503

DN.

преди 13 години

A SEGA SNEJANA MALCHI, NIKOI NE IA PITA ZA TOVA .... PROCHETETE V KNIGATA - OPISVA VSICHKO ... GNUSNO, DDOLNO !!!

502

DN.

преди 13 години

HULITE ZARKVATA, A ZAWTO NE HULITE SNEJANA DIMITROVA -- DOBROVOLNO E STANALA MUSULMANKA v Libia , sama piwe v KNIGATA SI ...

501

ЕРЕТИЧЕН

преди 13 години

Aбе защо ги слушате тия попове, какви ви ги дрънкат! В безпомощността си, че отдавна е отминало тяхното време на величие и че с намаляването на вярващите, им намаляват и приходите,не им дава мира и ги подлудява още повече! Неудържимата им ревност към всеки, който им верски съперничи,не е от вчера и бива веднага демонизиран! Кого ли от модерната цивилизация и кахво ли не от съвермената култура, не обявиха за творение на дявола само за да разпалват страх към спазването на скъпите им обряди

500

ЕРЕТИК

преди 13 години

Aбе защо ги слушате тия попове, какви ви ги дрънкат! В безпомощността си, че отдавна е отминало тяхното време на величие и че с намаляването на вярващите, им намаляват и приходите,не им дава мира и ги подлудява още повече! Неудържимата им ревност към всеки, който им верски съперничи,не е от вчера и бива веднага демонизиран! Кого ли от модерната цивилизация и кахво ли не от съвермената култура, не обявиха за творение на дявола , само за да разпалват страх и спазване на платените обряди!

499

Deterktiff

преди 13 години

Prosti mu Gospodi....., ta tozi hepten se e pobarkal. Ne poznavam dobre Danov i propovyadvanoto ot nego, no ne biva da petni imeto na baba Banga. Ne sveshtenik e tozi a slujitel na Lutsifer.

498

Анонимен

преди 13 години

БОГ ОТДАВНА Е ОТВЪРНАЛ ЛИЦЕТО СИ ОТ ЛИЦЕМЕРНИТЕ СВЕЩЕНИЦИ. ЦЕЛТА ИМ ОТ МНОГО ВРЕМЕ Е МАТЕРИАЛНОТО, А НЕ ДУХОВНОТО, СУЕТАТА Е ЗАВЗЕЛА ДУШИТЕ ИМ И ТЕ СА ИЗГНИЛИ, А ДВУЛИЧНИТЕ ПОПОВЕ СЕ ЗАНИМАВАТ НЕ С НАПЪТСТВИЯ, А С ИНТРИГИ. ИМА ОЩЕ ХОРА КАТО ОТЕЦ САРЪЕВ, НО ТЕ НЯМАТ ШАНС ПРЕД БЮРОКРАТСКАТА МАФИЯ НАРЕЧЕНА БПЦ.

497

Анонимен

преди 13 години

и Ричард Гиър стана будист - смени си вярата човека, ама сега следва да го хулим ли? Всевишният е дал свободна воля на човека, за разлика от другите живи същества, та да избира. Дано не се връщат времената в които се е убивало или умирало за т.нар. "вяра". Тая идея е запалила най-безумните воини, и то не без участието на църквата.

496

DN.

преди 13 години

HULITE SVEWTENIZITE, A NE HULITE SNEJANA DIMITROVA , STANALA DOBROVOLNO MUSULMANKA V LIBIA -- piwe go v mnigata si, opisva go kato " UMEN HOD" edva li ne ?

495

до 505

преди 13 години

Бе ние да не си играем на криеница с "Бога", та да го търсим? Сигурно си чул че той е в нас! И какво излиза, че ако си в пустинята, не си вярващ, защото наоколо няма църкви! Цървата е едно, а Всевишният - съвсеееееееееем друго.

494

Анонимен

преди 13 години

бе като се има предвид какви са мнозинството попове, човек трябва да влиза при тях с ламаринени ***! Може да го задяват отпред или отзад.

493

DN.

преди 13 години

ZAWTO HULITE ZARKVATA , A NE SE VAZMUWTAVATE OT SNEJANA DIMITROVA -- DOBROVOLNO E STANALA MUSULMANKA V LIBIA, sama go razkazva v knigata si ??????????

492

Анонимен

преди 13 години

Всеки,който търси бога,ще намери църквата и пътя към вярата.И всеки,който е сляп за Христос и своята вяра,не прави нищо за своето духовно ограмотяване и информиране.Християнската църква не е военна казарма или поправителен дом,в който някой те хваща за ухото и насила те води в храма за проповед.Всеки,който търси за себе си бога,ще намери пътя към него.Невярващите не би трябвало да коментират религията и българската православна църква.Най-малкото е неетично.

491

Anonimen

преди 13 години

До 502 - ДуховенствотоПодкрепяйте се, защото на нас вече не ни остана вяра да ви подкрепяме такива каквито сте сега! Църква се гради в душите на добри хора, а не върху лоени топки!

490

Анонимен

преди 13 години

че тая църква що не ограмотява "духовно" народа? Повече от 20 години е свободна да го прави. Но май преди тези 20 години имаше повече вяра. И църквата стоеше по-добре.

489

Ана

преди 13 години

Напълно подкрепям отец Висарион. Най-после един доблестен представител на църквата, който да каже истината на българския народ, който е потънал в духовна неграмотност.

488

Анонимен

преди 13 години

Че какво общо има църквата с Христос? Нищо!

487

Анонимен

преди 13 години

Християнинът се държи като християнин,има респект към вярата си и не я хули.Това не фенство на Левски и ЦСКА.Когато ти хрумне обичаш,като ти скимне мразиш отбора си.Християнин,който хули вярата си,не е никакъв християнин,а еретик и езичник.И ако си от ***,го признай,имаш друг бог и става конфликт на интереси както се казва в такива случаи.

486

Анонимен

преди 13 години

Ванга не трябва да се сравнява с останалите шарлатани! Другите са шарлатани до един.

485

Анонимен

преди 13 години

До 493Инквизиция? Неверник? Пак ли? Ти май ме виждаш отнякъде! Да не си на комшийката мъжът?

484

Анонимен

преди 13 години

магьосници има само в БПЦ! Ама са гейове...гейове магьосници!