17

Анонимен

преди 13 години

я му вижте мазната бяла мутра. прилича ми повече на банков плъх, отколкото на журналист-революционер, защитник на истината. истинска къртица, агент на мосад и цру !

16

Анонимен

преди 13 години

След като приключи делото за изнасилването, ще пуснат и "информация", че е хомосексуалист. Поне "наш'та милиция" така прави.

15

Анонимен

преди 13 години

digitaljournal/article/296308

14

пепи

преди 13 години

Асандж е агент на ДС, иначе досега да са му пръснали ***.

13

Анонимен

преди 13 години

Тия шведки са се почувствали *** след като го съдят. :)

12

житие

преди 13 години

Днес на всеки неудобен за управляващите масони може да спретнат каквото си поискат !Всеки кои има мнение което е различно от това на управляващите може да бъде изкаран ГЕЙ педофил и кво ли неТова ми било демокрация

11

Анонимен

преди 13 години

Точно пък шведки.Те се изнасилват сами.

10

истината

преди 13 години

Това обвинение е поредната *** лъжа.Хора мислящи едва ли ще повярват на тези клевети.Според мен на тези шведки работата им не е чиста и затова те са изнудвани да кажат че са изнасилвани.

9

Кофти сглобка!

преди 13 години

Шведките са такива яки кобили, че един ритник и този Карлсон ще лети над покривите! Ама за да му спретнат обвинение, не се изисква нито ум, нито морал. Сега този ще доказва, че няма сестра.

8

tulski

преди 13 години

Доста хора проявяват наивност и не си зададат един въпрос.Този човечец Асандж, откъде има достъп до такава суперсекретна информация ?Той ли да е най - хитрия, че да измъкне такава информация от организации, като ЦРУ, МОСАД , Държавния Департамент, Пентагона и тайните дипломатически канали. Замислете се, че това е несериозно ! Ако да речем по някаква случайност се е докопал до такива свръхсекретни и компрометиращи тайни, тези могъщи организации щяха ли да го оставят жив, да се ерчи в медиите

7

xxx

преди 13 години

ква е гаранцията, че асандж не е агент на американците,нарочно пуснат за да разсее съмненията около 11 септ.и други чуствителни теми ?много ми стана съмнителен, след като пусна инфо загрупата араби, които уж трябвала да участва в атентата,но нещо се провалило.нали уж американците сами си бяха спретнали театър,сега какво излиза, че наистина това е дело на АлКайда ?намирисва ми на манипулация от най-префинен вид...

6

Неудобен

преди 13 години

Когато някой не е удобен на УПРАВНИЦИТЕ / МУТРИ / сътвори компромат и го очерни.

5

насакотояката

преди 13 години

еее ми ши му спретнът нещо на човечеца,вий пък ся ко

4

Анонимен

преди 13 години

Изнасилени шведки....СМЕЕЕЕХ

3

goco

преди 13 години

dokolkoto razbrah obvinenieto go obvinqva 4e ne e slojij prezervativ.koeto spored 6vedite se vodi nasilie.golqm maitap

2

брадваро

преди 13 години

олигофрения:))

1

GLEN

преди 13 години

Колко му е да скалъпят на човек и най-долното досие!?Важното е,че неговата информация отговаря на истината!!И аз мога да кажа,че и мен ме е изнасилил?????Платени к......под път,и над път!!!