152

Гражданин

преди 13 години

Сега минах покрай площад "Независимост" и колибата си е още там!!!

151

Българин

преди 13 години

И не знам що за "европейски съд" е бил тоя, който защитава един противозаконен акт като самонастаняване на чужда земя, но това е пълен абсурд. Утре същият "европейски съд" може да оправдае тримата ***, убили 88-годишната женица с обяснението, че са нямали, бедничките, пари за ракия...Какъв "съд за правата на човека", бе, като *** не са хора ?!?А от друга страна - хилядите Българи, жертви на мангалският терор, човешки права нямат ли? Явно нямат, защото са някакви си там българи...

150

Бунтарят:

преди 13 години

БРАВО МОМЧЕТА.ДАНО ИМАТЕ ПРЕДСТАВА,КАВО СТАВА ПРИ НАС В ДЪЛБОКАТА ПРОВИНЦИЯ.УНИЩОЖИХА НИ ВСИЧКО,ПОКЪШНИНА,БЕДНИТЕ НИ ГРАДИНКИ,НИВИЧКИ,ЛОЗЯ И СТРЯХИ ОТГЛЕДАНИ С ТОЛКОВА ТРУД.И МНОГО ПЪТИ СЪМ ПИТАЛ ,КЪДЕ Е ТОЗИ ПЛАТЕН ОТ НЕЗНАМ КОЙ СИ кЪНЕВ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ.И ПИТАМ ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА? От ЦЦ разбрах,че вече богатите няма да ги отвличат ,а нас бедните като ни ограбват,убиват за пет лева,КОЙ ЩЕ НИ ЗАЩИТИ?

149

бай Уй

преди 13 години

Що ще дават матряли за къщи само на манговците бря !? Толкуз млади български семейства няма къде да живеят .Да дадат и на тях нали искат раждаемост.Със какво манговците са по-заслужили в тая държава. А ?????

148

комита

преди 13 години

Ченгетат се изнесоха от ВМРО след агент Гоце и си направиха сателитна партийка на АБВ- нарича се ВМРО НИЕ. Тези които останахме във ВМРО на Пиротска 5 сме със средна възраст 30г. и единственото което ни притеснява е настоящето и бъдещето ,малко ни вълнува миналото от преди 20 или 70г.

147

европеец

преди 13 години

ВМРО е една от искрено дразнещите ме партии, защото е свърталище на ченгета от ДС и всякакви фуражкаджии, но като честен коментатор трябва да призная, че това е първият им интелигентен и по европейски изпипан ход. Моят глас никога няма да спечелят, но не мога да си кривя душата, че акцията е добра.

146

комита

преди 13 години

Аз бях там и строих къщата!!!! На тия дето ни плюят не им объщам внимание , на тия дето ни хвалят- Благодаря ГОРЕЩО,(щото бая студ беше), ама тоя изверг дето предлага да ощастливим Искра Фидосова той душа няма бе !!!!

145

Контра - Атака

преди 13 години

А къде бяха войводите от ВМРО, по време на 12-годишния си престой в Парламента ?!Мълчаха като п*тки ...Същото сега правят "колегите" им от Атака ...

144

Българин

преди 13 години

Браво на ВМРО !!!Сега е зима, но като се затопли препоръчвам на всички Българи, живеещи на квартира в София - студенти, млади семейства, вместо да плащат убийствени наеми, да последват примерът на воеводите.Препоръчвам им градинката между Народното събрание и университетът - мястото е приятно и подходящо за целта.

143

Анонимен

преди 13 години

КОЙ НЕ ЗНАЕ МЕКЕРЕТО КАРАКАЧАНОВ,КОЙ НЕ Е ЧУВАЛ ЗА НЕГО.ЖАЛКИ НАПЪНИ ЗА ВЛИЗАНЕ В НОВИНИТЕ.ЖАЛКИ,ДОНОСНИЧЕСКИ ***.

142

МАЙ МАЙ

преди 13 години

Май Българите след 10 години ще се изнасят от България.

141

Анонимен

преди 13 години

Една добра постъпка и пак се намериха българи да охулят инициаторите. Ето за това затъваме надолу. Никога не сме единни и за това другите етноси ни цакат.

140

KKK

преди 13 години

ВМРО ... смешници сте и петните името на Ванче Михайлов .... Време е да действате както той действаше срещу сърбите, така Вие днес срещу ***.Като нещат мира, на им секира !!!

139

Анонимен

преди 13 години

А дали може да я ползвам под наем тази къщичка??? Ще си плащам символичен наем, ще доведа и другите от гетото и ще живеем на пъпо на Софията... Хе, само за назе!!!!

138

попа

преди 13 години

Хора,погледнете на това мероприятие неполитически-ВМРО съществува от 118г. така че не цели да печели гласа ви. Замислете се че един милион *** получават социални помощи за 5-6те си деца от вашите и моите социални осигуровки, и един милион *** висят по спешните центрове да ги лекуват с нашите здравни осигуровки.Не ви пожелавам да идете в спешен център да видите кво гето се е сбрало там. СТИГА!!!!Ако майка ви има нужда от помощ,не националисти ще сте там в него момент ами...Осъзнайте се!!!!

137

Анонимен

преди 13 години

а на другите избори гласуваите за вмро че и те требва да се налапат а па вие квито сте даващи даите им и на тех

136

Анонимен

преди 13 години

ша плащате ва като на поп викаите пусуваите добре ва че ва има я инак ща умрем от глад ва ама вече и много от ваще почнаха да ровят вив кофите ва кво сеа ша правите ва и повечето от вас станаха голи като нас ва а до воината тя ако има де шая е края на бг прадедите ви се срамуват от вас ва техните мулета беха по умни от ваз ва

135

Защо?!

преди 13 години

Чувам в момента по новините, че са махнали колибата. Защо?!Аз предлагам да се направи наново тази колиба, а хората от ВМРО да се държат като *** - да крещят по цяла нощ, да надуват чалга до дупка. И да махнат тази тоалетна чиния - *** ходят по естествени нужди където им падне. Виждам ги посред бял ден в центъра на София - както си върви по улицата, спира, вади си оная работа и пикае, дори не се крие, не го интересува, че на метър-два от него минават жени, момичета, възрастни хора!

134

Като циганите

преди 13 години

Предлагам: Хората от ВМРО не само да обитават колибата, но и да се държат като *** - да направят около тази колиба бунище, да палят огньове от всякакви смърдящи ***, да се прикачат към електромер от сградата на Министерския съвет и да оставят включена ел.печка пред колибата. Нали преди време пред репортер от телевизията *** заявиха, че постъпват така, та децата им като си играят на открито същевременно да се и топлят на печката.

133

До 121.

преди 13 години

А защо си нямат жилища ***, които ти защитаваш?Не може цял живот да не се работи, да се хрантутят за сметка на нашите данъци, да се прахосват всички пари, до които се докопат за ядене и пиене, а после да претендират да им се достави наготово всичко, каквото ние постигаме с цял живот труд и икономии!