23

Анонимен

преди 13 години

Работя в частна фирма.Като стана време за море попитах шефа за колко дни ме пуска.Каза ми -за колкото искаш.Проблемът е в държавната администрация.Например в службата за борба с градушките.Градушка ни бие,защото нямали пари за ракети-демек клатят си краката,но не излизат в отпуска от години,защото не се знае-може метеоритен дъжд да падне.

22

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

Ей 240 "умни глави" не могат от година и половина едни отпуски да оправят!

21

НЕДОУМЕНИЕ

преди 13 години

Защо се прехвърля проблема от болната глава на здравата.Истината е че всички държавни и общински служители,не използват отпуска защото през работно време ходят на море,пазаруват или си стоят в къщи.По този начин натрупват отпуска достойна за рекордите на Гинес.Всичко това е породено от слабия или никакъв контрол за уплътняване на работното време.Но ако си в частна фирма контрола е на ниво.Моя случай е че работя в частна фирма и имам 70дни натрупана отпуска,защо държавата ще налага рестрикции.

20

rabotesht

преди 13 години

Каква е тази драма. Аз работя в частна фирма, каквито са повечето в България. Защо при тях няма натрупване на отпуски. Такава "драма" има само в държавните учреждения. Не стига че не те обслужват на ниво, не плащат данъци, осигуровки, а се ползват и с толкова много отпуска. Ами да ги губят - като нямат организация. Не били ги ползвали защото няма кой да ги замества - виждате ли те са ценни карди и няма кой да да поеме функциите им за 2 седмици. Смешковци!Да се захващат за работа.

19

много важно

преди 13 години

Абе те хората псуват и презират не само управляващите,но и псевдо опозицията ама на кой ли му пука вече!

18

Цербер

преди 13 години

За да сътвориш тази юридическа каша с отпуските не е нужна смелост, а глупост.Да се радваш когато ти отнемат социални права също е глупост. За Гражданите от бирената партия искам да поясня, че когато ти изгори отпуската работодателя няма да те пита за Герб ли си гласувал или за БСП.

17

Анонимен

преди 13 години

доста добри неща направиха досега. Но с отпуските се олаха, а също с псевдореформите в науката. Заради тия неща ще имат загуба на немалко гласове.

16

да питам

преди 13 години

А каква е връзката на темата с отпуските със снимката от летището,това някакъв намек да стягаме бага жа ли е,явно оправия няма да има.

15

Анонимен

преди 13 години

ей много гладни тия *** бре

14

Анонимен

преди 13 години

Точно така е.Само администрацията се вълнува от отпуските,които на практика са си ги ползвали, без да ги вземат официално.Това излизане ог работа в служебно време,за да си свършат куп лични неща и то не се отразява никъде.Но понеже невзетите отпуски се плащаха,те си ги пазят.Сега да си ги вземат.Все едно няма да се разбере,че ги няма на работните им места.

13

Анонимен

преди 13 години

Снимката този път сякаш е точно на мястото си

12

123

преди 13 години

И от сърце и от душа ги псуваме..... За жалост не помага, но с нетърпение чакаме следащите избори!

11

Koler

преди 13 години

A be tiq kvi indianci sa, tiq jivotni nqkoga rabotili li sa v realniq sektor, nenormalni typanari nare4eni deputati, 240 goveda nemojaha ni6to smilseno da izmislqt. Ei na tva se vika pylni typanari. Taka i ne si dadoha smetka 4e biznesa ni6to ob6to s tehnite dyrjavni administracii i shemi.

10

zzz

преди 13 години

Кой му е дал правомощия на пияндура Миков, да изразява мнение от името на всички?? Спряли са му концентрата навярно и периодически му се привиждат нереални образи! )))))))))

9

Цецо

преди 13 години

"Хората ви псуват от сърце", сопна се опозицията - всъщност хората псуват опозицията за това, че си измиват ръцете за нещо, което ги достраша да направят сами, когато имаха възможност. А сега знаят само да лаят като ***.

8

Герберизми

преди 13 години

Няма да има отнемане на права, но няма да има и предоставяне на такива. Няма да има увеличение на заплатите, но няма да има и намаление. Няма да има намаление на данъците, но няма да има и увеличение. Няма да има реформи, но няма и да няма.

7

хаха

преди 13 години

Тях ги псуваме,ама някой комунист като Миков ако ни падне да го наритаме..няма да му простиме.

6

Светлана

преди 13 години

В белите държави няма такава опция - отпуски за 5 гони назад неизползвани.Това е само тук в ориента защото една част от тези отпуски не са взети заради работодатели а друга най- голямата част - защото хората са имали възможност да почиват без да ползват официално отпуск.И сега рев - 20-30 дни отпуск може на 2-3 пъти да се ползва в годината.Който работи трябва да почива.Който не си е ползвал отпуските си е почивал на работното място.Стига с тези помии.Или ред или още 30 години ще се люшкаме така.

5

Amenhotep

преди 13 години

Много ясно, че няма напрежение сред хората, псуват ви от сърце заради тази каша с отпуските, обърна се към управляващите социалистът Михаил Миков. ***Псуваме я ... ама ви псуваме и вас и тях!

4

Кавали

преди 13 години

Стига с тия отпуски бе, вземете вдигнете заплатите, че вече изнемогваме,сметки ли да плащаме или да се храним!!!!!!!