58

Анонимен

преди 3 години

Меркел: Искаме бързо завършване на Северен поток 2. Американските санкции не ни интересуват. Меркел поясни, че германските власти ще подкрепят изграждането на СП-2, без да обръщат внимание на санкциите от САЩ. Според информацията, предоставена от Министерството на икономиката на страната, Германия изпитва остра нужда от газ. Собственото производство намалява на фона на нарастващото търсене.

57

Анонимен

преди 3 години

Европа е с празни газохранилища, газта поскъпва.

56

Анонимен

преди 3 години

И продължава с мръснишките си номера и явно не иска да спре.Та ако може камък върху камък да не остане. След него и потоп.Отвратително същество.

55

Анонимен

преди 3 години

България след влизане в ЕС бедност, висока смъртност, най-много пушачи и най-кратко живеещи хора.

54

Анонимен

преди 3 години

eee, seki scandal...:)...ti dobre li si u glavata...ili i ti s adenom v praznoto pod pilotkata?

53

Анонимен

преди 3 години

"Южен поток" бе отменен от България през есента на 2014 г., поради украинската криза и след посещението на американските сенатори, водени от вече покойния Джон Маккейн, който в крайна сметка поиска ултимативно от София да се откаже от проекта с Русия.

52

Нане

преди 3 години

Тоя генерала от авиацията им пуща само атомни бомби на герберастите....Разката ги... Не знаят на кой свет са вече от страх...Кати зелени еуглени са...

51

Анонимен

преди 3 години

Бъдещето е слънчевата енергия.нея ще я използваме за отопление и за бизнеса.за каква газ и газификация става на въпрос или аз съм изостанал с годините.и наи бедните хора вече не ползват газ защото е опасна.

50

Анонимен

преди 3 години

Турция закупи най-модерната ПВО С-400, а българите преведохме на САЩ 2,5 милиарда уж за самолети, които дори още не са произведени и не е ясно дали ще бъдат доставени някога.

49

ДАНС

преди 3 години

Целта на Радев е да се домогне до записите, които го уличават в противодържавна дейност. Те са в ДАНС и ДАР и заличаването им минава през дискредитирането на двете служби. Проблемът на Радев е, че шефовете им не се отчитат по закон на правителството, само им предоставят доклади, а са с петгодишен мандат като главния прокурор и така трудно могат да бъдат сменени.

48

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям БСП,Радев,ИТН и всеки,който не е от ГЕРБ! Не подкрепям ГЕРБ,те разделят обществото и работят срещу българското население.

47

Анонимен

преди 3 години

ai sia...goliam praz...nap e prozrachen, i yanev e prozrachen...s tva cabrio ;-) i taa diasna rabotna jenichka ;-)

46

Тато из Правец

преди 3 години

Велик си Руменчо! Психичноболният от Банкя бледнее пред теб !

45

Майора

преди 3 години

Какво иска Радев след като е избран от БСП с подкрепата на Решетников!Като иска проверка защо не даде отговор за разговорите на двамата му съмишленици за Деси Радева и назначениятя на две длъжности и плащане квартирни с държавни пари!А кой назначи на длъжност в МО възпитаник на ГРУ?Но това не се вижда , а всичко е виновен ББ! А Рашков е без достъп!

44

Анонимен

преди 3 години

sirtaki, uzaki, psaraki ...dance, dance, dance

43

анонимен

преди 3 години

Радев, стига си занимавал служебното правителство с предизборната си кампания! Хората очакват икономически мерки, защото инфлацията изяде доходите ни! Не само пенсионерите се нуждаят от подкрепа, а и тези с минимални доходи! Дреме ми кой кого подслушвал! Нека специалистите от Харвард да блеснат и да покажат, че мислят за народа!

42

Българин

преди 3 години

Руменчо, ти вземи, та спечели втори мандат, че а не те изберат, а бай Ставри ще ти се радва дълги години :)))

41

омаза се

преди 3 години

А подслушваните имали ли са нещо за криене?Нали говорим за откритост, прозрачност?Май, въпросният Радев не споделя тези ценности.

40

Анонимен

преди 3 години

До Активист на БСП 47като постнеш коментар изчакай някий друг преди да си го лайкнеш

39

Анонимен

преди 3 години

"scandal" e za nosa...ne e za ushite...dance e za krakata, ne e za ustata :)