439

Анонимен

преди 13 години

докато има пенсионери от епохата на комунизма,ще го има и БСП.това е истината за жалост.тези хора така и не разбраха,че комунизма в чист вид няма да се върне,но ние ще трябва да продължаваме да търпим бившите ***(анти фашисти) в парламента на демократична БЪЛГАРИЯ.АПЕЛ КЪМ МЛАДИТЕ-УБЕДЕТЕ ВАШИТЕ БАБИ И ДЯДОВЦИ,ЧЕ БСП НЕ Е ПАРТИЯТА КОЯТО ЩЕ ИМ ВЪРНЕ ПРЕДИШНИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ

438

Анонимен

преди 13 години

Червеноармейците пак в атака,но не знаят наесен какво ги чака.На пусия се заложил Президентас АБВ се цели в парламента.Янето с Трактора медиите оре,компромати сее с надеждатаБългария да стене по-зле.Само на Бат Бойко не му пука, реже ленти и чисти България от ***.

437

ХЕЙ РЪЧИЧКИ ХЕЙ ГИ Д

преди 13 години

БСП бивши комунисти се канят на ГЕРБ други бивши комунисти каращисани с милиционери , че шъ има ката ден БОЙ!

436

Анонимен

преди 13 години

Неуважаеми чекисте!Първо: другаросвай своите червено-кафяви другарчета. В България с това обращение се свърши преди 20 години. Чудя се, колко *** трябва да си, за да се пишеш чекист!!!!Втори: моето село се казва София, но явно в твоето село не са те научили, че се пише "многомилиАРдни" . Това е само един пример от твоето "грамотно" писание.Трето: Щом е толкова луксозно-стълено-алуминиево в Сибир, какъв ти е проблема. Заминавай веднага в Сибир, заедно с цялата червена пасмина!!!!!

435

ЦЕЦЕТО

преди 13 години

Станишев, хората ясно ти показаха на изборите, че не желаят да се биеш за тях! Явно си се сабързал да се биеш за себе си и РПетков и РОвч. На края вярно ще изядеш боя!

434

Китап

преди 13 години

От каква мрежа гласува?

433

От кол и въже

преди 13 години

Тия не бяха ли ония същите, дето преди 15-16 години напътстваха младежите през свободното си време да учат и да ходят по дискотеки, а че политиката била само за възрастните? Ееех другари, сега има драстична промяна, все повече и повече младежи не само че се интересуват от политиката, но и не искат да бъдат повече управлявани от комунисти.

432

гол

преди 13 години

Станишев може да ги бие само с гол *** по ташаците.А на снимката ...тримата ***.Няма да стане г-да другари.Народа е с Бойко и най добре да ви заведат делата, да светне истината за вас, да млъкнете и да оставите правителството да си гледа работата.

431

Анонимен

преди 13 години

Червения дежурен, дето гласува във форума от мрежа, да се разкара!

430

доктора

преди 13 години

до червенофоб: много готин коментар!!!кефиш ме!

429

ААААААААААААААА

преди 13 години

ТОЗИ ЧЕРВЕН *** СЕР-ГЕИЧО,АКО МИ ПОПАДНЕ ТАКЪВ ТУПАНИК ЩЕ МУ ПЕРНА,ЧЕ МОМЕНТАЛНО РАЗХЛАБЕНИЯТ МУ *** ЩЕ СЕ ОТВОРИ ЗА ЧАСТ ОТ СЕКУНДАТА И ЩЕ *** С ПЕДЕРАСТКИЯ СИ *** И КЛОАКАТА СИ ,РАЗБРА ЛИ СЕР-ГЕИЧО,ЧЕ ОСВЕН ВБАНЕ ЩЕ ИМА И БОИ ПО ЧЕРВЕНАТА ГМЕЖ.

428

доктора

преди 13 години

уникална снимка-тримата *** в оригинал!!!

427

ьз

преди 13 години

Станишев май лапсус е направил. Искал е да каже ще СИ бием всеки ден. Каквото искат!

426

1993

преди 13 години

Към всички БЪЛГАРИ не се делете на ГЕРБ,БСП,ДПС .... ако в тази държавица има хора които мислят и милеят за България трябва да сте единни защото това показва че сме силна държава а когато се карате като кучета кои прав кои крив. За кои спорите кои защитавате Станишев Бойко Доган ако тези хора защитавате тези които накараха наще баби на една пенсиика да кретат това ли са заслужели ами децата нищо не се прави за нас разберете тези хора до сега трябваше да са на стената разстреляни за всичко сторен

425

Анонимен

преди 13 години

А БЕ СЕРГЕЙ, СРЕЩУ КОГО ЩЕ СЕ БИЕШ БЕ! ЩЕ КАЖА НА ТАТЯНА ДОНЧЕВА ДА ТИ ЗАШИЕ ЕДИН ШАМАР И ЩЕ СЕ НАЧИШКАШ В ОБУВКИТЕ СИ.ТАКИВА НЕ ИСКАМ ДА МЕ УПРАВЛЯВАТ.ДАВАЙ БОЙКО И ЦЕЦО. ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА СА ЗАД ВАС

424

Анонимен

преди 13 години

С червените ботушки потропва Дядо Мраз,*** веселушки пеят в захлас.Масла_ова танцува, гюбеците въртиПър_анов на челото потно лепи й пари, Азис припява, весело е нали.Шадрав_нчо пиянката само надига дамаджанката.Стани_ев страстно на пилона се върти,Виге_ин с влажен поглед го следи.Сакса се надува, не иска да танцува,Мавъра и той не харесва такъв запой и сМартинчо си гука, надява се на слука.Доган ага кротко на миндера си седи, Донче_а врънка да му пусне без пари.Янето жално в *** реве,Тракто_а не иска вече да го оре.А навън в мрака Цветан Цветановс Роман Василев ги чака

423

Анонимен

преди 13 години

Само за тия почти 4 часа колко са го "Уважили". Тоя май само като чете форумите и му е кеф, а?

422

Часпромашзачас

преди 13 години

Известна е като 'Чугунената долина' с чукундури членове на ОЧЗ

421

Ben

преди 13 години

Вече 20 месеца тия *** и навеждащите им се псевдонационалисти умело ни водят към светлото си бъдеще на комунизъма-идиотизъма. Така и не проумяха, че път към него няма.

420

Rad

преди 13 години

Че то при гербавите освен комунисти други има ли. Такова ще е винаги дереджето, докато управляват бивши комунисти и милционери и докато на възлови места във всяка област стоят само комунисти.