21

Теди

преди 2 години

важното за мен е, че демона Николина изгуби войната

20

Анонимен

преди 2 години

Здрасти, че бързам! Нали той им позволи да станат олигарси. Това е политиката де факто Русия да има легално огромни капитали на Запад! Половината Лондон е изкупен от тях. Джонсън само маже да им диша прахта. Те са завзели финансовата борса. Нека прави санкции. Удря световните финансови и най-вече европейските пазари!

19

Анонимен

преди 2 години

Толкова смърдящо русофилка статия скоро не бях чел. Колкото и рубли да са ви платили за нея, те нямат никаква стойност вече. Скоро ще се убедите че олигарсите, които го издигнаха, именно те ще го свалят.

18

Анонимен

преди 2 години

Сигурно щото знаят причината за войната, която на на не се казва. Надали хиляди войници слушат един полудял просто така. Признайте всички, че ни е интересно какви са причините и целите на тая война. От там идва и объркването на целия свят, глейте че са в шок всички

17

Анонимен

преди 2 години

Те са богати благодарение на Путин.

16

Анонимен

преди 2 години

Фридман и Тинков са евреи и са натрупали пари от офширни в САЩ и Швейцария. Така че всички губя и запада и Русия.

15

Анонимен

преди 2 години

Гледах интервюто на Галямов. Като цяло, Путин им е взел страха на всичките. Хем осъзнават към каква пропаст ги води, хем им е ясно, че напълно е откачил, хем на никой не му стиска да предприеме нещо. Путин се е затворил в бункер, живее в собствен свят и не приема никакви аргументи, освен своите. Нещо повече, той буквално се гаври с всички тия олигарси, показвайки им на кого всъщност дължат положението си на олигарси.

14

Анонимен

преди 2 години

Еми как нема да имат пари,като печатат фалшиви пари и си имат машина,колко пъти хващат фалшива валута евро на капитан андреево,дрога продават,тези неговите хора са решили да управляват света,да подчиняват бедните държави,беден човек лесно се подчинява,за тва не е хубаво да има богати и бедни държави,ядрената воина наближава.

13

Анонимен

преди 2 години

А без Русия, колко време ще са олигарси. Запада им показа, че богати бизнесмени от руски произход не им трябват. Имат си свои.

12

Истински Терор

преди 2 години

Някой може ли да обясни защо от МВР Перник и Бобов дол полицията се държат като Терористи, хората говорят че им плаща Румен Николов-Пашата и някакъв Юлиян Борисов Георгиев от Перник!?

11

Анонимен

преди 2 години

"Елитът винаги се е страхувал от Путин" - Пълни глупости! Елитът издигна Путин до този пост. По-скоро Путин се страхува от елита. Той е просто една марионетка, изплъняваща чужди интереси.

10

Анонимен

преди 2 години

Руските олигарси им беше дадено да разберат, че са преди всичко руснаци, а после олигарси. Виж българските такива дадоха да се разбере, че са преди всичко олигарси, а после при добра изгода може и да присвоят държавата. Кукавото Кире е точна демонстрация.

9

Анонимен

преди 2 години

Самите руснаци бягат от Русия. Страх ги е от Путин. Напускат панически, с влакове. Към Хелзинки обикновено . Гледах по тв.

8

Ангел

преди 2 години

Путин него интересува какво мислят олигарсите за него. Особенно тези които са изнесли капиталите си от Русия и си живеят живота на запат.Той дори ги мрази. В момента се радва ,че точно те отнасят тежки санкции .

7

(-_-)

преди 2 години

Защо някак си се изпуска цялата история преди Путин да започне с операцията в Украйна? Защо няма анализи и статии, които разглеждат това как Киев 8 години се опитва да 'прочисти' Украйна от руско-говорящите си граждани, как разни ултра-нацита запалиха живи хора в Одеса, как в същност властта се установява чрез преврат, подкрепян от САЩ??

6

Италянеца

преди 2 години

Скоро , много скоро инфлацията ще ги съсипе и липсата на пазар какъвто беше Европа. Ще имат газ но като няма на кой да го продават ще ги вкара в такава инфлация че ще ядаг колците на доматите в Русия другото лято

5

Анонимен

преди 2 години

Олигарсите не смеят. Обикновенните хора знаят за 145000 жертви. Средната класа гледа да си остане средна класа. Санкциите щяха да са от полза преди 15 години. Сега само помагат Русия да се капсулира.

4

ГРОБАР

преди 2 години

Ще стане нужно е един да свърши работата .След един месец друго ще запеят споко

3

Анонимен

преди 2 години

Много вярна статия и е много трагично. Безизходица. Този луд ще затрие цивилизацията.

2

Анонимен

преди 2 години

Тя една баба в Москва правилно е казала че тия санкции и мизерии няма да повлияят на мужика щото той никога не е излизал от кризата.