93

youtube/watch?v=mpP5

преди 13 години

Don`t Cry - Gabriela Kalcheva.avi

92

galeto

преди 13 години

Vzeha ni decata be hora.Spi Darjavata, spim i nie.Moje da se sluchi na vseki

91

Анонимен

преди 13 години

И кое гарантира, че в Англия ще му е много по-добре. Откъде е това мнение, че в чужбина е рай. Ако майката не може да се грижи за него, защото няма "майчинско чувство" и в кралския двор да е детето, все едно... същото се отнася и за бащата. Факт е, че нашите социални тук действат с фъс на бити кучета.

90

*

преди 13 години

2 Разпоретбите на Лондонският Съд и Айтоският Съд няма право да се разпорежда .Майката е единственият законен представител към момента на детето .

89

Анонимен

преди 13 години

a za6to nikoi ne popita deteto kakvo iska, dori i da e maloletno. v anglia 6te mu e mnogo po-dobre, otkolkoto v BG.

88

*

преди 13 години

1Ако бащата не е женен за майката , а само го е признал . това означава , че детето е наследник на бащата , но бащата няма родитилски право тъйкато се явява само биологичен баща , а не попечител/ настойник . За да получи права на попечител/настойник същият трябва или да се ожени за майката или със съответният документ , че редовно си е изплащал назначените от съда издръжки да заведе дело в което да му се признаят родителските права .При условие , че настоящият адрес и на тримата е Лондон важът

87

Айтозлия до № 85

преди 13 години

Да ти го на***м на теб и на всички те ти крави , *** , като е от Айтос кучета го яли . А ти от кое село си , ръб нещастен ! Дано и твоето дете да го изнесе някоя *** ... ама в Гватемала или Занзибар . НО толкова *** човек едва ли знае къде се намират тези дестинации ! Мишка нещастна , я се скрий в дупката от която си изпълзял !

86

no3HaT

преди 13 години

*** za vsi4ki koito podrepiat iztradaliat masonsko 4ifutski britanski syd. Nomer 85 , da umre v stra6ni myki i nikoga da nqma dete. *** gaden myr6av. Smyrt za teb utrepko.

85

Zemevladelec

преди 13 години

do 85Ti mai si qlov, puk i kato gledam ne si ot horata koito obi4at blijniq....dano nikoga nqma6 dete !!!

84

БАЩА-БЪЛГАРИН

преди 13 години

НЕ ГО Е БРАНИЛ ДОСТАТЪЧНО. АЗ БИХ ИЗВИЛ ВРАТА НА СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛЯ, ЗА КОГОТО РЕШЕНИЕТО НА АНГЛИЙСКИ СЪД Е С ПО ГОЛЯМА СИЛА ОТ РЕШЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИ СЪД. ЩЯХ ДА ГО НАПРАВЯ ПОКАЗНО НА АЕРОГАРАТА. ЗНАМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ С МЕН СЛЕД ТОВА, НО ТОВА ТОВА ЩЕ БЪДЕ ВЪЗПИРАЩО ДРУГИ СЪДИИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ДЕЙСТВИЕ. САМОЗАБРАВИХА СЕ.

83

Amon Ra

преди 13 години

85 , гнус ме е от теб .... *** гаден

82

Анонимен

преди 13 години

Една от хубавите страни на европейското ни членство, че някои диваци ще бъдат насила карани да спазват законите на цивилизования свят. Тоя чобанин от Айтос, дето със жива верига иска да оспори решение на Англиския съд ще си получи заслуженото един ден и то от собственото си дете.

81

баф мааму

преди 13 години

важно е кой крив и кой е правият ,но по важното е че окъде на къде британски съд ще ни нарежда тук в българия. ние какви сме-свободна държава или английска колония.с временно решение на бургаския съд- защо не се изчака постоянното решение.каква е тази полиция и кой и плаща англия или ние.ЯСНО Е НЯМАМЕ НЕ СВОБОДНА ДЪРЖАВА А И ДЪРЖАВА И ЗАКОН.ОСТАВА ОФИЦИАЛНО ДА НИ ОТПИШАТ КАТО ДЪРЖАВА И ТО УЖ ЕВРОПЕЙСКА. БРАВО НА БЪЛГАРСКИТЕ ДЪРЖАВНИЦИ- КОИ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВАТ-БРАВО.!!!!!!!!!!!!!!!!!!БРАВИСИМО.

80

Анонимен

преди 13 години

бихте ли ми казали как може да е справедливо като и отнемат правата без дори да е уведомена за такова дело и разбира се не е присъствала.Знете ли, че за две години Борислав е позволил да види детето наи много за три часа и то със страшни разигравания от негова страна.Вие как мислите, дали биха се ангажирали толкова хора като от Отдела Закрила на детето, Социалните и кои ли още не, за да се варне детето при майка си, ако майката не се беше заинтересувала от детето си толкова време?!!!

79

Бобо

преди 13 години

Ако служителите на агенцията, съдия-изпълнителя и гранична полиция са защитавали извеждането на детето трябва да им се потърси съдебна отговорност защото са участвали внезаконното извеждане на български гражданин.

78

емо

преди 13 години

Бащата има документ че майката е дала изричното си съгласие, детето да напусне Англия с бащата. Така че и дума не може да става за отвличане.

77

Deya

преди 13 години

Zashtoto poznavame bashtata i zashtoto e bulgar4e !!!

76

Анонимен

преди 13 години

ха ..и аз имах проблеми преди 3 години по същия повод,но сега като порасна малко дъщеря ми разбра че е по добре да е при мен.Придполагам че до пролетта ще иска да живее при мен.

75

брадваро

преди 13 години

който атакува го контраатакувам! никой не ги кара насила така, че няма за кво да реват:))

74

до галактика

преди 13 години

Явно бащата през тези години е насаждал в детето омраза към майка му, с което вече му е осигурил доживотна психологическа травма. Само заради това трябва да бъде подведен под отговорност. Повечето хора използват децата си като заложници на неспособността си да имат нормални семейни отношения, а после се чудим на новини, че някой претрепал майка си с чук, или баща си с тесла. И да не се окаже, че не майката не се е интересувала от детето, а бащата я е лишавал от тази възможност.