106

Borsalino

преди 13 години

Добре де Ники Младенов оня ден твърдеше, че евакуация не се налага

105

123

преди 13 години

Трябваше да се сетят, че нещата ще загрубеят още в началото, когато започнаха тези процеси в Тунис, после Египет.. и т.н. Сега ако се позамотат още малко - няма да има кого да евакуират, защото хората се оправят сами (кой както може). След мед. сестрите на всеки е ясно как България помага на своите граждани:(

104

Анонимен

преди 13 години

Смятам ,че не е виновен нито Костов НИТО Борисов затова ,че нашите се ослушват като ощипани моми и не тръгват навреме!!!Да не забравяме, че матерялното ги е привлекло за да са там, а сега трябва да тръгнат с тениската на гърбъ си,а ако имат пари в банка какво ли ще стане с тях????

103

Анонимен

преди 13 години

нямаме кораб, имаме обаче "дюнери на всеки ъгъл" - завета на Бойко

102

Констатация

преди 13 години

Корабостроителница имаме, кораби нямаме.Винетки имаме, пътища нямаме.Както е тръгнало - държава имаме, българи няма да има.

101

Цецо

преди 13 години

Ами Цецо да се обяди на "Евроатлантическите ни партьори" и да прояви "политическа воля"- заедо с лидера на "Политичска партия ГЕРБ" - да спасят хората...няма все жена му на Саркози да ни спасява....

100

?

преди 13 години

А кораб имаме ли?

99

ПАЧКИ

преди 13 години

умни глави..лека ръка се харчат народни пари за самолети....че не могат ли да изпратят кораб, ще излезе много по евтино...не може в всяка арабска държава които стачкуват да се пращат самолети.

98

до 97 - NEXX

преди 13 години

И ако имаха малко реален поглед върху ситуацията нито доктора, нито сестрите нямаше да коментират случващото се в момента, а журналистите както винаги "яхват новината" без явно да са осмислили миналото...

97

Оле затвори очички

преди 13 години

До ИстинатаАйде да не засягаме темата със сестрите и Либия, че ...... не аз се врях под чергите с този и онзи (всички знаем кой) в една мюсюлманска държава където пак е късмет,че не ги пребиха с камъни. И кога бяха предупредени да се връщат нямаше нито война нито размирици тогава. Други хора се прибраха веднага, но някой решиха да останат. Сори.

96

Анонимен

преди 13 години

90 - Сакън! За Румито лошо няма да хортуваш:) Колко усилия положи милата да премести Грузия и Египет в Близкия изток:)

95

до 90 - NEXX

преди 13 години

Коментираме евакуирането на българските граждани, пребиваващи на територията на Либия, а не евентуалните последващи хуманитарни проблеми.Има голяма разлика между двете неща.

94

Истината

преди 13 години

Костов, докато се занимаваше с гномски доклади изпусна момента с евакуацията на медицинските сестри в Либия - всички видяхме какво последва... Сега ще гледаме Боко & група, докато се замеряха с флашки и боркори,колко време са проспали за евакуацията на 500 българи!

93

Анонимен

преди 13 години

ТО НЕ Е ЛОШО ДА СИ ИМАМЕ ЕВРОКАМИСАР ПО РЕВОЛЮЦИИТЕ ,ТЪКМО ДА НИ НАУЧИ НА НЕЩО ,ЩОТО НАШТО НИТО Е НИТО РИБА ,НИТО РАК . ЕМ ВСИЧКО ДА МИНЕ ДОБРЕ , ЕМ АКО МОЖЕ ДА ИЗРИНЕМ *** НАВЕДНЪЖ,ЕМ БЕЗ ДА СЕ ПУСНЕ КРЪВ ,АМА АКО МОЖЕ И ВСИЧКО ДА СИ ЗАПАЗЯТ БИВШАТА ВЪРХУШКА , ТА СТАНА ЕДНА МАНИ ,МАНИ И СЪС СЕГАШНАТА ВЪРХУШКА ! АБЕ МАНДЖА С ГРОЗДЕ.

92

Анонимен

преди 13 години

Либийският народ ако знае какъв ТРИБУКВЕН го чака само след така наречената "демокарция" ...

91

traycho

преди 13 години

Направо да ходят да се молят на Турция да изтегли с корабите и нашите, че ако чакат тоя мазньо външния ни министър да реши нещо - просто ще утрепат хората.Тоя ако действа като кака му Надка тарикатката навремето / когато беше пръв седесар / загиваме!От къде тоя нагаждач го направиха външен министър.Амбициозно тарикатче - злобар и накадърник!

90

до 86

преди 13 години

Абе, герберива амебо, защо тогава вашто Руми Еврото го изпитваха за Судан, Йемен и незнам си къде си, където има РЕВОЛЮЦИИ и ПРЕВРАТИ. Тези неща ПРЕДИЗВИКВАТ хуманитарни бедствия! В случая е точно така! Явно си ***, като партийния си водач! Или Кристалинка чака да стане първо бедствието пък после ще се намеси НЕЗАБАВНО!

89

Чудеса 2011

преди 13 години

Двата самолета ще се превърнат в софийският градски транспорт и ще поберат по технологична спецификация 100-200 човека, а реално 1500 души.

88

Анонимен

преди 13 години

Е КАТО СА СЕ ДОГОВОРИЛИ ,ЩО НЕ ВЗЕМАТ И ДА ПРИБЕРАТ И БЪЛГАРИТЕ ,ТЕ НЕ ЗНАЯТ ЛИ ЧЕ НИЕ ДОКАТО СЕ НАТУТКАМЕ ТО РЕВОЛЮЦИЯТА ЩЕ МИНЕ .

87

ияяя

преди 13 години

А БЕ ТЕ ПО ДОБРЕ ДА ЕВАКУИРАТ КАДАФИТО,ЧЕ ДА НЕ СТАНЕ НЕКОЙ САКЪТЛЪК...