193

sizzle

преди 13 години

Гнус ме е от такава откровена човеконенавист. Тези, които не мислят като нас са предатели, а към "предателите" единственото отношение е разстрел.Путин=Сталин.

192

Путин

преди 13 години

Путин отметил, что в советские времена были специальные боевые подразделения, которые ликвидировали предателей, но сейчас их уже нет, а лидеры страны этим не занимались."Предатели сами загнутся", - выразил уверенность премьер. Как он будет жить с этим и смотреть в глаза своим детям? Свинья! Какие бы 30 серебряников он не получил, они колом у него встанут", - заявил премьер. По мнению Путина, "человек, который выбирает такую судьбу, тысячу раз об этом пожалеет".

191

наблюдател

преди 13 години

Хаха Путин доколкото разбрах обича и млади сгодни женици май Алина Кабаева

190

Анонимен

преди 13 години

Ех хордоковски хордоковски уж сте от едно котило с внука на готвача спиридон и сина на другарката шаломовна ама на за него има кинта за тебе пандиз явно шефа ви/Дейвид Ротшилд или Нейтън от същата фамилия / е заложил на путин все пак ти си по баща а не по мама нали

189

Анонимен

преди 13 години

както каза Путин, самоубиват се от срам :)

188

sizzle

преди 13 години

този няма да оцелее дълго време. знаем какво се случва с неудобните за кгб журналисти, макар асандж да не е точно журналист. да не ходи повече в лондон и да избягва срещи с хора, които носят чадъри

187

Shark

преди 13 години

И е прав ... хората са по-лоши от животните, какво да ги обича!!

186

Анонимен

преди 13 години

България не е преклонила глава пред Хитлер. Едно от доказателствата е, че български войски не са воювали през ВСВ, въпреки натиска на Хитлер. Български войски е имало единствено по заграбените преди това земи от съседски страни. Земи, населени с българи. РФ от друга страна е завладяла земи, населени с всико друго, освен с руснаци. Не случайно в момента в Русия атентатите продължават. Просто това е начина на завладените народи да изкажат личната си благодарност на ***.

185

Анонимен

преди 13 години

България е взимала собствени решения. Едно такова решение е Съединението. Решение взето, въпреки титаничните усилия на Русия да го спре. Русия никога не е искала силна и независима България.

184

Очаквайте

преди 13 години

МОСКВА - Опозиционният московски вестник Новая газета и сайтът Уикилийкс ще обединят усилията си, за да изобличат корупцията в Русия, предаде Блумбърг.Собственикът на Уикилийкс Джулиън Асанж казал на изданието, че разполага и ще предостави документи, изобличаващи корупцията във властта в Русия, съобщи вчера Новая газета. Сред тях имало информация за убийството на Политковская и за връзките на руски политици с организираната престъпност. Вестникът ще започне да ги публикува през януари

183

Sizzle

преди 13 години

Кога е била България част от Австро-Унгария, че нещо пропуснах.

182

Анонимен

преди 13 години

Самият ти си лакей. При това изключително нискоинтелигентен.

181

Акъл море

преди 13 години

България никога не е избирала нито Хитлер,нито Сталин.България просто е прекланяла глава пред силния.Прави точно това и сега! 500 год.Турция,не знам колко години с Австро-Унгария,после Хитлер,после 45 год СССР и сега 20 год. вече САЩ! Когото и да избереш все се оказва грешка,но след като дойде следващия!БГ не е взимала собствени решения последните 600 год.Причината е,че лакеите като теб преобладават!

180

Анонимен

преди 13 години

"..но и самотен начело на своята безкрайна и безмилостна страна, пише Ходорковски. ...Нима Русия не е и негова страна ?!?! Не знаех. Сигурно затова е толкова загрижен за Русия...

179

ххх

преди 13 години

Ами прав е ,кучетата са по добри от хората.

178

Анонимен

преди 13 години

И западняците нямат файда от това българския износ на евтини сливенки да спира.

177

Анонимен

преди 13 години

45 години, марионетно и подчинено на Кремъл правителство, изпълняваше заповедите на съветсктие 'освободители'. Ако не бяхме решили да правим каквото ние сметне за добре, щяха да нахлуят съветски танкове да ни 'освободят' от разни *** идеи. България трябваше да избира между Хитлер и Сталин. Когото и да е избереш, все ще е грешка ! Все пак, германците през това време казват за българите : 'българите са прусаците на балканите'. Повръща ми се от руски ***!

176

Калин

преди 13 години

като онкологично заболяване сте.. в краен стадийй .. с метастази навсякъде!

175

Калин

преди 13 години

съветофилството е болест.. от категорията сифилиса.. поразява и мозъка... разработките на цк на бекапе .. и пияра на *** .. са си фалшиви до немай къде.. !!

174

Анонимен

преди 13 години

Бафи е програмиран като порасне да ухапе П. по ***. Сега е в инкубационен перид.