72

До 75!

преди 13 години

влез в сайта на БНБ и чети "Брутният външен дълг на България към края на януари 2011 г. възлиза на 36 318.3 млн. евро, като намалявас 361.2 млн. евро в сравнение с края на 2010 г. (36 679.5 млн. евро). "-това е от сайта на БНБ!!! *** народ не може и да чете!Това са милиарди е не милиони!!

71

Кадафи II

преди 13 години

"Куса беше един от съветниците, на които Кадафи имаше най-голямо доверие. С неговата оставка идва краят на режима." - OX, нaивници! OX, глупaци! Или прocтo мaнипулaтopи?

70

7

преди 13 години

Защо лъжеш хората бе? Влез в сайта на министерство на финасите и виж колко е държавния дълг. Тази информация поне е достъпна:"Към края на януари 2011г. номиналният размер на държавния дълг възлиза на 5.260 млрд. евро, от който 1.914 млрд. евро вътрешен и 3. 345 млрд. евро външен."

69

преброителят

преди 13 години

Понеже се зачетох в писаниците ми стана интересно. Как така почти повечето демократи тук обиждат на "***" хората които не мислят като тях. Дали да раздаваш квалификации на другите и нетърпимоста към инакомислещите е средство за налагане на демокрацията. Съдейки по случващото се в Либия, домораслите "демократи" имат добри учители в лицето на държавите от "демократичната коалиция"

68

От БНБ-До 27!!

преди 13 години

Брутният външен дълг на България към края на януари 2011 г. възлиза на 36 318.3 млн. евро, като намалявас 361.2 млн. евро в сравнение с края на 2010 г. (36 679.5 млн. евро).

67

От МФ-До 27!

преди 13 години

Външният общ дълг на България е в рамките на 26 млрд.евро, а държавният дълг е 9-10 милиарда!!

66

Боц до 66

преди 13 години

С постъпката си е удължил времето,през което ще търси начини да се оправи,макар че оправия в неговия случай едва ли.Със сигурност има много кеш и ще се раздели с повечето в случая,ама май е късно...но пък има шанс де.Май е късно за тоя?Приказката кво гласеше? 'малко акъл да има човек ама да му дойде навреме' Самозабравят се глупаците от парите и така:) Ся ще скиваме акъла на евроуправляващите,колко е.

65

Долу ДС

преди 13 години

Номер 68 - Ето това е класически промит комунистически мозък -

64

до 64

преди 13 години

тази работа с Иран я остави на Израел - те ще се погрижат, като му дойде времето......

63

LIBIA

преди 13 години

ZALA LIBIA E S KADAFI ! PROTIV SA GRUPA DROGIRANI I PODKUPNI AGENTI NA USA !

62

Анонимен

преди 13 години

Както виждаш ЕДИН ПО ЕДИН диктаторите ги свалят. Трябват необходими условия и критична маса, за да станат нещата без жертви или с минимални! Западът и САЩ са развити общества и не биха предизвикали примитивните комунисти, които за да запазят мизерната си диктатура, биха използвали всякакви средства и унищожили много народ.

61

Анонимен

преди 13 години

Тоя, ако го пипне някъде полковник Кадафи, ще му реже топките с бръснарско ножче - предател! Но и Западът ще го употреби и после ще си изтрие обувките с него...

60

Анонимен

преди 13 години

По-вероятно е тоя министър да си замине - ама не от властта, което вече е сторил, а от тоя свят...

59

до 62

преди 13 години

А що още не са изпратили "демократизатори" там. Щото оня дъртия Ким въобще не го е.е да метне атомна бомба, камо ли дали имат кво да ядат. Що не тръгнат срещу Иран? Нали от толко години им се гласат.

58

..

преди 13 години

46:Уви, колега, как да заставиш някой който има цялата армия в една държава да спре да я ползва? Клин клина избива е казал народа.Както и в Сърбия - операцията има за цели средствата на режима да води война-армейски поделения,комуникационни възли (мостове),военна индустрия (застава),и да, рафинериите,защото тези танкове не вървят на ток,нали.За съжаление, страдат обикновените хора за лудостите на лидерите си, както в Нацистка Германия, така и в Сърбия и Либия. Кадафи не им оставя друг избор.

57

До 57

преди 13 години

Северна Корея са толкова страшна сила, че само корени ядат и им раздават дрехи 2 пъти в годината.

56

..

преди 13 години

48:Колега - преди Франция, Об.Кралство и САЩ да започнат бомбардировките там имаше народно въстание срещу режима на Кадафи. Такова нещо в Баския регион на Испания или в Северна Ирландия никога не е имало - там винаги са действали отряди екстремисти, и никога държавата не е стреляла безогледно по цели градове с Катюши, артилерия и танкове.Моля,не търсете под вола теле. Анти-американизмът като безусловен рефлекс е ограничаващ.Заемете страната на обикновените хора, които ги обстрелват с танкове.

55

Долу ДС

преди 13 години

Значи, ***, Ал Кайда е против САЩ и със САЩ. Италиански вестник... лидер на въстаниците.... Ти да не си ударен с чук по главата? Случайно да си унформиран,че бившият министър на правосъдието на Кадафи е лидер на въстаниците против ДИКТАТУРАТА. Ти да не би да оспорваш ДИКТАТУРАТА и липса на демократични избори в Либия?

54

Боц

преди 13 години

Аъъъ,начи Муса Куса,хем е бил в кухнята и години е ЦОЦАЛ и дирибействал,сега си е извъртел гъдза и си е помислил че с така ше отърве дирника? Е па мога само да му кажа че късно му е уврела главата!Лошото е че нашите управници от евро съюза,сега за да затвърдят позицията си като правите правораздаващи,ще му помогнат да отърве турбото като го използват за информатор.Много гнусни са тези номера...отвратни са! Политиката е еваси бремето братче!!!И едните и другите го играят хурвачката!

53

do 53

преди 13 години

Бе колега ти ненормален ли си.Гледаш ли различна информация от бтв снн и тн.Обама е изпратил агенти на ЦРУ да помагат на бунтовниците.В интервю за италянски вестник Лидерът на бунтовниците заявява че се е бил в Ирак за алкайда.И сега неговите хора се бият в Аджедабия.Шефа на нато казва че има информация че Бунтовниците са от Алкайда и Хизбула.Това не го казват комунистите.***.Аз съм на страната на правдата и да те светна-Не обичам комунистите,защото за държали дядо ми в затвора.Ясноо.