86

Анонимен

преди 3 години

Тези от първият ден да се заели да крадат.

85

Анонимен

преди 3 години

Вдигане на пенсиите и сваляне на пенсионната възраст на 50 г. за да се освободят места за младите. 60 на 40 само ако работи в ТКЗС. Изграждане на АЕЦ Белене и нов Кремиковци.

84

Професор

преди 3 години

Лъжат! Генерал Бойко Борисов им остави пълна хазна. Но понеже тия комунисти ще откраднат парите нарочно казват че нямало пари. Импийчмънт за шофьора на самолет да идва Бойко да оправи държавата преди комунистите да я счупят.

83

Анонимен

преди 3 години

За За 21...Жан Виденов единствен отказа да изпълнява българоубийствения Ран-Ът и изгони чудовището Сорос от кабинета си.Затова му се случи тази случка.

82

Чиновник

преди 3 години

Еее, ама как така по 50 лв. на пенсионерите, бе?!?! Нали ревахте, че с тези 50 лв. Бойко Борисов купувал гласове? Сега що и вие купувате гласове?

81

Капиталист

преди 3 години

Капитализма е най-добрата система, но българите са прости и не могат да го прилагат както трябва.

80

За 76

преди 3 години

Да се хванем ли на бас че ако махнем това служебно правителство и върнем старото пари пак ще има?Хайде да предложиш на тоя новия да направим този експеримент.

79

За 58

преди 3 години

До За 58Личи наследника на комунизъма. Всичко отричат и се правите на ВЕЛИКИ както сте с промитите мозъци!Виждате лъжите отричате истината " ВСИЧКИ СА РАВНИ, АМА НЯКОЙ СА "ПО-РАВНИ""ТЕРИТОРИЯТА СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА ЗАРАДИ ТЕБ. ДА СЕ ЗАЛИЧИ!

78

моч

преди 3 години

До КокоНе им се сърди , те са невинни горкичките......Тяхната работа ( за която ние им плащаме )е да говорят и правят това , което им нареди фигуранта ( от вчера баш бай фигурант ) , а той от своя страна говори и прави това което му наредят господарите от кремъл ( москва ) .Не е лесно да си с впечатляваща биография , бляскава кариера и с претенциите за нещо , а реално да си принизен до степен да изпълняваш ролята марионетка на марионетката !

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Бокича може да е мутра, но осъзнавам че направи така, че да можем свободно да си плюем по форумите :)) Трият ме от време на време, ама това е нормално, не съм лесен характер :) Иначе Бокича прекали, не требваше да прави такива грешки, щото в крайна сметка всички очи са вперени в него, сам си го направи това - той разпореждал, той е Слънцето без което не можем и такива дивотии :)

76

Анонимен

преди 3 години

Съгласен съм, че положението е тежко в държавата.Дойде Радев и хунтата му крадци и веднага стана тежко.

75

Малкият Ким

преди 3 години

До Анонимен"Премахване на пазарната икономика, премахване на валутния борд и забрана на евро и долара, анулиране на външния дълг, държавен контрол на цените".А ядрени оръжия и междуконтинентални балистични ракети имате ли?

74

Анонимен

преди 3 години

Ами какво да очакваме? Те комунистите не виждали народна пара от толкова време, тока на Позитано не са си плащали, надвзета субсидия има да връщат, Корнелия занули сметките им-много ясно че сега няма да има пари. Ама ние не сме толкова прости за колкото ни имат.

73

Крас

преди 3 години

Ама как 50 лв.на пенсионерите, нали обещахте по 500 допълнително.Защо Ви избрахме!И то само още три месеца.

72

Анонимен

преди 3 години

Бизнеса краде от народа и трябва да се закрие и национализира Конфискация на влоговете над 1000 лева.

71

Ха-ха-ха

преди 3 години

Колко сте жалки.Непрекъснато повтаря тече 10 години са ограбвали държавата.Непрекъснато повтаряте как мизерстваме в момента.Обаче никой от вас не може да каже колко добре сме живели преди 10 години.Поръчковите-съмнения с тия 20 години в момента живеем в пъти по-добре.Колкото и да се напъвате това е факт.

70

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че ще кажат Държавата е в много тежко състояние. Защитна мярка.Ако се оакат до ушите ще кажат "Ами тя така си беше държавата" Пък и може да си крадеш наволя и да се оправдаваш, че такова финансово състояние си заварил.Хитро

69

ЛЕЛЕ АСЕНЧО

преди 3 години

До асенчоБъка на интелект около тебе. Трагедия. То е култура, то е изказ, то е чудо. Гордей се със себе си !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

68

Гроби Таласомо

преди 3 години

" Ако не заработи бизнесът, пари няма да има за нищо, ако заработи, пари ще има за всичко, заяви финансовият министър Асен Василев."С една дума РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА!;))) Оказва се, че некой требе да работи, за да има и да се даде;))) инак нема отде да се даде;))) Абе, то има и работа и работа, повечето копат койни;)))

67

Анонимен

преди 3 години

Ми що бе, нали бизнеса търси работници, безработицата вече е 0%!