23

статистик

преди 13 години

За сега нормалните хора имат проблем с ***,но скоро *** ще имат проблем с нормалните хора.Като се умножат още малко.

22

Анонимен

преди 13 години

Всичко,което *** до сега взимаха на готово,трябва да се върне на държавата и обществото с лихвите!..Всички *** да бъдат заставени да положат обществено полезен труд!Като не можеш да си платиш тока и водата ти се връчва метла и лопата и отработваш сумата която дължиш.Същото се отнася и за трайно безработните на помощи мръсни ***!Да озеленяват,да метат улиците,да помагат при събаренето на стари сгради..Къде дават само даром?...Или това защото България е много богата?

21

Т

преди 13 години

Боят между ромски фамилии, не само трябва да не се спира, ами да се насърчава и стимулира от закона!!!

20

Иво

преди 13 години

Да се избие тази *** помежду си! Това е България, не мангалия!Върнаха ни стотици години назад. И лошото е, че са плъзнали и по останалата част на Европа. От Юг- бежанци. От Изток- талибани! Не отиват надобре нещата :(

19

Анонимен

преди 13 години

е,тва е- сума ти и кусур полиция АНГАЖИРАНА с *** плюс медицинските им разходи ЗА СМЕТКА НА НАС -ДАНАКЪПЛАТЦИТЕ ..!!!ЩЕ ГЛАСУВАМ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА партия ,която ще излезе с реализуем план за справянето с *** НАПАСТ ...!!

18

Българин от Плевен

преди 13 години

В това село *** са над 90 % , българи почти няма.Ако видите в какви къщи живеят - 2 и 3-етажни , има и палати.Повечето от къщите са с нови дограми и изолации.И всичките са безработни , не плащат осигуровки, получават помощи.Кой ще проверява данъчните им декларации и от къде са доходите им , с които са построили тези къщи ?Пътуват от плевен до селото си с таксита - често се случва да не си платят сметката - свидетел съм как веднъж едно такси се върна от там със забита брадва в тавана .

17

с.

преди 13 години

Добре бе,може ли такова пукане и да няма нито един убит!Тия *** и за стрелба не стават!Тююю!Жалко!

16

ЙОЦО

преди 13 години

ДО 9.МОЛЯ, МОЛЯ НЕ ЗАКАЧАЙ ЦВ.ЦВ..ЧОВЕКЪТ СЕ Е ЗАЕЛ ПАРИ И ИМОТИ ДА ТРУПА, ТИ ЩЕ ГО ЗАНИМАВАШ С ДЕРЕДЖЕТО НА НАРОДА.ХАЙДЕ ХОЛАН, ОСТАВЕТЕ ГО ЧОВЕКА, ЧЕ ТОКУ ВИЖ УТРЕ ГО СМЕНИЛИ....

15

Цървуля

преди 13 години

Абе къде е Кмета Росен Русанов.Или и този медиен балон се спука.Остана сал Ценко ли беше Чонко ли от Галиче.Такива като него трябва да се въоръжат с една кола с картечница и картечар и да патрулират из селото.Те да са властта и закона.Да бесят крадците по дереците.Насилниците да осъмват е по едно шише в *** вързани на дерек на центъра

14

Анонимен

преди 13 години

Градът в който израснах е завладян от ***.Золумите на тази неконтролируема *** са ежедневие.Крадат,хвърлят камъни по прозорците,няма градина необрана от тези"неуморни труженици",побоища над българи...Вървят на групи *** по улиците и се чувстват безнаказани,гледат нагло и наричат българите ***(!)...Ако някой мисли,че преувиличавам да отиде в малък град и да види чудеса от *** престъпност и наглост!

13

Анонимен

преди 13 години

не е хубаво така де се говори ама можеше да има 7 излишни паразита

12

мислещ

преди 13 години

Полицията да се върши работата както трябва.Вместо да ги растървава полицията трябва да стои от страни да се е снабдила с здрави дървета колове и когато на някой от *** му потрябва да го снабдят веднага а не да им пречи да си уредят нещата между тях това е нарушение на правата им за защита и уреждане на взаимо отношенията по между си.

11

asdas

преди 13 години

ние сме егати и тъпата нация. докогаа ще ги траем тези *** бе. това не са и диваци. това са ***. те пурвобитните са имали повече мозък

10

Азъ

преди 13 години

Ц.Ц. брои имоти и пари.Не се занимава с престъпност.В дневния му ред е опис на всички банкови сметки в един регистър.За удобство.На когото трябва.

9

Анонимен

преди 13 години

Съвсем скоро тази *** ще бъде неконтролируема. Селата в които има *** са пропищяли от непрекъснати набези и тормоз върху българите. Цв.Цв. вместо да ръси мъдрости да се заеме сериозно с този проблем.

8

Niko

преди 13 години

Мн лоши неща мй се задават, лично аз не виждам на този етап как ще се спрвим с ***.Погледнете ги, тези които са седнали до полицаите, абсолютнии дваци, имам чувството,че ако отида до африка няма да видя такива индивиди.

7

!!!!!

преди 13 години

Този див див див див запад, луди тексаски рейнджъри

6

Кадаиф

преди 13 години

Избухнала е междуплеменна война , за съжаление лоша стрелкова подготовка !

5

Анонимен

преди 13 години

Ama i tia politsai, shto se namestvat, be?! Da biaha gi ostavili tia da se iztrepiat!!! Taman mestnite balgari, ako vse oshte sa ostanali takiva v tova selo, shtiaha da si pootahnat malko ot neprekasnatite krazhbi i zolumi. Sorry za latinitsata.

4

OPS

преди 13 години

Тия по-добре да се бяха избили, сега с тия рани по краката ще отидат в някой град и ще вземат да куцукат и да просят по светофарите!