64

Анонимен

преди 13 години

Тоя лилипут за къф ли се мисли?Една секретарка в която и да е банка има повече пипи от него, пък било то и блондинка

63

petq

преди 13 години

най-умните са в унсс. само унсслдругите вузове са за тапаци

62

Мой

преди 13 години

Дянков, хората протестират защото не можеш да управляваш парите им (данаците, които си плащат).

61

Я

преди 13 години

Май беше-"в техническия даже му намират хубаво решение"За незнаещите под "хубаво решение" в ТУ се разбира такова,при което инеграла излиза.

60

Анонимен

преди 13 години

Много зле,много...

59

Анонимен

преди 13 години

"Ако някой от вас реши да се премести от УНСС в Софийския университет не ви го препоръчвам..."Не е редно един от най-влиятелните (или поне най-обсъжданите) членове на правителството да прави анти-реклама на образователна институция като СУ (всъщност на който и да е ВУЗ). Политик на такова равнище е длъжен поне да опита да обедини нацията, а не да подклажда някакви скандали и скандалчета от махленски тип. Ясно е, че има лобита, но те не бива да са толкова очебийни на това ниво.

58

Анонимен

преди 13 години

Mm nqma i da ima pari vyv vuzovete,sled kato pri remonta na taka liubimite ni obshtejitiq po dokumenti edna staq struva 15 000lv ( da se obnovqt leglata,edna boq i edna lampa)...

57

Maverick

преди 13 години

Пари трябва да полу4ат университетите от които излизат качествени кадри например УАСГ един от малкото университети които все още имат някакъв престиж ;)

56

Анонимен

преди 13 години

Ти пък кво разбираш от финансиране, че си седнал да даваш акъл. Като ти гледам речника и направо се просълзявам от умиление. "Управляват целесъобразно средствата", "Краде се, затова няма пари", "Никой от властта не им е виновен". Даже ще ти кажа къде си учил. Или ВИИ Карл Маркс период преди 90та или Симеоново.

55

До плюещите

преди 13 години

Ако поне малко мислехте трезво и не пишеха тук платени драскачи, щяхте да знаете, че не Дянков е виновен за дървените ваканции по ВУЗ в България! Самите ВУЗ не управляват целесъобразно средствата, които им се предоставят! В СУ се краде, затова няма пари, а не защото някой от властта им е виновен! Обаче плюйте колкото си искате и пишете некомпетентни мнения колко е "скапан" УНСС или колко е "по-добър" СУ. Жалка и *** нация сме за съжаление.... Едни медии управлят цялото настроение на масите?!

54

Евл Георгиев

преди 13 години

Марш момче , като дадеш пари за университет тогава товори , ама лични пари, а ти - само харчиш че и резерва изчезна. СРАМОТА. РОДООТСТЪПНИК

53

Я

преди 13 години

Привет на НБУ кадър

52

gte

преди 13 години

LOL. 100% вярно с оригинала!

51

СТУДЕНТКА

преди 13 години

Дянков стегай се за барикадите тази зима мой човек ИЗБОРИ ИЗБОРИ ИЗБОРИ

50

Анонимен

преди 13 години

да приятелю, нарича се students loan facility, който е в комбинация с работа в университета, както и процент grant за добър успех :). Родителите ми платиха само билета :).Ама виждам не са ти сведени до знанието тези възможности...

49

Реалист

преди 13 години

Е, просто лека адаптация към обсъжданата тема, не е нужно да се дразниш :) А все пак и във ФМИ на СУ си го решават :)

48

Един там

преди 13 години

За какво точно протестирате ? Това, че си в университет, далеч не значи, че мислиш ! Ако мислите, трябва да протестирате за това, че се готвят брадви в пенсионната реформа и тези неща засягат и вас. В кой век живеем, много ясно,че унитата имат нужда от някой, който да им управлява финансите. За каква наука ми говорите, ако сте достатъчно умни, намерете си инвеститори (Едисон и Тесла са го направили преди 100 години) ! Намалете университетите на 10, никой няма нужда от ***.

47

Анонимен

преди 13 години

Не мога да разбера защо държавата трябва да предоставя безплатно висше образование на всички?Всички университети трябва да са частни, за да има конкуренция между тях, и резултатът от нея да е качествен продукт. И на всички които са завършили средното си образование с отличен, държавата да плаща обучението. Останалите си плащат както е навсякъде в Европа, със съвсем малки изключения.

46

Реалист

преди 13 години

Изпит в УНСС. Влиза професорът:-Колеги, изпитът започва. Кой ще заповяда пръв?Идва студент. Професорът:- Колега, въпрос - на какъв изпит се явявате?- Ооо, аз се явявам на изпит по .. ъхм .. уффф...аргхрр... Не мога да се сетя, г-н професор.-Ок, колега, втори въпрос - как се казвам аз?-Ееее, вие сте професор .... гххх.... мъмн..... ъъъъ... Професорът, поизнервен:-Ок, колега, 3-и въпрос - кой е първи въпрос от конспекта?Из залата се понася шепот:-Леле, тоя взе и по конспекта да изпитва!

45

Мери

преди 13 години

Да бе, най-добре си управлява парите новият Пернишки университет. Както и Нов български, в който приемат студенти без диплома от гимназия. Да не говорим за библиотекарския институт, който стана висше учебно заведение под крилото на същото това правителство. СУ им е трън в очите на милиционерите, защото има традиции. Ами да оставим школата на МВР само и да закрием другите университети.