158

Exjoy

преди 13 години

Работа в е Либия е доста гнила. Как така невъоражени либиици превземат казарми и военни обекти??? Кадафи обяви исляма за религия, която ще завладее света, но мюсюлманските водачи се обявяват срещу Кадафи??? Откога мюсюлманите станаха демократи :) Безспорно Кадафи е диктатор и мястото му е в историята, но има много неясноти в тези бунтове. Жалко за либийския народ. от трън та на глог.

157

Крис 2

преди 13 години

Спорно е Крис ..... спорно е кое е по-доброто. Тук колкото съжаляват толкова и не съжаляват. За Либия е рано да се каже..... историята ще си покаже дали това е грешка или не.

156

с.

преди 13 години

Интересното е обаче,че *** плякат минуси като ***!Нима не е факт,че след като обявяваме Съединението сърбите ни нападат!?Нима не истина,че сърбите са невероятни шовинисти и не от вчера тормозят нашите в Босилеград и изобщо етнически българи в бивши български територии!?Защо слагате минуси!?Жалка история!

155

isitna

преди 13 години

Kadafito e gadinka, no ne e podloga na Amerika i Zapadno evropeiskite dyrjavi. Ia vijte nashata tikva, vinagi e dovolen , kogato evropartniorite i USA ni klatiat.. Dovolen i se hvali po mediite za podkrepata na evropartniorite, koito ni zatrivat postepenno, no sigurno. Narode, narode....

154

до Крис

преди 13 години

е да ама бомбите не са си ги пускали сърбите, за разлика от Кадафи, които избива собствения си народ. Иначе за другото съм съгласен!

153

с. до 154

преди 13 години

Интересно защо като плачеш за сърбите и ти пука за цивилните не вземеш да споменеш клането в Сребреница извършено от сърбите!А!?Не,че съм фен на ***,но това си беше геноцид!Защо като жалиш толкова сърбите не си поговорим за тормоза над нашите сънародници в Западните покрайнини!Защо сърбите не пуснаха сега нашите за поклонението пред паметника на Васил Левски!А!?В цялата ни история сърбите са ни играли курвачката!Факт!Като обявяваме Съединението ни нападат мега подло!Нали се сещаш!?

152

МАНАФИТО

преди 13 години

Либийският лидер Муамар Кадафи е наредил да бъдат екзекутирани пилотите, отказали да изпълняват заповедМАНАФИТО ХЕПТЕМ ИСЧАТКА С ГЛАВАТА....АМА ТАКА Е:ЗМИЯТА КОГАТО УСЕЩА СМЪРТА НАЙ МНОГО СЕ ВЪРТИ И ХАПЕ

151

Крис

преди 13 години

Що се отнася за бомбите на цивилни хора, спомнете си , не е минало много време от американските бомби на Белград... Просто нещата се разглеждат от различни гледни точки и както винаги правото е на силния.

150

Крис

преди 13 години

Само ще ви кажа , че в Либия почти няма бедни. Там живеят изключително добре, не напразно от толкова държави ходят да работят в Либия. Незнам , кой ги подлъга либийците, но сега като падне Кадафи , ще страдат и след 20г, когато държавата им се превърне в развалина , ще плачат за него , всичко това ми напомня как нас ни подлъгаха преди 20г да искаме демокрация, как след това държата ни не прилича на нищо , само на един разграбен бостан , и как 80 % от българите съжаляват за Живков.

149

с. до 143

преди 13 години

Тебе лично колко точно те засяга немския министър на отбраната!?Ама изобщо не ми дреме дали има диплома или не!Обаче за вас *** е изключително важно да има драма навсякъде и на всяка цена!Само леко да те светна,че не съм ничия ***!Пука ми за България защото ми е родина!А вас *** ви видяхме що за българи сте!На годишнината от обесването на Васил Левски лъскахте паметника на съветската армия!Няма по-безродни *** от вас!

148

Анонимен

преди 13 години

Ирански военни кораби в Суецкия канал - отват на гости...

147

Анонимен

преди 13 години

Арабите се разкъсват от десетилетия... От това имат полза и Израел, и УСА.Разделяй и владей - важи и днес, както и преди хил. години.

146

Бо

преди 13 години

Уф, Кадафито се запъна - сега ще опука сумати народ, докато Американците и другите "демократи" кършат ръце! На Кадафито въобще не му пука за либийците!

145

хахаха

преди 13 години

ааа да, и бензина в Либия е 0,16 лв литъра :)

144

Анонимен

преди 13 години

Кой определя кои престъпления са срещу човечеството?ТОЗИ КОЙТО ИМА ОРЪЖИЕ СПОСОБНО ДА УНИЩОЖИ ЧОВЕЧЕСТВОТО!

143

хахаха

преди 13 години

чичо сам изнася демокрация, внася нафта :D :D :Dпазарна икономика

142

Анонимен

преди 13 години

Всички режими, които са хамерикански ***, рано или късно падат.Големия приятел на Израел и УСА Мубарак де отиде? Бен Али де е?Кадафи е аут.Прокопсали нема.

141

Анонимен

преди 13 години

с действията си Кадафи продължава да печели гнева на либийците по целия святсамо тук комунистите го защитават с пяна на уста

140

Анонимен

преди 13 години

И като го бъзнеш хамериканските *** плякат минуси като бесни и цитират СНН! Папагали! Смех! Като немския мин на отбраната - взеха му доктората за плагиатство!!!

139

с. до 135

преди 13 години

Изобщо не ми пука дали ме питаш или не!5 пари не давам!Айде тичай да плачкаш в руското посолство!Може да те почерпят с вафличка!