51

Анонимен

преди 13 години

Боко,що ти трябваше на баир лозе - да ставаш Мин.Председател?! Ах,Боко,тая работа не е за теб,както и за серГЕЯ...)))Не сте за тая работа ДРУГАРЕ...))) За нищо ви не бива другаре...))) Не че сме си мислили обратното...ние нормалните...Но така ни наказаха шараните,които зарибявате с обещания....за светлото бъдеще де...без олигарси и ченгета,без догановци и крадливи *** всякакви...))) Обещания,обещания,...и ся к'во - нищо братче....,че е по-лесно,а и си държи все пак електората от шарарани..

50

Доде време за такова

преди 13 години

БКП(БСП) = Държавна сигурност и престъпност - ако познавате такива имате право да ги праснете по глъвътъ с некоя гьостерица - законът е на ваша страна!

49

Ami da...kak ??!?!

преди 13 години

Въпросът за тези дипломати е бил поставен на Борисов от генералния секретар на Европейската народна партия Антонио Лопес. Той е поискал лично премиерът да му обясни как е възможно толкова години след демократичните промени България да има толкова много дипломати, свързани с ДС.

48

k0k0

преди 13 години

а1, не разбирам какво точно искаш да кажеш - комитата са във власта от 60 години, сериозно ли мислиш, че недоразумението Герб е причинило нещо на бсп, на нейните членове? Сериозно, наистина ли смяташ, че бб може да промени нещо, че иска да промени нещо?

47

a1

преди 13 години

гоненье на тая кал...... леле мамо ако има втори мандат , едва издържат вече *** / *** , лесно се пилеят крадените милиони евра, искат още мили сладки те , пенят се чак . още 4 години и съвсем ще им се спекат д.....тата.

46

Анонимен

преди 13 години

Проблемите станаха много! сега вече трябват оправдания:)

45

преди 20 години

преди 13 години

А бе, другари самозадоволяващи се гербави! Защо не излязохте на барикадите да се биете с ДС преди 20 години, когато тя съществуваше? А сега, когато ДС я няма, само ритате срещу един умрял кон!

44

Радостна вест!

преди 13 години

Радостна вест! Пожарникарят вече не играе с лявата си ръка на джобен билярд, а с дясната! Или поне се опитва, както си личи от снимката!

43

revlio

преди 13 години

единствения вариант за оправяне на положението в бг е лустрация по родниннски принцип щом си бил член на бкп ти или твоите роднини до трето коляно нямаш права това е и от там всичко ще се нареди ...........

42

СТИГА ,БЕ...46...

преди 13 години

СърГЕЙ , БЕШЕ ПОСТАВИЛ СРОКА ЗА СЕПТЕМВРИ......!НЕМА ЛИ ,ПОНЕ...... ЗА НОВА ГОДИНА ,ДА ПАДНЕ ГЕРБ...????!УМОРИХМЕ СЕ ДА ЧАКАМЕ ,БЕ........ЯКО,ЛЪЖЕТЕ ,ТОВА *** ,БЕ....!!!!!!!КОМАЙ , ЩЕ ИМА И ВТОРИ МАНДАТ.....ЩОТО И НА ВАШИТЕ ХОРА В ЧУЖБИНА ИМ РЕЖАТ ...КУЙРУЦИТЕ ,НЕЩО.....ХА,ХА,ХА,ХА,АААА....Я СИ ЛЕГАЙ ДА СПИШ ,........ДА СЪНУВАШ ,НЕЩО ПО-ДОБРО....

41

Няма ваксина за БяСП

преди 13 години

Господа българомразци срокът на договорът между Горбачов и Буш Старши , сключен на палубата на "Нимиц" край Малта изтече. Задава се нова вълна емигранти, този път посоката е към Новосибирск.

40

Анонимен

преди 13 години

Шенген... през крив макарон през 2011... тогава най-много предсрочни избори да има... тая Тиква още една зима начело на държавата няма да изкара... съвсем ще е гранясал дотогава...

39

!

