163

az

преди 13 години

M.Petrov az sym che v bylgariq mnogo poveche ot 7 choveka vzimat takava zaplata na mesec... :) pravi si smetkata che v bankite upravitelniq personal poluchava podobni zaplati, moje da sa 2,3 ili 5 choveka v bankata , no pravi si smetka kolko banki ima

162

M.Petrov

преди 13 години

Хуан Минглу ти знаеш ли какво са 25000 евро на месец??? Такива заплати на запад са 1 на милион ;)

161

kritika

преди 13 години

Dano go Ubiqt chas po skoro toq arabin rqzan , mrusen ... Publichen razstrel, ama predi towa da mu otrejat wsichki prusti edin po edin , da mu izkarat ochite , da mu izderat kojata i togawa da mu prasnat mozuka !!!!!!!

160

Анонимен

преди 13 години

Процеса срещу сестрите ни беше скалъпен и с него се търсеха политически дивиденти от Кадафи. Доста умело чрез него Либия излезе от изолацията. А заразяването със СПИН в Либия и сега си продължава. Сестрите може да са нарушавали ислямските им закони, но това правят на практика всички чужденци там, най- малкото защото пият алкохол. А на измислените моралисти тука за курвалъка ще им кажа, че ислям означава морал само на книга...

159

Анонимен

преди 13 години

Защо само в България му викаме Кадафи на този песоглав нарцис, истинското му име не е ли Гадафи?

158

Хуан Минглу

преди 13 години

Сега Либия официално да опрадвае и да се извини на сестрите ни! Опаа, ама Либия ще се извини само за СПИН-аферата, ами за алкохола, за курварлъка, за търговията с валута как ще се извини? Нас*ан г*з може и да се забърше, но винаги ще мирише...

157

Хуан Минглу

преди 13 години

Ако наистина вземаш 2500 лева заплата в България, то значи работиш работа, за която на Запад твоя колега взема 25 000 евро на месец. Ето затова хората бягат, защото никой не иска цял живот да бъде втора категория. Е, има и втори вариант - да си строителен бачкер, ама тогава пък откъде време да четеш форумите? А и там заплатата на Запад е х2, с по-нормално работно време (ако си легален).

156

до 158

преди 13 години

Сложил си една нула в повече май

155

до 156

преди 13 години

Виновен е, бе! Кой е казал, че не е виновен? Даже е виновен и за това, че либийския народ го били търпяли 41 години на власт хахах

154

Анонимен

преди 13 години

Положението в България е много добро, аз работя и вземам 2500 лева заплата, какво да ми е?

153

читател

преди 13 години

Кадафи е един обикновен престъпник, който не заслужава и псувните в този форум..

152

vitalius

преди 13 години

До:154Направо ме убеди. Как може да не съм знаел до сега че кадафи е невинен за абсолютно всичко което е извършил. Сигурно пак американците и евреите са винивни нали?И за кланетата които прави сега Кадафи пак е невинен нали?И сам да си признае Кадафи пак нпма да си промениш мнението.

151

bai_jordan

преди 13 години

Стига мети бре момче ами си намери работа!!! Писнало ми е като вляза в нета и да чета как некадърници и мързеливци постоянно се оплакват че няма пари и колко тежко е положението. А не правят нищо за да го променят по някакъв начин. Който и да е на власт такива като тебе все ще са недоволни!!! ЗАПИТАЙ СЕ ЗАЩО!

150

Анонимен

преди 13 години

Така им се е паднало сега и обвиняват Кадафи за всичко. Той е виновен, че в България е зле, той е виновен и за това, че Земята се върти, той е виновен и за края на света през 2012.... :D

149

vitalius

преди 13 години

"не само са нарушавали системно Либийските закони, но са виновни в това обвинение."Тия обвинения се доказват в съда. Всеки може да твърди "тоя е виновен за X, оня е виновен за Y". Но без доказателства само вдигаш врява.

148

попа

преди 13 години

За съжаление едно време само нашето Външно министерство през 99та май беше, се успа и не изтегли навреме медиците. Та тия 300 млн. лв. с които сме олекнали, са на тяхната съвест. Да не говорим за страданията на хората 8г. Сега и се прецакаха и със "празния" самолет, чието гориво ние пак платихме. Сори, ама оставката на еди кой си не връща тия пари. А всичко е пари на тоя свят. За мерси не ме търси, ББ. Наесен на изборите ще метеме и вас, и атакаджии, и костовисти, и комунисти и кой ли не.

147

Стига лъжи

преди 13 години

П голяма лъжа и глупост от това изявление не съм чел наскоро. Имайте в предвид, че има Българи, които са били или най-малкото са ходили там. Тази лъжа може да хване дикиш в хора, непознаващи Либия. Нашите госпожи, които на частно са се главили на работа, не само са нарушавали системно Либийските закони, но са виновни в това обвинение. Изпразниха дълга към нас, за да бъдат спасени. Все някога истината ще изплува, повярвали наивници.

146

vitalius

преди 13 години

"Браво на външно министрество за адекватната реакция. Май те са единствените, които вършат нещо в това правителство."Значи не си забелязъл бездействието им към Сърбия и БЮРМ.

145

bai_jordan

преди 13 години

Някакви последни новинио от Либия? Този *** "Кадафито" няма ли да го гърмят вече?

144

Shark

преди 13 години

до 84. Добре че не бяха Костов и Надето, че българите в Либия като нищо щяха да станат виновни за подстрекателство. Още веднъж - Браво на външно министрество за адекватната реакция. Май те са единствените, които вършат нещо в това правителство.