147

Ученик

преди 13 години

При толкова престъпни продажници и *** политици,ум не ми ражда,защо учениците излязоха най-черните и към тях всички бяха безкомпромистни!Бат Бойко като е бил отличник и всеки ден е бил на училище,като е имал ПРИМЕРНО поведение,като е бил активист в Комсомола и НИКОГА не е ходил на ПРОТЕСТИ-ПО-УМНО ЛИ РЪКОВОДИ ДЪРЖАВАТА,А???

146

Анонимен

преди 13 години

Боже ,избави ни от Боко тиквата..нали на Коледа ставали чудеса..тогава да се маха този психясал Боко

145

Редник

преди 13 години

Много се съмнявам и Бойко и Цецко да са се клели точно на тази клетва. Така и не успях да намеря информация къде са служили и двамата, ако изобщо са. Ако са служили обаче, моите извинения.Но, не виждам какво срамно има в тази клетва. Аз съм се клел с нея, и още милиони български мъже. Не сме били там по желание, но това е дълг към родината.Но темата е за доносниците сред посланиците, да не мислиш че някои от тях е изричал тези слова?

144

outsider

преди 13 години

Като им препрочитам изявленията и на двамата, Борисов и тоя шушумига Николай Младенов, дето преди се въртеше покрай полата на Надежда Михайлова, си мисля, че това им е удобен повод да заменят в посолствата едни агенти с други , които да шпионират за тях самите.

143

go6o

преди 13 години

dobar ve4er bate go6o.moite kom6ii vsi4ki sa agenti.vsi4ki sa si kupili golemi tendjeri i cqla no6t sluhtat v moqta spalnq.ama nie sme tihi tihi.samo nakraq jenata vdiga decibela kato su 47 e

142

най-най.....простия

преди 13 години

Аз си спазвам обещанията!Ето в това сме се клели аз и Цецко,сега просто няма какВОЕННА КЛЕТВААз, гражданин на НРБ, като встъпвам в редовете на въоръжените сили, тържествено се заклевам да бъда честен, храбър, дисциплиниран и бдителен воин, да пазя строго военната и държавната тайна, безпрекословно да изпълнявам законите, военните устави и заповедите* на своите командири и началници. Заклевам се добросъвестно да изучавам военното дело. С всички сили и средства да пазя военното и народното имущество и до последния си дъх да бъда предан на своя народ, на своята социалистическа родина и на Народното правителство. Готов съм винаги по заповед на Народното правителство да защитя своята родина НРБ и като воин от въоръжените сили се заклевам да защитавам родината си мъжествено, умело, с достойнство и чест, без да щадя кръвта си, дори живота си, за постигане на пълна победа над враговете. Ако наруша тази моя тържествена клетва нека ме постигне суровото наказание на закона на НРБ и всеобщата омраза и презрение на трудещите се.

141

DUBLIN

преди 13 години

E zapo4vaite pak da laete sre6tu Bojko-pak ne e prav nali ,4e tsialata darjava e potanala v la...ta i navsqkade agenti i mutrafoni.

140

Реалист

преди 13 години

"...толкова ли няма младо поколение..." Ами то, младите са неграмотни, виж ги какво и колко учат. Освен ЦЧКЕ (цигара, чалга, кокаин и е..не) друго не знаят. Един писател не могат да назоват. Тези, които са по-грамотни отдавна напуснаха. Затова се радвайте, че все още има кой да ни замаже очите пред света.

139

Азъ

преди 13 години

Ех, космоса,космоса е крив,мам.. му и прасе!

138

"Хейтър"?

преди 13 години

Лошото е в това, с което се асоциира. Теоретично, държавата, това е народът. Респективно, ДС трябва да защитава народа и неговите интереси. На практика, ДС защитава тираните на народа от негодуванието му и евентуална саморазправа.Имаш ли нужда от още пояснения, "Умна" ***?

137

УМНА

преди 13 години

ДС не означава ли държавна сигурност, и какво е лошото в тези думи

136

дъщери на пожарникар

преди 13 години

Кое е по-добро за България доказани кадри на ДС или неизвестно от кого бременни дъщери на пожарникари с фалшиви дипломи?

135

Чалгария

преди 13 години

Яростната съпротива на всички нива... уаууу... вярно ли...Не може да бъде. Съпротивление на материалите.Едва ли съпротивлението е само от бивши ДС. Има и други партии, други организации, и хора, хора, хора... Но е прав. Трябва да ги махне. НО може ли без назначения тип Калина Илиева и подобни в МВнР.

134

clearly

преди 13 години

При сегашното правителство, присъствието на агентите, сътрудниците, милиционерите и децата на пожарникарите във властта, нараства лавинообразно.Погледнете в ДАНС какво чудо е . Общо 157 сътрудници, започнали кариерата си в Държавна сигурност, заемат ръководни места в същата .Това е видно от наскорошната изнесена информация от Комисията по доситета с дата 01.12.2010.Така ,че тиквата ако иска да се отърси от тях да приеме един закон за Лустрацията,а не да ми говори само за посланниците агенти на ДС.

133

miselm

преди 13 години

а бе БОЙКО като варди бай ТОШО ти на коя сигорност служи я кажи

132

STRANNO

преди 13 години

" и всъщност половината от посланиците ни щом излиза, че са агенти, представяте ли си вътре в страната какво е?", попита премиерът.Kogo pita premierat-da ne bi da idva ot lunata....?

131

Анонимен

преди 13 години

Типично за комунистите е да разпореждат кой къде да отиде. И ти си същия КОМУНИСТ като Вожда ти Тиква. Само на думи сте антикомунисти.... по делата им ще ги познаете ...

130

Анонимен

преди 13 години

що гониш целия ГЕРБ бре човече

129

"Хейтър"?

преди 13 години

Имаш ли идея колко грешиш? Същите тези млади хора, "бъдещето и мозъците" на България, гласуваха за тиквата. Не само това, ами и агитираха останалата овча маса. В *** геймърски форум дори съм виждал наложена цензура, ако някой се опита да им каже истината за ББ и ГЕРБ. Сега свиркат по него, утре по другия, а истината е, че са прости като селски ***, каквито и са! Не могат пишат, не четат, свиркат, ама всъщност само *** правят, стига някой да им осигури щракането с пръсти по чалгатеките!

128

maks

преди 13 години

Ей, комунисти, стига сте писали във форумите! Досадихте на всички! Бегом марш към Северна Корея!