536

СМЕХ

преди 13 години

*** ПРОСТИЯ НАРОД Е ОСТАНАЛ В ТАЯ ДЪРЖАВА,САМО ИЗРОДЕНИ ХИПИТА И ПОСЛУШНИ МУЛЕТА,КОМУНИСТИЧЕСКИ НАРОД ***,СРАМ,ЦВЕТАНОВ КАКВО ИМ СЕ ОБЕСНЯВА НЕЗНАМ:)))))),БОЖИЧКО КОЛКО Е *** НАРОДА В БЪЛГАРИЯ И ТО В ПАРЛАМЕНТА!!!

535

АНТИКОМУНИСТ

преди 13 години

КОМУНИСТИ ДОЛНИ,ВИНАГИ СТЕ ДЪРПАЛИ СТРАНАТА НАДОЛУ,ДАНО ГОСПОД ВИ НАКАЖЕ НЕКАДЪРНИТЕ ***,А ГЕРБ ГИ ВКАРА В ЗАТВОРА!!!

534

кво е това

преди 13 години

Само Цветанов когато се оправдава като ученик , само тогава ли може да гледаме пряко. Ами дайте и сега дебатите. Ей опозицията ако има такава , ако не се гласува този Комисия - напускайте парламента.

533

вижте вижте

преди 13 години

Това е за комисията от днес - 04.11.2010Ангел Найденов призова народните представители да подкрепят предложението за пряко предаване, за да могат повече хора да се запознаят с аргументите за и против. При прегласуваното отново за бяха 54, 78 депутати против, а седем се въздържаха при прегласуването.Да вчера се размота с една папка и днес без народа да разбере ще се гласува против тази комисия. БЕЗСРАМНИЦИ.

532

АНОНИМЕН

преди 13 години

На това му викам аз наглост и безочие! Пълна папка с лъжи - от началото до края. Има сума ти нарушени закони и този човек се нарича министър на вътрешните работи! Срам за страната! Такива хора управляват и най-нагло обвиняват други в същите тези престъпления, които самите те са извършили. Защото укриването на доход, попълване на документ с невярно съдържание и т.н. не е ли престъпление? "Евала на "министъра", евала на НАП!"

531

уелския принц

преди 13 години

до Дачакай малко!ако питаш половината плевенчани ще ти признаят че са пикали във фонтана!Аз също-така че това не е признак за корупция или да се оправдаят имотите на Цецко

530

Анонимен

преди 13 години

Най-голямата лъжа е, че ЦЦ е свършил нещо като министър!Работата на полицията и МВР си върви със и без министър. Акциите на МВР се правят от професионалистите без да е необходимо специалистът по ЧР да прави каквото и да било. Единствения "успех" на ЦЦ е тоталното използване на труда на обикновените полицаи за вдигане на личния си рейтинг. "PR-eкипът на ЦЦ" просто прави преглед на ежедневните сводки и решава кое си заслужава да бъде представено като "операция под ръководството на министъра"!Така е дори с първата успешна операция по отвличанията - Наглите. Работата по такива операции продължава с месеци и години. ЦЦ просто имаше късмет, че реализацията се случи в началото на неговия мандат.

529

Малинка

преди 13 години

Колкото да намерим начин да се оправдаем,дотолкова всички сме учили.Не ни демонстрират нещо невиждано и неочаквано.Ако има малко съвест ще си тръгне.

528

Аверчета

преди 13 години

Консултациите да не са поръчка от ЛЕВинс?

527

Как така?

преди 13 години

А защо в сметките му влизат и доходи за 2008-09 г????? За неща купени по-рано!!!

526

Той е

преди 13 години

ЦЕЦО ГИДИ ДРЪТ ЛЪЖЕЦО.

525

Анонимен

преди 13 години

ИЗТЪПАНЧИЛ СЕ ЦЕЦКО-КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИЯ ТИП, ДЕТО Е НАРУШИЛ ПОНЕ 3 ЗАКОНА СЪС АПАРТАМЕНТИТЕ СИ, И ОБВИНЯВА ОСТАНАЛИЯ СВЯТ, ЧЕ БИЛИ ПРЕСТЪПНИЦИНЕ ВЪРВИ, НЯКАК СИ....ПРЕСТЪПНИКО ДА ВИКА `ДРЪЖТЕ КРАДЕЦО` ВЕРНО ЧЕ ГЕРБЕРАСТИТЕ СЕ КЕФЯТ, *** КОМУ....

524

Анонимен

преди 13 години

527такива папчици с лъжи, каквито развява цецко-апартаменто може да ти спретне всеки некадърен счетоводител за 500 лева за три днибарабар със изчислитенлите грешки и вицовете, че с пари, изкарани през 2009 е платен имот през 2007ма

523

другомислещ

преди 13 години

РЗС и БСП вече пеят в един глас.Да видим продължението..

522

Яааа

преди 13 години

Криминално проявеният ЦЦ дава обяснения.Доход от консултантнски услуги = опит за легализиране на нетрудови доходи, да се чете подкуп.

521

Бай Иван Рилски

преди 13 години

Видяхме папките на министъра, хайде сега всеки червен депутат който излезе да говори от трибуната на народното събрание да си носи папките. Визирам разбира се и РЗСе(ГМОто) на президента.

520

ДО 524;АНОНИМЕН

преди 13 години

ДА ДРУГАРю ОЩЕ ДРУГАТА СЕДМИЦА ЩЕ ПРЕДЛОЖА НА ДАНЪЧНИТЕ ,И ПЪЛНА ДАНЪЧНА РЕВИЗИЯ НА ВСИЧКИ БВШИ ВЕЛИЧИЯ И ТЕЗИ ,КОИТО СЕ НАВЪРТАТ ОКОЛО ТЯХ.

519

ДА

преди 13 години

РУМЕН ПЕТКОВ ,НАИСТИНА СЕ Е ИЗАКАЛ И УСМЪРДИЛ ШАДРОВАНА В ПЛЕВЕН,НАКАЗАНИЕТО МУ ДА БЪДЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ДА СЕ ИЗАКА И СОБСТВЕНОРЪЧНО ДА ПОЧИСТИ И ДИЗЕНФИКЦИРА ШАДРОВАНА,ЗА ПОУКА И ДРУГ ПЪТ ДА НЕ ПРАВИ ГОЛЯМАТА РАБОТА В ШАДРОВАНА.

518

Анонимен

преди 13 години

Абе пич и какво искаш да кажеш с коментара си. Е вие крадохте сега и на нас ни се полага. Егати разсъждението, егати политиката и държавата.

517

до бсп и рзс

преди 13 години

УАПОКОИТЕ СЕ СЕГА ИДВА ВАШИЯ РЕД,АМА И СЕР-геи ДА КАЖЕ,КАК СБРАТКО ИМАТ ХОТЕЛИ НА МОРЕТО,ДА СЕ НАЦИОНАЛИЗИРАТ В ПОЛЗА НА НАРОДА.АМИ ЗАИКО НАЛИ Е ПОДСЪДЕН,АМИ ЕМИЛИЯ ,АМА И ПЪЛНА ДАНЪЧНА ПРОВЕРКА НА ВСИЧКИБИВШИ И НАСТОЯЩИ ПАРТИИ И ПАРТИИЦИ И ОКТОПОДИ,А РУМЕН ПЕТКОВ ДА СЕ ИЗВИНИ,А БЕСЕПАРИТЕ,ДЕТО СЕ ИЗАКА В ШАДРОВАНА В ПЛЕВЕН.