376

Анонимен

преди 13 години

Не искам метро , не искам магистрали построени с пари от лишенията на моите родители !

375

Анонимен

преди 13 години

Всички правителства са загивали чрез злоупотреба на своя принцип.

374

FORI

преди 13 години

Tuka mai se zaigraha kato HOMO DRUZINKA DETELINKA A!!!!Kockarska istoria!!!

373

Чоко и Боко

преди 13 години

Що бе Бойко не искаш "близозс" с Яне. Я виж какво момченце, зализано, чаровно, с оскубани вежди, депилиран, с нежно гласче и осанка на манекенка е. що не го накараш да се наведе за сапуна. Той точно това иска и всячески се мъчи да привлече вниманието ти с лудориите си. Не си ли го разбрал. Уважи го както трябва и ще млъкне. И ръка ще ти целува даже.

372

Виден сърцевед

преди 13 години

Заглавието на Днеса е повече тъпо, отколкото манипулативно.........некой голям *** ги мисли :))

371

гняв

преди 13 години

Стига *** пинизи бе.омразнахте ни със простотията си.какво си мислите 4е 6те ви тарпим цял йивот ли.СТОП.ДОСТАТАЧНО СА НИ УПРАВЛЯВАЛИ МУТРИ.Прекалявате със търпението на народа,оставихте го да мизерства и го поробихте.ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО ВСИ4КИ НЕГРАМОТНИЦИ.ТОВА НЕ Е УЧИЛИЩЕ.*** ТАКИВА

370

Куко и Пипе

преди 13 години

Уважаеми форумци, аз предлагам да направим един фонд за подпомагане изпадналите в беда ГЕРБери, платени форумисти. Направо са за съжаление. Тук гледам редовно пишат няколко души, па си и сменят псевдонимите. Странджата, Василев, няколко други още...Какво ли ще правят като се обезсмисли дейността им или ако ГЕРБ им спрат кранчето....Те явно друго не могат да правят. Нека им помогнем.

369

ЧУДЕСНА ДВОЙКА

преди 13 години

ЩО БЕ, ЧУДЕСНА ДВОЙКА СТЕ БОЙКО И ЯНЕ!

368

Анонимен

преди 13 години

НА БОКО ТИКВАТА ДА ГО ТУРЯ НА *** МУ У ***

367

Спонги

преди 13 години

Дрън, дрън, дрън. Заводи се строят от хора с пари и за да печелят пари. Няма да дойде инвеститор в България докато *** като този е начело. Защо си отиде основателят на "Видима". Защото след ОДС бизнес средата за чужди инвеститори стана непоносима. Магистралите са нужни естествено, но още по-нужни са и другите типове транспорт. Хората няма какво да ядат и са пренаселили три града - София, Варна и Пловдив. Кой ще работи в тези заводи. Малките тиквички да мълчат.

366

74

преди 13 години

СЛЕД ВСЯКО ИЗКАЗВАНЕ НА Б.Б. СТАВА ПЪТНИК КЪМ ЦАРЯ....НЯМА ВЕЧЕ ГЛУПАВИ ДА ВИЖДАТ В ЧЕРНОТО БЯЛО

365

Василев

преди 13 години

Повече няма да се краде от държавата!Гарантирано от ГЕРБДа докажем ,че България може!

364

adffwe

преди 13 години

Защто няма бълг. стоки в чужбина, защо в чужбина няма световна криза, защо в ЕС вече няма криза, защто в България има криза, оправдания, оправдания, а истината е една, в Европа има морал, в Европа няма услужливи медии и и и и !!!!!!!

363

Охранител

преди 13 години

Стига за глупости сте си говорили задочно, чрез медиите!!! За покупателна способност на народонаселението, чували ли сте? Покупателна способност?..на кого да го обясним? На политиците ни ли?Хахахаха..дали въобще са чували за такова животно...? Както казал шопа гледайки жирафа в зоопарка: "Ха, е.а си, е те такова животно немаааа..!Та и работата на политиците ни такава.... Какво е то туй?...покупателна способност и има ли тя място у нас?Те я имат даже и за целия свят...овцете да блеят..по форумите

362

Безпартиен

преди 13 години

Г-н Премиер,Незнам дали някой от вашите сътрудници Ви правят анализ на писаното във форумите?Ако не ,уволнете ги ,ако да това значи ,че не сте разбрали негативизма срещу вашето управление.Просто омръзко нахте с вашата демагогия и позьорство.Бъдете премиер ,а не полицай ,защото ни омръзна.

361

Българин

преди 13 години

Има много хора които казват защо Бойко Борисов стои магистрали а не заводиза тези които не могат да си отговорят аз ще им отговоря да може след като се построи завод да има по какво да се изнася продукция и да снабдява с суровини за производството.Защо няма висок стандарт на живот? Oтговор: защото няма реална икономика. Защо няма икономика? Oтговор: защото няма инфраструктура.Защо при тройната коалиция живеехме по-добре?Oтговор: защото нямаше световна икономическа криза.

360

45

преди 13 години

ЛЪСНА ОЩЕ ЕДНО ЛАКОМО ДУПЕ ОТ ГЕРБ..ФИДОСЕВА.

359

Охранител

преди 13 години

Че кой те пита чия близост искаш пък ти? Нали сте си близки с Уорлик, не ти ли стига? Кажи, кога ще живее българският народ по-добре, стига простотии..и интриги..станахте като махленски клюкарки вече! Взема да ни писва вече и ще омекнат много глави/ тикви /трябва ли да пояснявам, че става въпрос за 240 дупедавци+целия мин. съвет+всички минали през властта през последните 20 години/. Не ви ли е ясно вече, че ако се вдигне този народ, наистина ще е страшно, но май за България друг път няма?!?!

358

outsider

преди 13 години

Коментарът на Бойко Борисов, че РЗС му правят услуга ми напомня за персонажите от фейлетона на Христо Ботев "О ТЕМПОРА, О МОРЕС" - "сир. онез табан суратларъ, на които и в очите да плюеш, те ще казват, че е божа росица "

357

Невена

преди 13 години

Какво се оплаквате бе хора..всяка сутрин по НОВА в :На кафе: се дава трибуна /показват/ как звездите на България..Кременки,Златки,Маички и още и още как обикалят светът през седмица,живеят в палати и се чудят къде да си харчат парите...почти на всички децата им учат в чужбина...еее как да не вярвам тцътцътцъ...уфффффффффффффффф объркана съм вече...