40

живко сталев

преди 13 години

dnes.bg като почнат да пишат глупости,а тея от БСП като почнат да говорят небивалици,,,край няма

39

Червената помия

преди 13 години

Ако нещо зависеше в политиката от народа, политиците отдавна да са забранили изборите!

38

norm

преди 13 години

По времето на соца имаше един подходящ за случая виц-кметът на двадесет и четири милионно Мексико поздравява двадесет и четирите кмета на едномилионна София.Коментарът е излишен.

37

влади

преди 13 години

Постоянно ни говорят за тая криза. И в тоя ред на мисили, щом дължавата е в криза аз съм ЗА 1.намаляне броя на ОБЩИНИТЕ в БГ. Да се въведе критерии за МИНИМАЛЕН брой постоянно живеещи лица на дадена територия за обособяването като териториална единица. 2. Намаляне броя на съветниците в Общ.съвети, както и на депутатите. ПОНЕ това на първо време. Ама не им стиска да го направят, защото всички са от един дол дренки. Грабят лъжат и мамят народа. Гледат да забогатеят скорострелно сега и завинги

36

-I-

преди 13 години

Демокрацията (народовластието) е принцип за вземане на решения, при който се зачитат равни права на всички личности.Като форма на държавно устройство, при демокрацията обикновените граждани могат да участват пряко във вземането на решения (за разлика от монархията или диктатурата). До тук с "демокрацията на герб" и "новия морал". Да ни е честито...

35

дяд гочу

преди 13 години

я много съм разтревожен от тези промяни. В моито стаду няма 500 офци, значи я жи им назначавам коча. До сегя офците си избираха сами коча и се си избираха коч дето върши работа. Сегя я жи им казвам кои е коча. Тая робота нещо няма да се хареса на офците. Откъде да знам я кои става за коч кой не, то кочовете да не са управали меня, че да знам кой може кои не може да управа.

34

Мк

преди 13 години

Внесеният кодекс е на управляващото мнозинство, а не на консенсусната позиция, каза от своя страна и Петър Мутафчиев. А къде беше "консенсусната позиция", когато тройната коалиция прие специален закон, за да попречи на Синята коалиция в парламента? По безпринципна *** от турко-комунистите няма.

33

Анонимен

преди 13 години

Демокрация не е ли точно това - народа решава за кой да гласува и кой да го оправдява? Властта на Народа. Щом няма избори за даден кмет, значи не е демократично избран. Вие сами си отговорете на това, което герб предлагат-демокрация ли е или тоталитаризъм. Лека вечер на всички.

32

Emiliq

преди 13 години

бсп имат таланта да показват колко са жалки

31

Kremena

преди 13 години

Бойко !!!

30

киро

преди 13 години

абе червени *** и по точно КУКУ ---що не питаш колко МИЛИОНА ЛЕВА НАРОДНА ПАРА струва БУЗЛУДЖА !??и колко пари са платени за безплатни скари бира и музика с преспиване и речи на ГЕЙ СТАНИШЕВ ПИЯН ПЕТКОВ И РУМЕН ОВЧ. pза светлото ни бъдеще

29

art

преди 13 години

скоро на герб ще им свършат крадените пари за интернет пропаганда и най сетне ще спре тая помия

28

ndnndnd

преди 13 години

Някой да си спомня какво направи СОЦИАЛНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ГОЦЕ СЕДЕФЧОВ ТРИПЕРА..........еми създаде ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ с ДПС мандатоносител партия която е НЕЗАКОННА .Защо тогава не ревяхте ЧЕРВЕНОМАЙМУНО ПОДОБНИ КРАДЦИ И ДЕРИБЕЙ!????

27

Анонимен

преди 13 години

Аз съм ЗА намаляване на броя на общинските съветници, половината от тези в Пазарджик друго не работят, гласуват си високи заплати и дремят по цял ден, дори далавери или бизнес ги мързи да правят, пълни некадърници...да дойдат да видят за толкова пари как се бачка от сутрин до вечер!

26

фен

преди 13 години

Законът е прекрасен игнорира туристите от Турция.

25

Анонимен

преди 13 години

*** реват на умряло,ама дали *** защото защитават идеала си "СВОБОДА,РАВЕНСТВО,БРАТСТВО"?!Парички,парички немогат да източват и крадат,е това е цялата им болка!

24

art

преди 13 години

скоро на бсп ще им свършат крадените пари за интернет пропаганда и най сетне ще спре тая помия

23

bzb

преди 13 години

Абе, антикомунистчетата, някой от вас прочете ли дори диагонално текста на новината?Как ви се струва (ама честно!!) идеята някой да назначава кметове?Ама айде сега започвайте да плюете, че Станишев е гей, а Първанов - фес и ми "затворете устата". Вие сте болни бе...

22

Калин

преди 13 години

нагли герберисти.. *** ... водниста бира, кебапчета от умрело.. заревали, претенции имат.... нема по нагло същество от гербаря!!!кога герберистите правят нормални избори мошенници.. крадци и лапачи на обществени средства, порочности това са изборите в бг!!

21

Великия ибрикчия

преди 13 години

ГРОБ се провали!