19

!!!

преди 13 години

Не ме интересува Гоце,не ме интересува крадливият Галгамел с неговите скрити интереси! Има референдум за такъв стратегически въпрос!

18

АЗ СЕ ЧУДЯ

преди 13 години

Знаете ли че Енергетиката в България е владение на Мафията.Това е бъдещето,по доходоносно е от Наркотиците и Оръжието,мога да кажа и цигарите.За скептиците - в момента 1квчас добит от Слънчеви ,Вятърни ,Биомаса и Водни източници се Дотира от Бюджета ,цената на изкупуване е близо 1 лев за Киловат. Затова имаме в фактурите за ток *Зелена Енергия* .Но Обикновен Човек не може да си сложи в двора или в имота тази екстра,защото Монопола е на Мафията.

17

Хелиос

преди 13 години

Проблемът на атомните централи не в сигурноста и цената, а в убийственото им въздеиствие за Човечеството и Природата !!!

16

outsider

преди 13 години

Коментарът на ГЕРБ най-точно се отнася за тяхното правителството - от както са на власт само приказват и преговарят. Хем са избързали, хем са се забавили и така до безкрайност. Досега две години изразходваха в приказки, да видим в следващите две дали нещо конкретно ще свършат.

15

до 4

преди 13 години

поскъпнали са комисионните

14

Фукушиба

преди 13 години

В това си състояние "Голът" е най-безопасното място в Бъгария !!!

13

ПоП

преди 13 години

"Прос народ слаба дъжава".Но такае, щом има ***,като Костов,не искал АЕЦ къде са на България енергиините ресурси.Ще купувама от Румъния и Турция.Защо Костов не отиде да живее в Ст.Загора.Иначе е лесно да приказваПродаде България за стотинки.Защо да няма референдум,Да се види какво иска народа?Иначе това което говори М.Димитров за цената са пред изборни глупости.А Бойко е фурнаджииска лопата.-

12

Анонимен

преди 13 години

абе монк, много си ***, как си мислиш президент на която и да е страна да преговаря с пирати за освобождаване на заложници. В простотията си ГЕРБ стигна до там да възхвалява преговорите на Бойко и със простака от Сливен. Това е престъпление откъдето и да го погледнеш, никой висш държавник няма право да участва в такива преговори. а иначе бойко е освободил моряците на кукуво лято, добре че платиха за кораба неговите собственици

11

Монк

преди 13 години

Нека да си припомним, че през 2010 г. 15 наши моряци бяха отвлечени от пирати и около 4 месеца бяха в плен !Какво направи Гоце по този въпрос / за тяхното освобождаване / ? Проведе ли някаква форма на висша дипломация с хора от най - висок ранг в световен мащаб ?Спомням си, че в деня на тяхното освобождаване около 10.00 - 11.00 ч. в българските медии имаше новина, че тяхната свобода вече е станала факт ... Също така си спомням, че основната заслуга за това беше на премиера и външния министър ...

10

Б

преди 13 години

Първанов се е изакал, но се е и *** за референдума за АЕЦ Белене.

9

прост

преди 13 години

Крайно време е ГЕРБ да заемат твърда позиция относно АЕЦ Белене !Не може преди изборите Бойко да нарича проекта гьол,а след като го посети Путин обърна мнението си на 180 градуса !Бойко ,повече НИКОГА няма да гласуваме за теб !

8

Анонимен

преди 13 години

Те не го искат в селото,той пита за поповата къща.Махай се ,предателю на българския народ,не ти искаме референдумите , не искаме и тебе да виждаме и чуваме.Много късно се сети,че ни има,до сега мълчеше и се криеше като лалугер,наближават избори и много се разприказва.***.

7

Анонимен

преди 13 години

4 - Голям умник си, няма що. Сигурно на село в кръчмата си първа вървела, но икономиката е друга материя.

6

Даниел

преди 13 години

Гоце е луд.

5

АБВъъъъъъъъххххххх

преди 13 години

Логото на новосформираното движение АБВ щяло да е "Вълчица". Президента лично е дал съгласието си да снимат неговото опитомено диво животно.....

4

стг

преди 13 години

хайде някой да ми обясни първо как печелиш проект за 3.7 милиарда евро, проекта с цена 4.1 загуби сделката ако си спомняте и после заявяваш че има инфлация, я да видим за тия години кое как си промени цената, бетона и металите значително поевтиняха( то за това и изгърмя Кремиковци) кое е това дето е 2 пъти поскъпнало, освен АЕЦ Белене разбира се как стават тия неща ?

3

БоСимеонов

преди 13 години

"...в края на април в пленарна зала ще бъде изслушан премиерът Бойко Борисов по "Белене". Николов смята, че дотогава всички параметри по изграждането й ще са ясни." Тази комедия трябва да се гледа.

2

Анонимен

преди 13 години

Много готина снимка.

1

Анонимен

преди 13 години

ех Гоцко,10 години не можехме да те чуем жив ли си,умрял ли сидойдоха изборите и пак те чухме