Към 9:Ял съм стотици пъти "ръжен" хляб без никакъв помен от аромат на ръжено тесто (над 95% са такива) и със зле объркана кафява съставка в бялото брашно (е, това поне е рядко срещано). Филията изглежда почти като отрязана от руло с мармалад. Само дето не е мармалад или *** от кафе както казваш, а нещо силно препечено - може да е и леблеблия, това не интересно. Важното е че няма грам ръжено брашно.
Може би ще ти отговоря,поне до някъде какво има в хляба...Ръжено брашно няма,затова пък има химикали които са отрова за човека.Провокират язви на стомаха,червата,повреждат бъбреците,далака,черният дроб.Ако човек не започне да се храни със собствен хляб то следва рак и в зависимост кой орган е податлив,там и рака се развива.Аз съм чувствителен химикали и ГМО и затова си пека сам хляба,няма значение кое е брашното,по добре без консерванти и т.н.
като цяло в България храната не става за нищо!! казвам го най-отговорно, защото всеки път усещам как организма ми бунтува, след връщането от някоя европейска страна. Ядеш нормални неща там и след това почваш тази помия тука. Не е истина какво се става в стомаха и червата, а и не само. Ядем и пием ужасни неща тук! Да не говорим за лекарства, козметика, битова химия, стоматологични препарати и пасти за зъби! Потресаваща разлика в същите опаковки (проверено многократно). БГ е вредна за живеене!
Това за утайката в кафето е най-голямата глупост, която можаха да измислят. Хлебопекарите са се смяли с глас на това и отвърнали - "От къде ще намерим толкова кафе и колко ще струва хляба после, че да слагаме *** като пълнеж".
Ако се вземе в предвид произведеното количество ръж,внесеното такова и вложеното за производство на ръжен хляб,ще се установи че има едно голяяяямо несъответствие.Тоест,май няма ръжено брашно в ръжения хляб.А какво има-гузно мълчат......
пепел няма, хубаво. А ръжено брашно има ли в "ръжените" хлябове на всички производители освен разбира се в тези на "Добруджански хляб", "Фаворит 99" и "Симид" ? Едва ли.
Нямало захар и пепел в диетичните хлябове