14

Анонимен

преди 13 години

AZ GO PRAVIA IMA I KAFE I TRICI IMISINICI

13

е

преди 13 години

Дюнер му е майката- питай знаеш кой!

12

Наблюдаващ

преди 13 години

Към 9:Ял съм стотици пъти "ръжен" хляб без никакъв помен от аромат на ръжено тесто (над 95% са такива) и със зле объркана кафява съставка в бялото брашно (е, това поне е рядко срещано). Филията изглежда почти като отрязана от руло с мармалад. Само дето не е мармалад или *** от кафе както казваш, а нещо силно препечено - може да е и леблеблия, това не интересно. Важното е че няма грам ръжено брашно.

11

kireza

преди 13 години

Може би ще ти отговоря,поне до някъде какво има в хляба...Ръжено брашно няма,затова пък има химикали които са отрова за човека.Провокират язви на стомаха,червата,повреждат бъбреците,далака,черният дроб.Ако човек не започне да се храни със собствен хляб то следва рак и в зависимост кой орган е податлив,там и рака се развива.Аз съм чувствителен химикали и ГМО и затова си пека сам хляба,няма значение кое е брашното,по добре без консерванти и т.н.

10

offline

преди 13 години

като цяло в България храната не става за нищо!! казвам го най-отговорно, защото всеки път усещам как организма ми бунтува, след връщането от някоя европейска страна. Ядеш нормални неща там и след това почваш тази помия тука. Не е истина какво се става в стомаха и червата, а и не само. Ядем и пием ужасни неща тук! Да не говорим за лекарства, козметика, битова химия, стоматологични препарати и пасти за зъби! Потресаваща разлика в същите опаковки (проверено многократно). БГ е вредна за живеене!

9

Анонимен

преди 13 години

Това за утайката в кафето е най-голямата глупост, която можаха да измислят. Хлебопекарите са се смяли с глас на това и отвърнали - "От къде ще намерим толкова кафе и колко ще струва хляба после, че да слагаме *** като пълнеж".

8

Оногондур

преди 13 години

Ако се вземе в предвид произведеното количество ръж,внесеното такова и вложеното за производство на ръжен хляб,ще се установи че има едно голяяяямо несъответствие.Тоест,май няма ръжено брашно в ръжения хляб.А какво има-гузно мълчат......

7

Анонимен

преди 13 години

Най-добре не яжте хляб - яжте пасти...

6

baker man

преди 13 години

da da niama na men gi razpraviyayte tez v momenta v bulgariya e nay kalpaviya hliab

5

Наблюдаващ

преди 13 години

пепел няма, хубаво. А ръжено брашно има ли в "ръжените" хлябове на всички производители освен разбира се в тези на "Добруджански хляб", "Фаворит 99" и "Симид" ? Едва ли.

4

Анонимен

преди 13 години

А трябва ли изобщо да има в хляба пепел и захар?.....

3

Хм

преди 13 години

е как така проверките на държавните органи все показва липса на проблеми...

2

Мунчо

преди 13 години

Аз живея в 16ти апартамент и нямам хляб.Има само несериозни нарушения.

1

Анонимен

преди 13 години

Е поне да кажат кои са фирмите, които не са в норма, за да не купуваме...