74

georgi44

преди 13 години

Вече ми писна да чета за тия глупави СРС-та.. почвам да ги подминавам тия новини. Голям скандал за няма нищо..

73

Бай Геле

преди 13 години

Генерал Хаяско има констипация. Понеже това му е хронично състояние, той се напъва, от напъването кръвта му се качва в главата и не може да мисли. Аз че съм *** човек, *** съм и затова веднага повярвах, че Цветан Цветанов си е създал специална служба за подслушване в МВР, която използва за политически цели. Сигурно политическата му цел е да си пуска сам записи на СРС-та и сам да се компрометира. Така ще да е, щом го казва генерал Хаяско.

72

Анонимен

преди 13 години

Господин Парамов, какви са Вашите основни аргументи против реализираната от бившия финансов министър Милен Велчев сделка със замяна на дълга?Тази сделка донесе много сериозни загуби за държавата. Време е може би за първи път от началото на прехода да стане ясно, че за всяко свое действие всеки държавник носи отговорност, рано или късно. Сделката е образец за предателство към българската държава и за неумело финансово боравене с огромни средства, което доведе до много сериозни загуби. Още на 13 март 2002 година, в деня, когато се гласува самият закон за замяната с дълга, аз реагирах много остро. Две години по-късно написах едно специално писмо до министъра на финансите Милен Велчев и до главния прокурор, с което исках да амбицирам министъра да се предопредели като длъжностно лице, да назначи комисия и да преразгледа неговото решени

71

Не е верно!

преди 13 години

Жалко само, че г-н Бъчваров изобщо не му пука дали ще има съд или не. Той и КОМАНДИРЪТ му НАРОЧНО правят кал на г-жа Кунева. Защото на тях им е ясно, че единствения силен кандидат на десницата в БГ е КУНЕВА. Само тя може да победи герберско лилипутче. Да, ама къде отива облика на ДСБ с някой кандидат ала Неделчо Беронов? Няма да има такъв облик! Ерго - ДСБ няма облик и губи изборите. И всичко това заради лидерските болни амбиции на преподавател по марксизъм и комунизъм?!?! Г-н Костов! Ако 2001 година бяхте приели честно, без интриги Дедо Цар днес нямаше да има нито БСП нито ДПС нито ГЕРБ! Защото каквото и да си говорим, дори да е откраднат този милиярд, НИКОГА НДСВ не може да достигне Вас, ДПС и БСП по КОРУПЦИЯ! Ама нали ДРУГАРИТЕ за това са ви сложили - за да има БКП завинаги! ЛОшо, Костов, лошо..... Нещо замълча за текущите издънки и се върна назад. Прозрачно и обидно за десните избиратели!

70

галактика

преди 13 години

към заглавието ---- Подслушването не е страшно, страшни са мнипулациите

69

444888

преди 13 години

Цецо, Ромите си влизат, крадат, продават вътре в Гърция, а после изчезват яко дим. Какъв Шенген бе бате Цецо, ти нямаш хора с нормална психика на тези места. Четем в някакъв сайт - 7plus7. net, че се краде вече от гробищата на старите и починали гърци. Това как ще го обясни бай Цецо на Меркел, как. Мотори се крадат, метални кръстове, фенери и каквото видят...

68

Спонги

преди 13 години

Сините, като единствена дясна формация в Парламента осъществяват последователна държавническа политика. Поставените въпроси са важни . Всички виждаме как Правителството бяга от отговорите и най-жалкото от отговорност. Цветанов е длъжен да си подаде оставката за несправяне с работата. От всяко дърво *** не става, а от старшина министър никога.

67

Кои са най-подслушва

преди 13 години

Кюстендил, Калотина, Видин, Русе, Кулата, Петрич, Сандански, Свиленград, Елхово, Малко Търново, Русе >>> най-подслушваните градове, защо ли, ами там са струпани контабандните лица, а да не говорим за Гранична полиция. Най-тъпите от границата кандидатстват там >>>Искаме да узнаем едно нещо - каналите на Танов вървят ли? Ако вървят, защо? Ако вървят с протекциите на нощната смята, също защо??? Цветанов да каже защо как така през Кап. Петко Войвода, ГКПП, се пускат ***, ей така, без да ги провер

66

Анонимен

преди 13 години

Конституционно право е всеки да подслушва всеки.Никой няма право да забрани някой да подслушва другиго.Помислете си само медиите колко пари изкарахте от последните записи.Бихте ли се лишили от тая парса.Трябва на явор дачков и трактора да им целувате г----за затова ,че ежедневно мислят за вас и вашият бял хляб.

