48

hohoho

преди 13 години

аз пък ползвам този сайт да си слушам коледните песнички, въпреки че наистина някои доста са ми омръзнали. Идеята е интересна, но по интересно щеше да е ако правеха нови песни което също е трудно защото коледата и посланията са и едни и същи, но не и невъзможно

47

dm

преди 13 години

Да ги е... и бунтарите щом са опряли телевизия и радио да им създават настроение по празниците с туй дето пускат.2010 година+средно интелигентен човек= можеш сам да си пуснеш песните който харесваш и да загасиш радиото

46

Анонимен

преди 13 години

Моето верую е да живееш творчески, да живееш честно, никога да не наскърбяваш, доколкото това е възможно, да се радваш на тленността, да не се боиш нито от смъртта, нито от безсмъртието, да обичаш глупците и неудачниците много повече от мъдреците и светците (тъй като последните са далеч по-малко на брой), да вярваш, да се надяваш, да се трудиш и да вършиш всичко това с хумор.Уилям СароянE за тва ви говори Жорката, ама вие, дето го плюете, сте *** та тъъъъъъъъпи...

45

iffaylo

преди 13 години

Ето ги бездарниците :) Колко сме оригинални. Пълни ***.

44

онбашията

преди 13 години

мене цялата коледа ми е досадна, но статията все пак е ***, автора явно не прави разлика между клише и евъргрийн.

43

хайде

преди 13 години

Хора, хайде да направим нещо. Тъй като виждам, че повечето от вас са на моето мнение, хайда да изпратим по един празен и-мейл на Жорката в знам на протест, срещу негативизма, с който от днес.бг ни заливат на тема Коледа.Нека всеки, който сложи плюсче до този коментар му изпрати по един празен и-мейл.

42

iffaylo

преди 13 години

Палячовците са копирали дори, клипа едно към едно. Мега задръстеняците искат да ме провокират. Е как??? Мен сами Веско Маринатата ме травмира. Това ако са звезди, то аз съм Квазер.

41

hari

преди 13 години

az po tapa statiq ne sam 4el nz ot koga. Toq draska4 prost se opitva da si igrae s glavite na horata no e leko tapi4ak. izvinqvam se za 6loikavicata no v momenta nqmam kirilica.

40

koledko

преди 13 години

Абсурдно *** кампания, при това напълно безсмислена. Само болен тоталитарен мозък може да си помисли "да забранява" нещо в сферата на естетиката. То изкуството затова е хубаво, защото не може да се забрани - то или се харесва, или не. Тъпо! Жалко за изхарчените средства!

39

Анонимен

преди 13 години

i az iskam neshto svejo, za raznoobrazie tazi koleda she opuna na komshiqta dushterqta ;)

38

Анонимен

преди 13 години

Понеже Жорката зачеква и песента "Моя страна, моя България" го приканвам да емигрира някъде далеч, или просто да отиде да поживее там и след първата си година престой там, да си пусне "клишето" въпросната песен и ако не почувства нищо вътре в себе си, значи просто там няма нищо. С това се приключва този анализ.

37

haha

преди 13 години

Chudia se redakciata na tozi site otkade e namerila tezi nezamenimi kadri. Ama te, IMteligentni , te erudirani samo kato si predstavia tozi kolos v literaturata Umberto Eko i kak umelo go citirat i mi stava edno takova milo.

36

Анонимен

преди 13 години

ахаха, песента на Пим-Пам пък е много яко! А, "ако не си се натискал с момиче на Unbreak my heart, не си живял" - това пък откъде го измисля, ***! Откъде ги намирате тия *** и блоговете им? Отгоре на всичкото, "unbreak" се пише "un-break" в песента! ахахаха

35

Анонимен

преди 13 години

Песента на Пим Пам е супер песен, не знам какво искат онези псевдо "звезди". По-скоро от тях бих желал да се отърва.

34

Анонимен

преди 13 години

На времето имаше една рубрика в един вестник - "Да бъдем хора за 5 минути". Прочетете разказа :)

33

oskar sezarov

преди 13 години

Е ,ако още има някой в България,които се чуди,защо нямаме качествени филми,актьори и въобще изкуство.Просто трябва да види клипа с тези ***,да чуе каузата ,която ги обединява и повече да не се надява.

32

222

преди 13 години

Също така съм гей :)

31

222

преди 13 години

А по принцип празника е повтаряемост на едно и също - в това е неговия дух и устойчивост. Слагат се определени ястия ,пеят се определени песни , разказва се определената история - и то не 10, 20 , 50 години а понякога и 2000 , 3000 години. Това сплотява поколенията ,прави ги нещо единно и неизменно . Има толкова неща които ни разделят - ,трябва да има и такива които да ни събират. Да не се хлъзгаме по елементарно мислене и излишно оригиналничене - там дето не му е мястото :)

30

Анонимен

преди 13 години

.. А че авторът или самите днес.бг мразят Коледа си личи от 3-те статии, които излезнаха срещу коледни песни в рамките на една седмица.А ако няма коледни песни, как ще разбереш, че е Коледа? Щото то вече и сняг няма по това време...

29

бухалче

преди 13 години

И AC/DC са на повече от 30 год., но ще звучат вечно. А ако ти не си фен на тази група, не виждам причина да правиш статия и да плюеш по "едни и същи парчета", които се въртят по радиото (примерно). Просто си смени станцията и готово.