102

дт

преди 13 години

малко бой ядът...

101

???

преди 13 години

В интерес на истината - децата имат нужда от по-голяма ваканция.. моите деца се прибират и започват да учат.. отличници са.. но са натоварени - спор няма.. а образователната ни система е под всякаква критика.. изискванията големи.. толкова ли е проблем още поне 3-5 дни след празниците... Учениците не били в училище = отсъствия... А депутатите = за телефони!!!!!! Е какво правим?????????

100

анонимен

преди 13 години

до 101 Има толкова умни младежи , че знаят материала без да четат и без да са в часовете.Просто никой не иска от тях нищо ,дори и присъствие.Има такива училищада!

99

Анонимен

преди 13 години

Денят започва 8 и приключва в 19 ч. ....хммммммм...това е нещо ново!

98

анонимен

преди 13 години

Като ходи на работа кога учи,от 8ч до 12 ли или от 14 до 19ч. А подготовка на уроците ? Или само така си говорим ,че учат и работят

97

Анонимен

преди 13 години

Айдеееее...да вземат направо да забранят училището, а?Има много младежи които още от 16 годишна възраст започват да работя без да спират да учат , ама май и това не ви прави впечатление!

96

50 годишен

преди 13 години

Увеличете им ваканцията с повече ,защото когато пораснат ще ползват само 20 работни дни съгласно КД

95

сосиж

преди 13 години

прав си,който не е продуктивен е машина за л... Иска само да яде и да си почива от безделието

94

нове

преди 13 години

По добре да намалят с 2 години училището за да се включат по бързо в произвеждането на националния продукт!

93

Момиче на 17

преди 13 години

До 90:не съм искала да обиждам народа си,но болшинството наистина са прости-няма спор.Казваш,че ни подкрепяш и дано да е така,но недей да мислиш,че всички ще сме пияни на 2 януари,защото това изобщо не е вярно.До 91:не знам какво работиш и не ме интересува,но разбрах,че си смешна и ще ти кажа защо.Ти си една комплексирана лелка,която завижда на младите хора,защото вече е прехвърлила средната възраст.И още нещо:няма да дойда на твоето местенце-бъди сигурна.Имаш много поздрави от"дриснетата".

92

до ели

преди 13 години

Никой не подкрепя вандалщината, но тези които я правят са отделни единици!

91

BG RULES

преди 13 години

И още нещо...На вас като започнат да ви пипат отпуските и облагите на работното място как реагирате?От доста години ваканцията е 2 седмици, а като сте се загледали толкова и в чуждестранните системи на образование няма да е лошо да видите и там колко се почива.

90

ели

преди 13 години

Не могат да бъдат младите проблема!Проблема и първо в нас - тези които отглеждаме и възпитаваме това поколение, грешната ценосттна система.Жалко, че не намерихме време за повече внимание към децата ни.Забързахме да се радваме на непознатите от детството ни чудесийки и самите ние се превърнахме в деца!Какъв пример дадохме?Но определено не подкрепям вандалщината!

89

BG RULES

преди 13 години

Лелелеее...много сте лицемерни бе! 81 ви казва , че въпреки всичко и въпреки ваканциите, отсъствията и т.н е успяла , а вие и биете минусите, ама после тийновете били неграмотни, невъзпитани и за нищо не ставали. Обръщате се и срещу грамотните млади хора. Няма угодия. След тези коментари разбирам, че не са мнладите проблема.СРАМ МЕ Е!

88

Анонимен

преди 13 години

Драго девойче 17 годишно, дъртофелница сигурно е баба ти, но и тя не заслужава такова определение!Многоточията ще си ги слагам както си поискам...не ми е фикс идея да спазвам правопис точно в интернет сайтове))) /ха сега забележи и усмивките ;)../Като *** в царевична нива би гледала ти, ако само един ден си на моето работно място и както се казва в едно добра поговорка "Ти на моето ще дойдеш..но не и аз на твоето"..

87

Анонимен

преди 13 години

До "Момиче на 17". Виждам в кои отношения си права, но се вижда и откъде започват изцепките. Не обиждай народа си. Много хора ви подкрепят. А когато някой е "против", по-добре е да бъде убеден с аргументи. Гледах по новините тийнейджърите,които заявиха,че на 2 януари ще са пияни. Такива доводи изтъквахме в училищни разговори помежду си и преди 20 год.Когато се бориш за нещо обаче трябва да си дипломат,особено ако си в позицията на зависим. Във всеки случай, желая ви успех. Животът ще ви ошлайфа.

86

Анонимен

преди 13 години

Подкрепям хлапетата! В България има традиция за зимна ваканция, която продължава 12 дни след Нова година. Не виждам защо това трябва да се променя. По цял свят, в програмата на всяко що-годе добро училище е включено усвояването поне на елементарни умения от сферата на ски спорта. У нас, най-добрият период за това е месец януари. До вандалщини обаче не бива де се стига. Който е трошил по спирките, сега да ги поправя - така е справедливо. Иначе, помислете: Колко ефективно ще е ученето на 2 януари?

85

Момиче на 17

преди 13 години

Дриснета?Я виж кой го казва-някаква дъртофелница,която е учила дори в събота! Май ти си неграмотна,защото слагаш многоточия! Бабичко,я по-добре остави компа,че по твое време си гледала такава техника само в Кореком и си гледала като *** в царевична нива! Хахахахахааааааа!

84

Анонимен

преди 13 години

Лелеееее......тия дриснета когато дойде време да работят....какви ли отпуски ще искат!?А преди време дори и събота си беше учебен ден...да не говорим, че няма "дървени", "грипни" и всякакви такива благинки!!!Отвратена съм от днешните младежи...Не стига, че повечето са неграмотни...ами и за още почивка ревнали.....

83

Момиче на 17

преди 13 години

Искам да кажа нещо на тия скапаняци,които ни обвиняват за това,че искаме по-дълга ваканция:празноглави кратуни,ние не чупиме и не рушиме нищо или поне от нашето училище!Наистина има такива вандали от момчетата,но те се броят на пръсти,защото са много малко.И още нещо:ще продължаваме да протестираме докато не ни удължат ваканцията!Започвайте да цъкате минуси-българският народ е много *** за съжаление.