664

Анонимен

преди 13 години

И за пет пари мозък нямате да разберете какво казва Цветанов: извинява се на онези, които са се почувствали засегнати! Интересно защо като са обвинени едни лекари, ВСИЧКИ се чувстват засегнати? Защото всички го правят ли?

663

Анонимен

преди 13 години

Докато не ви се наместят комунистическите мозъци, живейте си като ***. Излиза, че единствените хора с цивилизовано мислене в тази държава са Цецо и Бойко.

662

Анонимен

преди 13 години

Айде кръгом към Куба и Северна Корея, там ви е мястото!

661

Анонимен

преди 13 години

Абе нещастници смотани! Чичо ви Цецо такъв номер ви извъртя, дето нивга нема да се сетите! Показа на Европа какви доказателства събира полицията ни и сега съдебната ни власт ще се гледа под лупа от ЕС - и без това я знаят колко е стока. И ако нещо стана ясно от целата тая мръсотия, то е, че българинът не иска справедливост. А за такива няма място в ЕС!В. Фигаро: "Опитът с България и Румъния показва, че ако не бъде постигнат напредък преди влизането в ЕС, той няма да бъде постигнат след това."

660

питане

преди 13 години

Забелязали ли сте,как мълчи Премиера. Ни дума, ни вопъл, ни стон. Само ние се пънем по форумите. Само в началото каза, че е чувал лекари и по-цинични неща да говорят. Изглежда има по-добри кансултанти от Цецо неонатолога. Но сега, когато лъсна грандиозната издънка и се искат оставки, той не може да се снишава.

659

SS

преди 13 години

ц.ц. се изложи страшно.....жалък и смотан некадърник....ОСТАВКА !!!

658

123466

преди 13 години

В България всички разбират от политика и от медицина като ЦЦ !

657

извинявайте

преди 13 години

извинявайте нещо пих, кво ?отде да знам. дават го докторята на литър. кво е ?и те не знаят, прецакала им се е касичката

656

Анонимен

преди 13 години

Основният проблем на България в момента и главната причина да ни отхвърлят от Шенген е невижданата контрабанда и каналите, покровителствани от управляващите мутри и "бивши" комунисти.Всичко друго е вятър и мъгла от поръчковите медии, чиято основна задача е да отвличат вниманието на народа от истинските му проблеми.Мисля, че СРС-та между Ваньо Танов и Цветан Цветанов биха били доста по интересни за така наречения народ, от лошо скроената сапунка с горнооряховските лекари.

655

Анонимен

преди 13 години

Стига вече с тая *** *** !!!

654

Е?

преди 13 години

Защо е нямало кворум?С какво са били заети? Кой ще им провери извинителните бележки?

653

Спонги

преди 13 години

694, хич даже не се извини. Каква е тази простотия "Нищо лично". Чисто по мутренски. Мълча като мишка 2-3 часа в НС и не смее да се обади. Мишка. Срам. Старшината ЦЦ командва генерали и полковници (сега някакви старши и главни инспектори). Некултурен, слабограмотен и с една гънка на мозъка. Лекарите казаха ясно, искаме да се пусне целия разговор. Този черен хумор е характерен за лекарите. Лудо влюбените в Идола обаче не могат да мислят. Каквото каже Вождът е закон.

652

az

преди 13 години

Нищо не се било променило :). Абе милиционера, че при гледане на едно такова дело съда какво ще гледа? Някакви СРС-та и твърденията на Цвъ Цвъ или медицинската експертиза, която очевидно много категорично казва, че бебето е мъртвородено! Айде аз да те светна - докторите могат да си говорят каквото искат и да мислят каквото и да е. Това, че те са мислели, че бебето е живо и разговорите им в тая насока не ги прави виновни след като експертизата казва, че е мъртвородено. Приемай го както искаш, но под тази експертиза има пет подписа на квалифицирани специалисти, назначени от прокуратурата. И да казват истината и да лъжат все тая, поне докато не се появи друга експертиза, която да опровергае тази. Така че при тази експертиза всичко отива на кино ако не си го разбрал. След като с годно съдебно доказателство е установено, че бебето е мъртвородено нали се сещаш, че няма как да подведеш някой под отговорност щото е причинил или спомогнал за смъртта му.

651

695

преди 13 години

Ало милиционерчето, дали СРС-тата са истински или не, дали са ползвани законно или не и какво казва експертизата са други въпроси. За липсата на професионализъм и напълно неадекватното поведение на Цуци Консултанту обаче решението е едно - да си отива. И аз съм на мнение, че нещата не са особено чисти по отношение на лекарите и че в експертизата има бая спорни моменти, но това по никакъв начин не размива отговорността за целия цирк, който няма нищо общо с полицейско разследване на субекта Цуци.

650

Колт

преди 13 години

Цуци ама то това да не ти е детската градина или физкултурния салон :)))) Ти си министър бе мухал и твоето извинение е с подаване на писмено волеизявление в свободен текст с молба да бъдеш освободен от поста си. Другото е ала-бала. А в твоя случай това изобщо не ти е първата издънка, а н-тата. Явно толкова си можеш. Ако бяхме бяла държава след този случай доста народ щеше да е вече на трудовата борса. И ти Цеци трябва да си първия.

649

Бойко

преди 13 години

Разбрах, благодаря за коментара!

648

za 675

преди 13 години

Нищо не се е променило - СРС- тата са си истински, онези са ***, експертизата е неясна ( нищо трърдо няма в нея) ..........просто позитанци получиха инструкция да плюят, не че друго умеят............

647

Анонимен

преди 13 години

Здравей :)Ми сега как да ти кажа чел си какво е рецитирал Цветанов от трибуната на НС. Не че нещо ама аз повече вярвам на науката отколкото на някакъв рецитал. Може и да са говорели така може и да не са. Ти СРС-тата чул ли си ги или някой ти ги преразказа? Ето за това Цветанов сега се извинява защото всеки чува каквото му изнася.

646

Анонимен

преди 13 години

Честит ви Герберастки Президент!Напудри го, направи го, и 7 апартамента да има мутра проста си остана... нищо лично!

645

Анонимен

преди 13 години

Цецо, ама че си ***...Неук гербераст.