преди 13 години

На мен пък не ми пука, че искаш да продължаваш да живееш като роб. Мислиш ли, че държим да знаем за твоя мазохизъм? Това, че всички дипломати били агенти на някоя партийна сбирка ли ви го казаха, че всички ДС-симпатизанти го повтаряте като латерни? В САЩ не е имало тоталитарен режим, който е отречен, разбра ли? Затова ЦРУ днес е продължител на ЦРУ от преди десетилетия, докато всичко в България между 1944 и 1989 е престъпно за цивилизования свят. Въпроси?

38

ЧИСТКА ЛИ.....?

преди 13 години

А, ЗАЩО ,НЕ...??СЕГА МУ Е ВРЕМЕТО!!!!!ПРОБЛЕМИТЕ СИ ,РЕШАВАЙ САМ, КАТО МЪЖ!!!!!АМА ТУКА САМО ЧЕРВЕНИ ПУ+++ СА СЕ СЪБРАЛИ И ...ЧАКАТ НЯКОЙ ДА ГИ НАХРАНИ,.. НАПОИ И... ИМ ДАДЕ ПАРИ.... И ДА ГИ ,..ТАКОВА ЗА УСПОКОЕНИЕ!!СБЪРКАЛИ СТЕ АДРЕСА ---ДАВАТ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО!!!!ТУКА --НЕ!!!

37

Милен

преди 13 години

Чак толкова *** не очаквах да е Министър Председателят ни. Кого заблуждава в момента с тези посланици? Това си е чиста проба чистка. На това отгоре всички наведнъж дай да оринем. Дълбоко се съмнявам, че има посланик на която и да е държава, който не сътрудничи на тайните им служби под една или друга форма. Нашите тогава бяха ДС сега са ДАНС. Хайде да не ме убеждава че Уорлик не докладва в ЦРУ или Руския в техните служби. ДС - били, е и? Пука ми, че ми дреме.

36

Мърто

преди 13 години

ОНОЙКО, ИЗУЧИЛ СИ КОМУНИСТИЧЕКИТЕ НОМЕРА НЯМА ДУМА, НО ЗАБРАВЯШ, ЧЕ ОТДАВНА НЕ СМЕ ТАМ. А ИМЕННО, ДА ОТВЛИЧАТ ВНИМАНИЕТО ОТ ПРОБЛЕМИТЕ НА ЕЖЕДНЕВИЕТО С ПРОБЛЕМИ ДЕТО НЕ СА ПРОБЛЕМИ, АМА ВДИГАТ ПУШИЛКА! ПИЧ, ПАК ЛИ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ Е ВИНОВНА, ЧЕ НЯМА ПО 50ЛВ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ЗА КОЛЕДА?!?! А ВЕЖДИТО 400 000ХИЛЯДИ ЗА РАЗХОДКА ДО ИТАЛИЯ НЕ ГИ БРОИ ЗА ПАРИ?! ТОВА Е ПАК ЕДИН ОТ СКАНДАЛИТЕ ДЕТО ЗАМАЗАХТЕ С ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ ШПИОНИ. ИДВАТ ИЗБОРИ, МОЖЕ И ДА КАЖЕШ ТОГАВА ЗА МИЛИОНИТЕ НА ЦВЕТЕЛИНА..;)

35

Ивка

преди 13 години

"Нема такава държава" Слави Трифонов

34

Fx

преди 13 години

Ходи в първи клас и се научи да пишеш първо и тогава коментирай!!!!

33

Анонимен

преди 13 години

Кое тънкото!На Дим Дуков ли!:))) И не крещи във форума! Издава лабилност на психиката:)) А кой си отива и кой остава тепърва ще се решава, ама още не си разбрал:))

32

ХА,ХА,ХА,...29...

преди 13 години

ОТИВАТЕ СИ...ТИ ЩЕ ВИЕШ!!АЗ ,ЩЕ ТИ СЕ РАДВАМ НА ГЛАСЧЕТО.....ТЪНКОТО, ХА,ХА,УХА,А....