8

Анонимен

преди 13 години

в. Дойче Веле: "Наказанието трябва да е сурово!"Ако според европейските коментатори корупцията е трайна културна характеристика на българите, за онези от тях, които се интересуват както от собствения, така и от образа на страната пред света, има два варианта - или да се откажат от държавата, или да потърсят сметка на виновните за уронването на нейния престиж. За моралните щети, които търпи цял един народ, наказанието трябва да е досто сурово

7

Анонимен

преди 13 години

ето какво пише в Дойче веле - Сравняват ни с филм на Копола..."Не може да се отрече обаче, че на главното действащо лице му се удават импровизациите и изпреварващите ходове в крими сюжета. За успеха в избрания жанр се разчита на безличната група послушни клакьори, както и на апатията, която е вцепенила масата и е превърнала гражданите в безгласни електорални единици, зомбирани от политическата вулгарност и безочие.Свидетели сме на безпрецедентно падение на българската политическа класа.

6

Анонимен

преди 13 години

Мнозинствата не е отвън!Мнозинството е на гурбет в чужбина!за това не ви дреме на вас, политиците!!!

5

Анонимен

преди 13 години

Правителство от мутри и милиционери - никога вече!!!!!! С лъжи дойдоха на власт, с лъжи ни манипулират, че управляват нещо, Най-големите манипулатори през тези 20 год. с най-висок % контрабанда. Мутри и корумпирани ченгета. Не им вярвам.

4

Гошо Тъпото

преди 13 години

Любен Керкенезов е един от несменяемите червени дупетати от 20-сет години.Така се е...оял,че вече хич нв му...пука.Сигурно го държат за....акъл;е,на фона на Антон Кутев,още...става.

3

Анонимен

преди 13 години

Мнозинството не е в залата, в която сме тук. То е отвън, поясни депутатът.- ако някой може да накара маса народ да протестира дни наред - ще черпя!

2

Анонимен

преди 13 години

"Причината е, че по закон 6 месеца след провеждането на вот на недоверие опозицията няма право да иска друг подобен по същата тема. "Ха, ей му ги на Боко нужните месеци, после парламентарна ваканция и хоп - додрапал до президентските избори. Ще се измъкне и от премиерския пост преждевременно след тотално окъкване (както и от всеки негов пост преди това), а за нас ще остане мизериите, които успя да натвори.

1

sas

преди 13 години

Да са благодарни, че мнозинството е отвън, защото досега щяха да са с избодени очи. Срам нямат!