67

Сибила

преди 13 години

На *** ли се правиш или просто не можеш да отговориш на въпроса, който зададох?! Аралско море е имало огромни флуктуации и в миналото, когато ги е нямало руснаците, направи си труда да прочетеш за геологията на Средна Азия.

66

Анонимен

преди 13 години

прав си ... същото е и за изтребените от руснаците афгански семейства.

65

Анонимен

преди 13 години

това като филмите по дискавъри дето въртят само нападенията на кулите близнаци или английското метро...големи трагедии хората разказват реват. така и не видях един филм за изтребено авганистанско или иракско село от американците....тяхната болка не е толкова интересна

64

Анонимен

преди 13 години

Сибилче, руснаците са единствените в света, успели да затрият цяло море - Аралско море (към момента, вече е бивше Аралско море).

63

Сибила

преди 13 години

Вчера имаше статия за племената от Средна Азия и как вследствие браковете между близки роднини се раждали ***. Днес ни убеждават, че родените *** са вследствие от радиацията. На кое да вярваме?А що се отнася до това, че в ССС били чудовища, защо не направят филм за ядрените изпитания в Средния Запад в САЩ в 40-те? И за това как радиоактивните облаци са стигнали чак до Калифорния и Атланта?! Или американската радиация е безвредна, нали?

62

Анонимен

преди 13 години

Сергей Лукашенко обаче не е склонен да признае вината на радиацията за тези чудовищни генетични отклонения.++++Американците са виновни!

61

bzb

преди 13 години

Напълно си прав! "А вие защо биете ***?" :)))Аз обаче се дразня заради друго - че продължаваме да ровим в непоправимото минало, вместо да се обърне внимание, че същото преодължава да се случва сега, при това е дело на държави, които са го правили и по времето на СССР. Той не съществува от 20 години и е крайно време да отправим поглед напред. Да не говорим, че от друга гледна точка събитията са прекалено близки за, да са освободени от политическа натовареност. Мисля, че това е ясно на всички

60

Анонимен

преди 13 години

няма да споменаваме и инцидента Маяк в СССР, благодарение на който се заразяват с радиация над 23 хил.кв.км руска земя десетки пъти надвищаващи бомбите в Нагазаки и Хирошима взети заедно.

59

Анонимен

преди 13 години

Да не споменаваме и големият глад в Украйна, когато умират милиони украинци, благодарение лично на чичко Сталин.

58

Мале мила

преди 13 години

Още един донос да получиш от мен. Когато в цял свят имаше мораториум върху ядренире взривове единствената страна, която ги наруши беше Франция. Точно по същото време "приятелят на океаните" Кусто прелетя абсолютно просташки (без никакво разрешение) над АЕЦ "Козлодуй" и я определи като много вредна. При това без да каже нито дума за ядрените опити на франция. Плямпотенето е особена форма - когато истината не ни изнася е плямпотене, когато ние говори простотии те са върха на сладоледа.

57

Анонимен

преди 13 години

Да не споменаваме за Катин.

56

гайгер

преди 13 години

Абе да го духат - западняци и хамериканци.Тръгнали да дирят сметка на Русия за неща дето не им влиза в работата.Ами те по това време какво са правили,що не гледат филмчета за техните полигони?Ае бегай...

55

Анонимен

преди 13 години

Па личи ти! Едно изречение и то пълно м смоготочие! Верно има демократична радиация:)))

54

ГОЦЕ-АРХАРА..БРАКОНИ

преди 13 години

ГОЦЕ-АРХАРА..БРАКОНИЕРА 39571

53

Анонимен

преди 13 години

Демократичната радиация на САЩ е най полезната радиация ... не е като руската

52

Анонимен

преди 13 години

Дано пожеланията ти се върнат двоен размер, на теб и твоето семейство! Така ще усетиш какво си пожелавал на други хора:)

51

ГОЦЕ-

преди 13 години

ГОЦЕ-АРХАРА..БРАКОНИЕРА

50

SVIDETEL

преди 13 години

IVAN KOSTOFFFFFF E VINOVEN ,VERVAITE MI !!!

49

Анонимен

преди 13 години

Що бе! Ти четеш ли! Те му казват, че вероятно никой още не е гледал филма в БГ, защото "...той е показван само веднъж на фестивала на документалното кино в Шефилд. През следващите две седмици той ще има няколко излъчвания в Лондон, а през пролетта ще бъде пуснат и по британската телевизия." Той пак си знае неговото:) Как да коментират филма по същество като не са го гледали:) Затова коментират по принцип:) Сега нещо влезна ли ти в главата? Едва ли!!!

48

Анонимен

преди 13 години

Две думи от РУСКАТА ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО:ХИРОШИМА, НАГАСАКИ...