9

Анонимен

преди 13 години

Гледам има доста *** затова ще уточня - Сърбия стана най-големия износител на Балканите просто защото от няколко години си разпродава флота - сърбите имат флот но останаха без море. Между другото, по-голямата част е изкупена от Кадафи, но не знам защо Либия не се споменава в статията.

8

Сталин

преди 13 години

До всички *** изписващи България като ***:ЗА КАКВИ СЕ МИСЛИТЕ ВИЕ ВЕ ***.С КАКВО ПРАВО ЩЕ ИЗПИСВАТЕ ТАКА БЪЛГАРИЯ?

7

Анонимен

преди 13 години

Соломон Паси е виновен ,но ще му се потърси сметка рано или късно ,защото човек каквото посее ,това ще пожъне.

6

AAA

преди 13 години

Българските шлякатарки предонясат за 17% от GDP на Булгаристана и той е жизнено важно зависим от тях. Без ченгенетата Булгаристана отдавна да е банкрутирал

5

Анонимен

преди 13 години

Така ще е ,защото кога България беше водеща в този отрасъл и от това перо в икономиката всяка година влизаха милярди долари в хазната юдейчето с психични отклонения филип димитров отиде на посещение в изрел и да угоди на свойте съплеменници евреите унищожи българския военно-промишлен комплекс ,но аз се надявам едимн денда има възмездие и такива *** и национални предатели като горедпоменатия да бъдат линчувани от народния гняв.

4

ъ

преди 13 години

Сърбите изнасят оръжие и печелят добре, а *** изнася жените си за ***......

3

Болгар

преди 13 години

Чудно2 Къде ли е ВПК "Арсенал" и дали съществува още? може би само за полицейски нужди? Соломон Паси, филип Димитров и други така ни унищожиха, че ако се възстановим ще е чудо? Не знаеш са псуваш ли да ревеш ли, но е страшно нещо реалността за много неща.

2

Сталин

преди 13 години

Сърбите не спът за разлика от нас.А и си нямат Соломон Паси,който да прецака цялата военна система на страната.

1

Европиест

преди 13 години

И на тях ще им резнат бизнеса само да ги прикоткат в НАТО и ЕС