара всеки ден,добре че имам ups.ако бяхме някаква нормална държава досега да съм ги осъдил,обаче нашия съд не става за такива нещаненормална държава,всичко е наобратночудя се какво си губя времето още в България,все си мисля да емигрирам,но все не се решавам.Обаче скоро май ще събирам багажа.

66

ташак

преди 13 години

Да ми ручат бахора чекиджиите от чез

65

5555

преди 13 години

като не им оттърва..., куфарчето и ... чао