14

Анонимен

преди 13 години

исляма това и чака Войнааааааа

13

!

преди 13 години

Помнете ми думата, ислямистите това чакат. До 2 години в Близкия Изток ще има война

12

Анонимен

преди 13 години

а в България кога ще дойде демокрацията

11

помня

преди 13 години

Едно време комунистите изпращаха бурета с българско сирене и отгоре на буретата пишеха на български -"ЗА БРАТЯТА АРАБИ"Какви братя са ви тия бе, *** ? Ао християнин влезнеше в църква го гонеха от работа изключваха ни от унивурситет и училище, а на арабите братя викаха.Е това ни управляваше. Какво проклятие , в такава хубава страна *** да се родят че и до днес

10

Анонимен

преди 13 години

ще видят и те египяните като нас какъв к-- ги чака

9

Анонимен

преди 13 години

da jivee Mubarak samo pod negovo upravnenie Egipet 6te bade edinen

8

Ха сега !

преди 13 години

Hе знам демокрация ли е или не обаче заради размириците в Египет долара и еврото в Израел скочиха страшно нагоре,....нещо стааваааа! Ще се чуе.

7

Анонимен

преди 13 години

В Иран беше същото.И сега не са мръднали в еволюцията си.Ако и с Египет ще е същото, няма смисъл от "революциите" им

6

аha,

преди 13 години

Съвктвам родните *** да изкарат по един земеделски курс . Бране на домати,садене на пипер, култучене, поливане и.т.н. За всеки случай една допълнителна професия не е излишна.

5

Долу Мубарак

преди 13 години

Честито на Мубарак. Изяде си късмета. Журналята може да са гадни животни, но решат ли да разсипят имиджа на един човек, нямат равни на себе си.Просто Мубарак и подръжниците му си вкараха най-големият автогол, който могат да си вкарат.Пак казвам. Да му е честито. Сега и да иска да се отразяват новини от Египет с намесата на Мубараковото име, всичко ще е в силно предубедена светлина.Протестиращите антиправителствени демонстранти, печелят по този начин. УСПЕХ братлета, света е зад вас.

4

100% цигани

преди 13 години

Египет е една от богатите северно африкански страни. От една страна крадливи правителства от друга терористични организации са докарали народа до просяшка тояга. Мръсотия,беднотия и *** цари в тази страна. Там има "копти" вид християни които по фараонски модел все още правят сонет и на момичетата за да бъдат верни съпруги докато мъжете им воюват. дават жертво принушения в Нил пак пр стар фараонски обичай. Трудно за вярване

3

revlio

преди 13 години

що при теб кога е дошла в България никога не е идвала

2

Коментатор

преди 13 години

Дайте "ДЕМОКРАЦИЯ" на *** и има гледайте ЦИРКА !!!

1

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

И там дойде демокрацията!