51

Izrodar

преди 13 години

След всички коментари и обвинения срещу Кадафи, сега оставя и някой да каже че Кадафито е Македонец.

50

до 43

преди 13 години

ПОДЪРЖАМ ВЕРСИЯТА АЗ СЪМ ДЕЙСТВАЩ ИСТОРИК МАЛКО ПЛАТЕН АМА КОЙ НЕ ГО ПРАВИ ЗА ПАРИ Муамар Кадафи ПУСНА АТОМНА БОМБА НАД яПОНИЯ.

49

Анонимен

преди 13 години

Възмутен,за нещата които изброяваш,може и да не е виновен Гадафи,но със сигурност са виновни негови идейни съмишленици и сътрапезници.Разбрал?

48

Анонимен

преди 13 години

Varbanov,точно на място е вашият въпрос.Правилно питате,и аз това се питам?

47

bo

преди 13 години

A toi milia nevinen vikate. Angel edva li ne. Etalon za 4ovekoliybie hymannost civilizovanost i demokrati4nost. Radetel na 4ove6kite prava li4no spasil milion gladni malki de4ica ot gladna smurt i ot lo6ite amerikanci... ah kak ne gi e sram tezi neblagodarni miliarderi deto protestirat sre6ty vuob6te da go svaliat. Vmesto da my dadat i poslednia si probit dolar i da go obiaviat za novia svetoven gospodar. Vreme e da popla4em za kadafi :D

46

Varbanov

преди 13 години

Въпрос: Защо Кадафи само на български е с К?

45

Анонимен

преди 13 години

Защо мълчаха досега и не се говореше за вината му за Холокост. Защо евреите досега мълчаха ? Защо досега дума не се обелваше за концентрационните лагери на смърта в Бухенвалд и Аушвиц, които този изверг сътвори. Защо небе осъден за изтребването на Арменци и геноцидът спрямо този народ. Защо..Сега се сетили, кога им свършил петрола..

44

улук

преди 13 години

Кадафи да поръча пица на народа си!!!Ако има пари!!!

43

Възмутен

преди 13 години

И за геноцида в Руанда, и 6-те милиона избити евреи, и арменския геноцид - за всичко е виновен Кадафи. 42 години управлява и никой не знаеше за това, но сега на всичко изведнъж стана ясно! Как може да съществува такъв изверг. Хората си протестират културно с оръжие в ръка раздадено от организаторите а тоя *** праща силите на реда да ги репресира! Няма ли кой да го застреля тоя, къде е 6-ти американски флот да направи десант в Либия и да го обесят на площада в Триполи!

42

Анонимен

преди 13 години

Този *** изби хиляди като пусна атомна бомба над Херошима и Нагазаки. Да го бесят. Заслужил си го е терористът и масов убиец..

41

галактика

преди 13 години

до 37 и 39 ---- Вие не потърсихте контекста / съжалявам / ---- А беше интересен ---

40

пишете за това

преди 13 години

23.02.11Бивш либийски министър: Муамар инжектира 400-те деца в Бенгази със СПИНДжалил Режимът на Муамар Кадафи е виновен за масовото заразяване на деца с вируса на СПИН в Бенгази.Това заяви в прав текст по Ал Джазира във вторник вечерта Мустафа Абдул Джалил, който подаде оставка като правосъден министър на Либия. Той мотивира решението си с прекомерната употреба на сила срещу антиправителствените демонстранти.Джалил говори по телефона и категорично отказа да каже къде се намира от страх Кадафи да не пусне копоите си след него. Но посочи СПИН епидемията и набеждаването на българските медици за нея като едно от най-големите прегрешения на либийските власти. В тази връзка Джалил осъди неоправданото проточване на съдебни дела в джамахирията по политически причини, прехвърлянето им на удобни на режима съдилища и диктуването на процедурите и присъдите по тях.Моралният ми дълг не ми позволяват повече да мълча - Кадафи е един престъпник!, заяви Джалил.По-късно пред шведския в. Експресен той заяви още, че Кадафи лично е разпоредил и атентата срещу американския пътнически самолет над Локърби, Шотландия, на 21 декември 1988 г., когато загинаха 270 души. Разполагам с доказателства, увери дезертиралият министър.С оставката си в понеделник Джалил повлече крак и след него във вторник на страната на либийските бунтовници премина министърът на вътрешната сигурност Абдул Юнис ал Обейди, предаде Ройтерс. Вчера либийската държавна телевизия обяви, че Обейди не е дезертирал, а е бил взет за заложник от плъховете в Бенгази и те му диктували какво да говори под заплаха за живота му.Междувременно обаче още една оставка удари режима в Триполи - на шефа на фондация Кадафи Юсеф Сауени. Ужасен съм от насилието срещу либийците, заяви доскорошният съратник на сина на лидера Сейф ал Ислам.

39

До 29

преди 13 години

До 29Абе човек ти да не си избягал от 4-ти километър. Много объркани мисли имаш.Самолета е пътувал от Англия към Щатите. Ако е трябвало да гръмне над окена и взрива се е забавил то той би гръмнал на Щатите. Всякакви луди пишат тук мамо мила!!!

38

Анонимен

преди 13 години

галактика, Русия все още го практикува това с колонизирането. не случайно колонизираните правят атентати.

37

Анонимен

преди 13 години

Режимът на Кадафи е виновен за заразяването на децата в Бенгази с вируса на СПИН. Това обяви в сензационно интервю късно миналата вечер министърът на правосъдието на Либия Мустафа Мохамед Абделжалил. Изявлението бе дадено по телефона от джамахирията и излъчено на живо по арабския сателитен канал "Ал Джазира".Абделджалил, който е дългогодишен съдия, даде случая със смъртоносната епидемия само като един от примерите за извършените от режима престъпления срещу собствения му народ.

36

Анонимен

преди 13 години

галактика-35 просто си глупав и затова не можеш да си обясниш. То е нужно да умееш да мислиш.

35

Ю2

преди 13 години

Няма съмнение, че нормален човек не може да симпатизира на убиец; диктатор, комунист, фашист и т. н.

34

галактика

преди 13 години

Този като се сетил за едно нещо, аз пък се сетих за друго нещо ---- Редица африкански държави са бивши колонии / да не уточнявам чии / ---Та се чудя какво ли е поведението на един колонизатор ---- И по-точно кой дава право на някой да бъде колонизатор

33

до 26

преди 13 години

а ти си цвете за мирисане, критикарче! ама на чужд гръб и 100 тояги са малко, нали? по-добре късно, отколкото никога! евала на човека, че казва истината, когато и да е!!!

32

до 18

преди 13 години

Който мисли различно от това което ни казва да мислим свободната преса за Кадафи е кръвожаден *** като него!