65

Анонимен

преди 13 години

"Все повече се убеждавам, че фанатизмът на комунистите от едно време генно се е модифицирал. Както и едно време е било - а кажеш нещо против Партията и вече си фашист, сега - нещо против Бойко - и вече си червен. Вярна ще излезе приказката, че народът си заслужава управниците... Мъка, мъка"

64

Анонимен

преди 13 години

"Все повече се убеждавам, че фанатизмът на комунистите от едно време генно се е модифицирал. Както и едно време е било - а кажеш нещо против Партията и вече си фашист, сега - нещо против Бойко - и вече си червен. Вярна ще излезе приказката, че народът си заслужава управниците... Мъка, мъка"

63

Анонимен

преди 13 години

Задържаха общинар от ДПС за лихварство

62

Анонимен

преди 13 години

"Бойковисти от всички страни - бойколизирайте се!"

61

Анонимен

преди 13 години

Да вземат да спрат да подслушват, станахме Биг брадър. Министърът на вътрешните работи да си поеме отговорността за разпространението на СРС-та и спешно да се промени закона.

60

Анонимен

преди 13 години

Берлин: Трябва да засилим натиска върху БългарияЗа да се запознае с готовността на България, на място пристига група германски депутати. Ръководителят на групата Ханс-Петер Ул, член на комисията по вътрешните работи на Бундестага, заяви, че трябва да бъде засилен натискът върху българското правосъдие."От една страна независимостта на съдиите, а от друга - неподатливостта на корупция. По тези два аспекта в България се упражнява твърде малко контрол. Това критикува Европейската комисия. Тези критики трябва да се вземат на сериозно. Приемаме, че това са неща, които нямат общо с контрола по границите. В такъв случай, обаче, ние си казваме: Ако сега си замълчим за това, след присъединяването към Шенген вече ще бъде твърде късно. Сега трябва да засилим натиска върху българското правосъдие. Това е политическият смисъл на писмото, изпратено от двамата вътрешни министри", заяви Ханс-Петер Ул

59

ИЗ СЕ РЕ СЕ ,ДС...И.

преди 13 години

....ЗАПОЧВАТ МАСОВИ АГИТКИ ,ДИРИЖИРАНИ ОТ ПОЗИТАНО -20, И СЪМИШЛЕНИЦИ:ХАЙДЕ ,ДРУГАРЧЕТА:...ДРУЖНА ПЕСЕН НЕКА ЕКНЕ , ОТ ДОНОСНИЦИ--***, НА СЪРЦА НИ ДА ОЛЕКНЕ СЪС МЕНТЕТА---СЕРЕСЕта....!

58

Хей

преди 13 години

ЛИЛОВ ГО ОБЯСНИ.ТОВА СА ВЪТРЕШНИ ЛИНИИ.ПОДСЛУШВА СЕ ТЕЛЕФОНЪТ НА ТАНОВ ,ОТ СЕГАШНИТЕ.НО МОЖЕ ЛИ И ПРЕДИШНИТЕ ДА СА ПОДСЛУШВАЛИ ТОЯ ТЕЛЕФОН,И ДА СА ПРОДЪЛЖИЛИ ...????????ДО ПУСКАНЕ НА ЗАПИСИТЕ...?????МОЖЕ НАЛИ..????ДВОЙНО ПОДСЛУШВАНЕ ,НЯМА ИЗТИЧАНЕ ..НЯМА ВИНАОВНИ ,ВЕЧЕ..???????ИМА ОБАЧЕ ОЩЕ МНОГО ЗАПИСИ..!!!!!

57

martin

преди 13 години

Abe, men me podslushvat ot 35 godini, ama ne mi puka. Chustvam se po-dobre ohranqvan. Za smetka na dunakoplatcite.

56

Анонимен

преди 13 години

Съветникът на Алексей: Яне да си ходи!

55

Анонимен

преди 13 години

Взривеният тази нощ във варненския квартал Аспарухово автомобил е ползван от жена, приближена до бивш агент на ДАНС. Според информацията, агентът бил с определени интереси към дейността на т. нар. "аспаруховска бригада", но го уволнили поради недопустими за службата действия и контакти.