42

Веселин

преди 13 години

До Русофилофоб: ама ти сериозно ли? "допотопните балистични руски ракети" могат да превърнат жълтите в СТЪКЛО! И същите тези ракети са най-добрите в света г.лупако!

41

до 40

преди 13 години

Едва ли допотопните балистични руски ракети са достатъчно препятствие и ще бъдат все по-малко ефективни пред технологичното превъзходство на Китай! я ми напиши малко повече за технологичното превъзходство на Китай ... какво имат те ...

40

Марк до 39

преди 13 години

А ти не акаш ли?!?!Може би задържаш всичко в себе си!И какво става от теб в края на крайщата?Дааа лошо е да имаш само една мозъчна гонка - за акане и от време на време и тя да дава фира!

39

Русофилофоб

преди 13 години

Най-големият проблем на Русия в момента вече е Китай!Растящата с космическа скорост китайска икономическа мощ /вече втора икономика в света/ няма как да не прерастне и във военна мощ!Огромното население на Китай и мощната икономика се нуждаят от суровмините на Сибир!Едва ли допотопните балистични руски ракети са достатъчно препятствие и ще бъдат все по-малко ефективни пред технологичното превъзходство на Китай!По границата - в Сибир 20млн. руснаци, от другата страна - 200 млн. китайци!

38

до 38

преди 13 години

и да слагаш и да не слагаш все едно ще ходиш да акаш ! все ще си идеш като ничтожество

37

Марк до 36

преди 13 години

Точно ние русофобите слагаме плюсовете на готиния лаф!

36

Анонимен

преди 13 години

айде и другата военна сила се обади.ще се съревновават със САЩ кой първи ще влезе в Либия.

35

Анонимен

преди 13 години

Американские агрессоры вмешиваются во внутренние дела Poccии во всем мире!-------------------- Лавров, червените балъци не загряват майтапа и са ти набили плюсовете :)))

34

Анонимен

преди 13 години

Само руснаците могат да се оправят с тези диваци. Безпощадно, безкомпромисно, и трева няма да поникне.------------------- Безпощадно и без трева да никне може да се справи всеки с празна глава и пълен пълнител. Американците обаче искат да ги цивилизоват, затова им се получава толкова трудно. Абе, изобщо... къде се покриха поданиците на ***? Нали Русия няма ше да позволи?

33

Анонимен

преди 13 години

Гледайте "9 рота" - руски филм. Там нещата са истински. ---------------- "9-та рота" е един измислен и глупав филм. Все едно да кажа, че "Рамбо" е супер филм и нещата в него са 100% истина. Булшит! Дерьмо!

32

Сергей Лавров

преди 13 години

Американские агрессоры вмешиваются во внутренние дела Poccии во всем мире!

31

DN.

преди 13 години

RUSIA NE E MEDVEDEV I MEDVEDEV NE E RUSIA, RAZBERETE GO. NAISTINA LILIPUTA MEDVEDEV SE SDUWI S USA.

30

DN.

преди 13 години

DO 27. TOZI FILM E SUPER, NO V NEGO E RAZKRIT PODVIGA NA CHESTNITE PRAVOSLAVNI RUSNAZI. A TUK GOVORIM ZA MEDVEDEV - SRAM ZA RUSIA.........

29

до 18

преди 13 години

Вярно е. Възстановява се идеята на "древния Рим" с по-модерни технологии.

28

d.

преди 13 години

I OT KOSMOSA SE VIJDA , CHE KADAFI VLADEE POLOJENIETO I WTE SMACHKA AMERIKANSKITE GNIDI.

27

Мамантос

преди 13 години

Казах ви аз, че Дмитрий е новият Горбачев: ето, изставя и приятелите си в беда, също като оня, отпреди 20 г. Само и само да се надупи на големия брат от Вашингтон. Русия скъпо и прескъпо ще плати за *** игри. Дано все пак да греша!...

26

lfjjhhsfd

преди 13 години

Гледайте "9 рота" - руски филм. Там нещата са истински. Спестено е много от това, което не ви трябва да гледате.Това е направено по истински случай, а те са били хиляди такива. Много е спестено за да не вижда изчадието на исляма.

25

Exjoy

преди 13 години

"По думите му ходът на бойните действия от космоса изглежда съвсем не така, както се описва от медиите. "Евреите контролират по-голямата част от световните влиятелните медии. Някой ден ако решат и нас може да настроят да се избием по между си.

24

lfjkgol

преди 13 години

Ами, ако Каддафи има C-300 ?

23

lfggjol

преди 13 години

Гледайте "9 рота" - руски филм. Там нещата са истински. Много е спестено за да не вижда изчадието на исляма.