42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 Кви "партизани" бе? Прозиводствота на ЛАЗ е закрито едва 54та. Какви партизани те гонят? Закрито е, да не пречи на руските другари. Впрочем, в историята на българската индустрия има МНОЖЕСТВО случаи, в които руските другари нарочно не са позволявали да развиваме продукти с по-високо качество. Наскоро един инженер работил в производството на телевизори разказваше за такъв случай - как са ни забранили да пуснем на пазара първия цветен телевизор (преди другарите да имат такъв).

41

Съвет от дядо

преди 2 години

Няма да е зле първо да се махнат от Украйна , а после да мислят за глупости.

40

Анонимен

преди 2 години

Лада - 30+ години един и същ модел! Перфектна от самото начало!

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 ... така, е! ама кой е дал началото... иначе всеки може да направи разработка на нещо ,измислено от друг

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 "двигатела на москвича беше проост и як - като селска мома! връзваш с тел и продължаваш.." Яко връзване на тел падаше, щото знам, че лежането под колите в Комунистическа България беше нещо като национален спорт.

37

Анонимен

преди 2 години

Поточната линия, на която руснаците сглобяват москвичи до 1990 е изнесена от завода на Опел 1945г. Това е поточната линия на Олдсмобил от 1920г. която американците продават на Германия 1933г... И американците на крадат, а спасяват инженерите на нацистка Германия от съветски плен...

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 Какви технологии са развили руснаците в автомобилостроенето? :)))

35

До 53

преди 2 години

Така ли са писали колхозниците?Те и за нас писаха,че сме дошли от Алтай.Вярвай им.

34

Анонимен

преди 2 години

двигатела на москвича беше проост и як - като селска мома! връзваш с тел и продължаваш.. а сега, като ти се бъгне компютър, или сензор, си до там!

33

ВАЗ 2105

преди 2 години

Молодец, товарищи! Видяхме ги западните дранколници - нагъчкани с електроника, скъпи ремонти, ако не кихнеш 500 лв. на дилъра, гаранцията пада, все в сервиза седи, все нещо се чупи. Не, мерси! Ще си карам Ладата без АБС и без климатик, само че чистачките са 7 лв., филтъра масления е 6 лв. Само ненормалницата Урсула да не ги забрани!

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53 "Производството за самолети е спряно поради нашата глупост, а не руската настойчивост" Я кажи, коя "глупост" имаш предвид?

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 "Русия била откраднала?! всички, много удобно, забравяте, че цялото ракетостроене и космически програми на краварите са откраднати от германия!!! и над 95% от технологиите за изобретени от германци!" Германците са западняци. :)

30

Анонимен

преди 2 години

И аз искам! Правя вноска от 1500 лв. и чакам 10 години, за да я произведат и да ми я доставят.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43 "Кажи нещо произведено излязло на международния пазар." ЛАЗ. Що, не знаеше ли? Не знаеше, че по решение на руските другари се закри производството през 1954та. Мдаааа. ТОЛКОВА за "добрите" руски другари и за тяхното велико производство. Унищожаваха всичко, което им е конкуренция, иначе много ни "развиваха" - като ни "даваха" губещи производства.

28

Анонимен

преди 2 години

Запорожец в Украина се правеше.Сега ако превземат Запорожката област пак ще ги правят.ЗАЗ-Заплаха Автомобилей Запада!

27

До 43

преди 2 години

Какъв международен пазар,като ти спират производството?

26

Анонимен

преди 2 години

Русия била откраднала?! всички, много удобно, забравяте, че цялото ракетостроене и космически програми на краварите са откраднати от германия!!! и над 95% от технологиите за изобретени от германци! даже и променливото напрежение е изобретено от никола тесла..

25

Анонимен

преди 2 години

До НАДОЛУ Москала на бащата "вдигаше" 135 на гоУемото нанадолнище на връщане от морето, ама това беше преди 40 години. Сегашните безаналогови руски тенекии едва ли ще го могат това. Жужи напрао ги върна в първи клас.

24

Анонимен

преди 2 години

Първите Москвичи 408 от времето на Хрусчов ставаха,после нямаше качество.Блок от лят ***,стъклена бензинова помпа с ръчно подкачване,японски карбуратор с прозорчето,вечен въздушен филтър от тел-миеш с бензин и става нов.Гресорки навсякъде,абе нямаше чупене!Вечен автомобил,ако не изгние ламарината от немската каска.

23

НАДОЛУ

преди 2 години

ВДИГА ЛИ 120?