280

Анонимен

преди 13 години

Циониска пропаганда в действие...,подхвърля се голямо заглавие ,че ще убиват иранка ,затова ,че е извършила прелюбодейство и кашерните нагаждачи юруш да пишат колко е (лош)Иран ,а от статията по доло е вмъкнато(между другото),че освен прелюбодейство (горката женичка) е извършила с любовника си хладнокръвно убийство на мъжа си ,ама това не е важно за пишещите братя ,важно е да се злепостави Иран,за да се угоди на ***.

279

Анонимен

преди 13 години

Мъжа който и е бил съучастник ще го екзекутират. Мъжете прелюбодейци ги бесят направо там.

278

Анонимен

преди 13 години

Явно не знаеш достатъчно. Виж в уикипеия или в интернет какво е лапидация - замеряне с камъни. На жената се дава възможност да се измъкне - така е вързана, че ако народа не хвърля камъни може да си измъке, и ако народа реши може да я пусме, но ако реши да я убие, няма да може да се измъкне. Но самата лапидация не винаго завършва със смърт - всичко е в ръцете на хората - няма палач. Това не значи, че не е варварсво да се дава на народа да раздава правосъдие, но не е и както го представят!

277

анонимен

преди 13 години

А кога ще екзекутират мъж прелююююбодеец?

276

Анонимен

преди 13 години

Със най мгого като процент, не на брой! Иран са закостенели, но иначе българите са много дръпнали непред и не са закостенели - идола им е *** *** а образеца за жена е тунинговатан фолк звезда. А до преди години който говореше против правителствто го пращаха в Белене където хранеха свините там с хора, с човешко месо!

275

Драгомиров

преди 13 години

"...а се оставя народа да я замеря - жената може да се измъкне и ако успее се опрощава." - Може да се измъкне?! Как само звучи, а? И как по-точно ще се измъкне? Кой ще я пусне да се измъкне? До колкото знам, ги връзват и измъкване няма! Да, няма палачи от "професионален тип" - народа са палачите! И дори и да се измъкне, самата идея, че "може да се измъкне, а може и да не се" (което е по-вероятно) - това не е смъртна присъда според теб, така ли?!

274

Анонимен

преди 13 години

до: Кан Крум абе... вярно казваш, но никой не може да ги докоснe... все пак с ядренно оръжие се занимават...

273

ринго

преди 13 години

добре че в България няма шериат -няма да стигнат камъните за половината население от женски род а обесените ще висят по стълбовете на градското осветление .Радвай се народе че не сме иранци!

272

Кан Крум

преди 13 години

Иран е терористична държавичка,която ще бъде размазана от НАТО и Русия точно за два часа.Въпроса е дали имат желанието да го сторят.

271

bla-bla

преди 13 години

В Иран има най-много пластични операции! -Е те това не е вярно! На първо място по пластични операции са САЩ, на второ Испания, на трето Венецуела - статистиката ми е от миналата година, не мисля, че Иран са толкова дръпнали за една година. А това, че са закостенели в мисленето си - си е самата истина ...

270

Анонимен

преди 13 години

Модераторе, дето се пишеш Das, недей да пращаш другите да живеят в Иран, щото скоро теб май ше те пращата някъде!

269

тъгуващ

преди 13 години

Присъдата за прелзбодейство ще бъде преразгледана след обесването. Хе ! Какво да кажа за народ който е способен през -20-ти век да напише закон който валидизира екзекуция с камъни .... Без коментар. Искрено съчувствам на всички онеправдани души в тази и подобните на нея държави. и им желая да се спасят ако могат.

268

Кан Крум

преди 13 години

НА СВЕТА НЯМА ПО-ГОЛЕМИ ВАРВАРИ И ДИВАЦИ ОТ МЮСЮЛМАНИТЕ.

267

йк

преди 13 години

Кой по-точно ще ядоса американците? С какво ще ги ядосат, американците? Кои точно са Американците? Свръх-мултинационално-религиозната пацифистки настроена нация, която в свободното си време, когато не консумира, се заяжда с останалите, а като няма с кого и за какво, започва сама със себе си? Да, Иран може да има ядрена програма, но знаем, че и други имат такива. Страх ги е от какво? Че Земята не е изцяло под техен контрол? И за какво МЯУ става дума, Обама ли ще МЯУ-ка, или Разярените Американци?

266

Das

преди 13 години

Оди да живееш в Иран тогава, борсук ..

265

до Das

преди 13 години

Лъжеш американска подлого! Никакъв мюсюлманин не си! Лъжеш като *** - не признавали жената за човек, ползвали я като предмет иранците. В Иран има най голям % жени с висше образование в света! Иран е страната с най-много блигъри. В Иран има най-много пластични операции! Иранките се носят по улиците накипрени като холивудски звезди въпреки, че си покриват косата заради ислямския закон. Я търси в ютюб nose job iran да видиш как изглеждат иранките и не пиши глупости!

264

Българин

преди 13 години

Да, исляма е гнусна, варварска религия, ама и ти с тая шльокавица, дори не си могъл да го оплюеш, както трябва. Едвам ти се разчита, човече!

263

Das

преди 13 години

Като мюсюлманин се радвам, че не живея в тези страни там, където са някакви фанатици и не признават жената за човек, а за разменна монета и си я ползват като предмет, в България колкото и да ми е бедно ми е добре поне си живея както си искам .. =|

262

с.

преди 13 години

Ами това много скоро ще се случи!Още много малко ще поядосат американците и ще стане едно много голямо МЯУ!И да ти кажа мед ми капе на сърцето от тая работа!А какъв вой ще бъде из форумите направо не е истина!Русофилистично-комунистическата пасмина ще реве като за последно!Голям купон ще е!

261

гх

преди 13 години

Много си прав! Всички виждаме, че законите им са варварски, нечовешки, но ако не беше петрола, на никой нямаше да му пука как живеят хората там! Това и лицемерия и манипулация!!!